З життя водія таксі

Після того, як я ще працював водієм таксі, довгий час назад, коли не було навігаторів, але там були карти і карти міста (приблизно, мобільні телефони вже існували), така історія стала, можливо, вона буде смішна для вас, або, можливо, ви скажете, що KG AM, але це не важливо мені.

Це історія.
Диспетчер на радіо:
-Чехословак Проспект, будинок 22, який бере його?
І я стоячи поруч з цим проспектом, добре, три-чотири хвилин, щоб піти, не більше, на угорському проспекті, хто знає буде зрозуміти, захопити белаболку (де ебать на радіо) і порізати:
- Я, мене, мене. Номер 100500, підібрати.
Першим був той, хто в шоколаді.

Оператор відправляє SMS на мобільний телефон (для виїзду по місту, по вулиці Селодочная 25). Я збираю гроші на велику машину і каву, і, можливо, я буду купувати черевики для дружини (хоча я не думаю, що це необхідно для партнерів). Я шукав на карті, вирішив, де є Herring. Я приводжу до адреси, Мадама виходить, точно, з літерою столиці, це Мадам, і незалежно від того, що вона виглядає так, важливо, як вона поводиться, Empress (не, добре, у порівнянні з дружиною вона так-со (це мені, якщо моя дружина читає, ви розумієте).
Я шукаю це.

- Привіт, Мадам, як ми йдемо? Ви маєте будь-які вподобання на маршруті? (Я повинен запитати, якщо вона хоче піти через Бердичов).
Мадама, хоча вона є Empress, що посміхається досить схожа на звичайний мадам (з невеликим листом) відповіді:
до Як ви знаєте спосіб, щоб ми пішли.

Ну, коротко, ми побачили довго, за короткий час, ми прийшли до Селодочної, сміхалися по дорозі, як:
Асфальт вигнутий, вулиці темно, небагато, але все це.
Ну, я сміхався, і Empress пригнічує її губи і спробував не сміятися.
Хочу заспокоїти когось, але вона переносить, пригнічує, хулі.

Прибув, і ця вулиця ебатьна, не стандартна взагалі, з одного боку вона йде на трамвайні доріжки і як петлі на них між гаражами, а на інших відпочиває на ТЦ (праворуч, з літерою "Торговий центр" також називається патосно "Lilen Cowards")
Де ебать ми йдемо?
Тоді галога імператри (до якого вона пішла) дзвінки. Де ви, як довго?
Я не знаю, де піти, я не jihadi таксі, який просто показує вам дорогу, він займе вас, де він йде, я категорично на адресі, 25 і де він не зазначений на мапі.

Коротко, Empress надає мені стільниковий телефон і пояснюється її,
- Ви йдете в торговий центр "Lilen Trousels" ви йдете по ньому праворуч, потім 2 перетворюється наліво, 3 перетворюється на право і буде,

Ось ми йдемо. Це хал, 1м 25 см заввишки, (Я відразу не хотів його і якийсь вид інтелектуальної особи) відповідає. У мене є всі поваги йому.
- Занурення мене, я сам, хоча місцевий, але в цих частинах вперше, район новий, просто побудований, нетренується мною.
Хахал є те, щоб побачити з бодуна, або, можливо, просто болючий і гастрит від нього, сходження на амбіцію.
Я не збираюся платити вам, я чекаю вас на 6 і половину хвилин, материнських чакерів, що ви робили? Я даю йому гострий натяк, що приходять колеги, і я протримую вас коміром, Хахалом трохи розслаблений (Я здогадав, що я не насильну).
І зацікавив мене векселем *** рублів, половина за рахунок (6 хвилин затримка я відхилений)
- Ви зробили.
Фак, він став шахом (і мій розум працює парадоксально на таких моментах) взяти вексель, посипати на ньому і приклеїти його на голову. Я перемагаюсь на Empress і скажу щось, як це:
Ma'am, ебать я не зробив гроші, але ми трахнув разом.

й

Джерело: