Хабітат. Бездомні люди в пельменях.

Сплячий взимку в зареєстрованому трансферному пакеті, фаршировані старі ковдри. Промийте на краще один раз на тиждень. Знайдіть свій будинок в «буді» дощок, покритих лінолеумом. Прогріти з вогню або «рожеві». Зробіть гроші, сортуючи відходи цивілізації.

- Ти можеш жити тут! каже Анна, яка живе в лісах біля північного помелу протягом 12 років. - Скарги ніхто не скаржаться...

19 фото джерело
Білі рублів перетворюються в долари

Якщо хтось має епілепсію

Перед очима гори сміття і замки корів. Спеціальні транспортні засоби нечітки. Але це тільки запах гнилі, який ви знаєте, що пельмен біля. Ще кілька поворотів – і перед нами розкидані острівні групи людей. Є собаки навколо них. Немає баркінгу, не кусаючи.

Тільки найхолодніші бездомні люди збирають сміття на полігонах. Вони верхівки ієрархії. Ви можете заробити на доставці акумуляторів за $ 50 за добу. Ті, хто забирає сміття в містах, заробляють принаймні, пояснює Дмитро Русаков, головний спеціаліст з надзвичайної готовності та реагування білоруського Червоного Хреста. Протягом п'яти років, в спеку і холоді, він приймає продукти харчування і речі до бездомних в Мінських полігонах. Сьогодні вони отримають черевики, ковдри, тушковані та хліб. Фотограф і я попередив, що мешканці пельмена можуть збитись. Але ми не віримо, поки ми не переконані.

03 мар

04 мар

р.

Дмитро Русаков, головний спеціаліст з надзвичайних ситуацій білоруського Червоного Хреста

р.

Анна є найгарячими серед місцевих жителів. Відразу до Dima безкоштовно. 12-річна жінка живе в полігоні. Сказує, що довголідери полігону можна визначити чорним обличчям з вогню. Інші приходять до скидання. Ані обличчя темно. Ні передні зуби. Запах рота нагадує мені про алкоголь вчора. Одяг брудний. Кріплення волосся покривається гарячою шапкою. Вона скаржаться про витікання черевики з сезону і покаже, як вона отримала тут.

Продається квартира в Мінську через посередництво. замість того, вона отримала сівалку в Смолевичі. Мій син був в ув'язненні. Тоді він зникнув, знайшов його тут. Freedom sucked, коментує Анна.

Але тут вона знайшла не тільки будинок і свободу, але і любов.

Я 18 років молодший і я 51 років. Якщо він не був для нього, можливо, він не залишився, вона пояснює, органічно написаний в історії mate.

Анна живе з Андрієм в «буді» в два кілометри від полігону. Барн відмовляється показати. Як і її, є 20 людей, які живуть в лісі.

Дошки покриті лінолеумом, прокладений матрац - і це все. Не знаєте? Ні буржуа. Прогріваємо вогонь. Рати з боків. Коли я їду до ліжка, я зняв капелюх. Є два ковдри, хоча, оголені. Я закриваю себе.

р.

07 мар

08 мар

09 мар

Дмитро Русаков говорить, що бездомні люди сплять в пельмені не тільки як Анна описана. Деякі візьміть прапорці, направляйте їх ковдрами, і вони сплять там. Пара годин сну, а потім перейдіть до вогню, щоб зігріти.

до Що ви їсти? - Я запитав Анни.

- "Роллтон", пюре в магазині буде придбати, на складі водяного кипіння. Магазини копчені привозять до скидання. Я не відключитися. Вони нормальні, без запаху. Я переповнюю його, я зварю його.

до Де можна мити?

Іноді ми йдемо на полігон для миття. Немає місця для миття. Якщо хтось має епілепсію.

За словами Анни, в день вона «стара вішалка», на збір сміття з сил заробляє 30-50 тис.

«У нас немає майстрів. У нас є анархія!

Навколо пожежі є інші жителі заправки. Я приходжу ближче і бачу чоловіка з прозорим струмком відкриває пляшки чорнила. До свого права, як камінь, сидить Дім Дімич. Він має чорне обличчя. За ним, як статуя, велика біла собака. Скільки років Дім Дімич живе в полігоні, і він не пам'ятає. Або він не хоче. І тільки хвилина після того, як я прибув до кола місцевих жителів — зникне. На вогонь сидять ті, хто приїжджає сюди до роботи. Через кілька років в тюрмі, які п'яні. На сортування сміття за добу заробити 100-300 тис. Але це може бути більше.

11.

03039, Україна

12.

Дмитро Русаков розповів про те, що «попередня історія». Жінка збирала метал, здавалася і отримала 4,5 тис. дол. А потім вона спала, прийшла до вогню і впала там.

Я отримую трохи з багаття, але я добро отримав. Вони кажуть, що якщо я прийшов до полігону на роботу, я б не збити.

- Чи спали його?

Про нас Приходьте!

Віджети сидить зліва і запевняє мене, що у мене немає сенсу запаху, щоб знайти що-небудь гідне в пельмені. Він знайшов шматочок ковбаси і сиру вчора.

- Зрозуміло зіпсована?

до Ні, вони нормальні. З Новим Роком не було.

- Дівчина, ніхто не скаржаться. Якщо у вас немає будинку, то вони будуть вам живі, або ви знайдете його самостійно.

- Яка плата?

- Немає основних Ми анархічні!

Але Дмитро Русаков каже, що після того, як «голова»... По-справжньому він ніколи не бачив його. Але «власниця» розповіли про себе безпритульним. Вони дають йому зароблені гроші для безпечного прибирання, щоб не тримати його в пельмені.

«Чому не знайшов, що він занадто! Ми не даємо нікому!

У пельмені в «Тротенці» ми прибуваємо вдень. Багато людей, які приготуються і йдуть додому. Люди приховують обличчя з камери. Це пояснюється тим, що практично кожен тут має посвідки на проживання, кожен має сім'ю і будинок, і не всі родичі знають, що вони працюють на полігоні, але тут, тому що навіть на заводі вони заробили менше. Згідно з місцевими населеними пунктами, кожен може прийти сюди, щоб забрати сміття. Перш за все, потрібно довести пляшки.

14.

15.00 р.

Я запитую, хто тут бездомний. Я сказав, що Слава лісу і Коля.

Миколаї живемо на вулиці протягом п'яти років. Мукачево, в двох ковпачок, тегельгрі, пов'язаний з поясом жінки. Він 47 років, але виглядає не менше 60 років. Займає молодят. Він каже, що якщо він приніс буржуазію, він не відмовляється. Він живе в "єдиному цегляному будинку" на місці колишнього військового підрозділу біля полігону. В день на сміття заробляє близько $ 5.

У лісі він живе у лісі. Він каже, що він вимкнений. Мовки з палицею. Увечері в дупу читати детективи під світлом свічки. Він зробив $8 сьогодні. 4 з них для блілі пластикових пляшок.

Я копав отвір лопаткою, закривши її клеєм, і виготовив викоп. Я жив там, він каже.

Ви можете замерзнути в холод!

- Я пережила 35-градусний мороз!

Слава лісу знімається уздовж шляху до лісу. Шукаю чоловіка з капюшоном. Він стоячий з мішком сантехніки в пальці ягняти. Назва чоловіка - Сергій, він також бездомний. Це шостий день роботи на полігоні, перед тим як він був джентом. Уві сні в дівчині, в дуеті. Але сьогодні він був удачливий: колега попросить чоловіка-ясенця ключ до підвалу, і Сергій зможе провести ніч.

611584

У цьому полігоні люди можуть заробити 17-34 доларів на добу. Є магічні оповідання про когось, хто шукає кошеня з $6,800 і сумку з більш ніж $ 2,200.

- Хто знайшов Ми не даємо нікому! Розкажіть мені, продовжуючи змінити.

... Повернувшись до Дмитра Русакова. За останні п'ять років полігон стає молодшим, він передає його спостереження. Це, більше людей більше 25 років, перед більшістю було більше 40 років.

«З зони вийшли – і до полігону», – пояснює він.

Він розповідає історію про головний лікар одного з лікарень, які також псують і мешкають в пельмені. Він був знайдений, повернувся до «нормального життя», надав посаду голови центру дезінфекції та стерилізації, а потім знову зникнув людина. Поверніть, що він повернувся до скидання. Вже до "нормального життя".

Габаритний зображення

19.00 р. Останній.

р.

Джерело: