Ця картина пішла по всьому Інтернету. 21 січня АФП опублікував картину французького солдата в Малі: його обличчя було приховано бандани з зображенням черепа, яке, як зауважив користувачами і ЗМІ, зробив його вигляд як символ у грі Call of Duty.
"Незламний", "пристойний", "жовтий кров" фото Опалювальні дебати, що занурилися навколо неї і загальний персонал з часом навіть реагував на коментарі. Через день фотограф кладуть кінець всім гіпотезам і розповіли історію фото.
Відчуттєве фото було прийнято Ісуф Саного, який в цей день супроводжується французьким військовим у префектурі Ніоно. Як фотограф розповів АФП, «Історія цієї картини є більш банальним, ніж ви можете подумати. й
Джерело
Оригінальна фото на шпалерах
"Намагайтеся весело."
За словами фотографа Абіджана, який був відправлений Малі на початку конфлікту, абсолютно нічого не шокує про бандани з черепом. У пресі побачило це як посилання між військовими та відеоігри, і Ліберація стверджує, що військовий хотів показати, що він «допустити смерті». Тим не менш, сам доповідник нагадує, що «розчинники працюють у складних умовах». «Дуже подорожувати тисячі кілометрів, тому вони намагаються веселитися», - сказав Саного.
Так само йде французький військовий офіцер, який про те, щоб бути відправлений Малі, зв'язаним з Huffington Post. Коли він бачив картину, він був зловживаний: "Солдері дуже рідко позують цей спосіб, але якщо хлопець бачить фотографа, чому не грає трохи." "Я зробив фотографії, як це раніше, - каже він. Це чудовий, фотограф зробив свій найкращий.
Р
"Неприйнятна поведінка"
Що б якість фото і поведінки солдата, то гіп, що оточує увагу загального персоналу в понеділок. «Ця поведінка неприпустимий» Генеральний штаб розповів про те, що «Тіррі Буркхард»
«Ця фотографія не відображає те, що Франція робить в Малі на вимогу Малійської держави» і ставлення французьких солдатів, які є «порушенням їх життя». й
Про можливі штрафні санкції проти солдата, він сказав, що його ідентичність була «новою». Саного - сказав він не знав, хто був солдат в бандани. «Я надію, що його ідентичність не може бути встановлена», - сказав фотограф. Я не знаю, що люди говорять про нього.
Оригінальна публікація
Джерело: