На очах фоні.

Привіт всім, дорогі Япси!
Я думаю, що є багато людей, які люблять риболовлі, але, ймовірно, 20-30 відсотків з них йдуть взимку.
Саме тому я створив цю тему. Кожен, ймовірно, зацікавить те, що відбувається під отвором, як відбувається біт, як це або що рибні породи. Іноді я хочу піти там і подивитися.
Ця акція відбулася на річці Уша (права притока Печора) 19.01.13.

[нек]

Впійманий переважно на вівці, з риби спійманий були наступні види: yarsh, whitefish, harius і stonewall (червона книга - після того, як він був випущений).
На жаль, внутрішнє акумулятор гравця було достатньо всього за 2,5 години, але камера, з урахуванням освітлення на 80% загального часу риболовлі (від 8 до 15-00) після риболовлі, залишилося 52% від заряду, тому багато цікавих моментів залишалися за лаштунками.
Що я дізнався з моїх спостережень:
Ersh - crawls сантиметр знизу, не сором'язливий, віддає черв'як замість павука, нагадує приманку внизу, не любить, коли він активно і постійно рухається;
Сіг - "скло" - постійно ломи в фоні, претендії, що: "Так, у мене немає нічого робити з ним взагалі - ви бачите - я їсть піском," почав активно спіймати тільки при зміні нижньої морми до меншого, любить різкі підйоми 10-15 см і однакові спуски, в іншому залишається байдужим;
Харій - рідкісний гість був в цей день - але прийшов і взявся без загибель під час активного гри;
Найцікавіші експериментальні - плаває прямо на дно, різко атакує, приховуючи до приманки на деякий час, ковтати найвідповідальніші, якщо він дав час для цього =. Не було поранених цих суб'єктів - випустили на наступний отвір.
Слово про камеру. Якість в цьому відео гірше, ніж він виглядає на екрані (можливо через гравця). Плюси - саморегуляція на освітленні - поганий - чорний / білий, освітлення в нормальному - колір; світлодіодний підсвічування. Згода – неможливо закріпити камеру на струм, якщо вона не на дно. Тому відгук досить невеликий. Іграшка звичайно - але це цікаво.
Для зйомки він використовував підводну відеокамеру Vexilar FS2000DT, для запису на зовнішній носій - він спеціально замовлений китайський JXD-плеєр з AV-входом.

Габаритний зображення

Джерело: