Покупка автомобіля з офіційного дилера Subaru

евгеніл:

26 жовтня 2012 р. підписав попередній контракт на придбання Subaru Outbek в РРТ Лахта на Савушкін. Під час його підписання я розповім, що автомобіль знаходиться в Москві і повністю митно-очищається, тому в тиждень вони зможуть довести його до Санкт-Петербурга і я зможу його швидко придбати. При підписанні попереднього договору я сплатив 25000 рублів, так як це зазвичай буває.

Через тиждень, я сказав, що на жаль, не вдалося отримати повну вантажівку, тому автомобіль не прийшов. Запропонують мені чекати ще один тиждень.

Через тиждень я розповідав, що політика компанії була змінена, і я повинен сплатити їм повну суму винагороди за автомобіль (решту довелося приїхати з банківського кредиту). Після невеликого скандалу вони погодилися, що потрібно ще 25,000, як серйозність моїх намірів придбати автомобіль. У цей момент я повинен думати про це і відмовлятися від покупки, але я не на жаль.

По суті, через тиждень автомобіль був доставлений в салон, я переконався, що він був там і підписаний контракт на продаж автомобіля з RRT, який сказав, що автомобіль буде переданий мені в 14 банківських днів після повної оплати. Я був дещо зміщений цим періодом, щоб покласти його м'яко, так як автомобіль був вже в салоні і процес отримання ПТС на ньому не повинно приймати 3 тижні, так як це здавалося мені.

26 листопада 2012 р. Повний платіж за авто відбулося - 1395000 рублів. Я також купив КАСКО та ОСАГО за запитом банку.

13 грудня 14 банківських днів для видачі авто. Звісно, не дав мені з обіцянкою дати мені якомога швидше і точно до кінця року.

Я не мав автомобіля 28 грудня. Я почав турбуватися і шукати інформацію в Інтернеті, на жаль, я не робив перед підписанням будь-яких угод з RRT. Згідно з даними RRT, затримка PTS знизилася так багато, що я був дуже турботою і взявся до салону першу вимогу, щоб дати мені машину і сплатити штраф відповідно до Закону про захист споживачів (0,5% на добу вартості автомобіля). В принципі я був сподіватися, що після розгляду позову, RRT дасть мені машину, і ми взяли б участь шляхи без фактичної оплати самого штрафу. Але немає реакції.

9 січня 2013 р. подав другу скаргу. Я був вірно розповів, що мій шановний Наталія Ливанська, що коли вони дають мені машину, вони не знають, бо їх компанія використовує гроші, які я сплатив за авто клієнтів, які чекають довше мене.

Я говорю з адвокатом, який консультував мене, звичайно, щоб негайно засунути їх. Я вирішив почекати, бо я був на бізнес-турі. Подав чергову скаргу 19 січня.

Сьогодні, 26 січня, RRT нарешті придбали PTS з мого автомобіля, який я оплачував 2 місяці тому і, в принципі, готовий дати мені. У повному зростанні питання сплатити їх штраф за пізню передачу карасу. На даний момент це за Законом про захист споживачів, а також компенсацію за КАСКО та відсотки за кредит за час затримки становить близько 330000 рублів. Старший менеджер пропонував мені право на 85,000, сказав, що це остаточне рішення керівництва і, якщо це не підходить мені, я можу сплатити за дописи, які я замовив при підписанні контракту, візьміть автомобіль і сушу.

Я готовий обговорити питання компенсації, досудове засідання з керівництвом у вівторок (звідси вони кудись за кордоном). Але я підозрю, що мій адвокат повинен працювати.

Це історія, яка триває рівно 3 місяці (з 26 жовтня). За цей час я слухав тонни брехні і нехтував від представників RRT.

Я можу надати всі відповідні документи - контракти, платіжні документи, вимоги.

Ваше рішення - це те, що ви купуєте автомобіль з них, а потім викопувати їх.

Джерело

Джерело: