Не можна просто зупинитися.

Привіт, друзі! Причиною цього посту стала чудова збіг обставин і, можливо, навіть магія. Більшість з нас живуть, звичайно, не в пентхаусах, але в звичайних багатоповерхових будинках. Брудні porches (sorry, St. Petersburgers, ви не можете назвати церемоніальним), поліровані ліфти - все це стало загальним місцем для мешканців високоповерхових будинків.

Так, один день я зловив очі проекту ROSHKH. Я рекомендую всім, але ця стаття не про нього. Навігація Я вирішив припинити беззаконність та корупцію та побігти цим зверненням до інспектора житла. Зокрема, я не був задоволений розгортаючим станом поштових скриньок, а також в літровому смузі, ссанимі, письмові і просто розпади ліфта. Не кажучи вже про те, що самі мешканці поросят. Багато людей ремонтують коробки самостійно, батьки промивають ліфт три рази і змінили лінолеум там. Всі утиліти зробили 26 років! Але так як орендарям і батькам не є утилітами, це говорить про те, що ми платимо за великий, жирний ніхуа в наших будинках.

16 фото через відмордор

94748023

2,2 км Більше місяця пропущено і я отримав лист від інспектора житла, який очолював в Саратовській області певним пансом Ю.В. Абрамова.
Ми не забуваємо, що лист з'явився в поштовій скриньці шість днів після його написання. З корпусу інспектора до поштового відділення 30 хвилин пішки. Лист нібито тривав шість днів.

3. У

4. У Вимкніть мої очі погано. По суті, інспектор нічого не бачив:

, Україна

5. Умань Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Актуально, фото:

Це вхід ліфта на 8 поверсі, де я живу. Що таке порушення?

р.

6. Жнівень Ідеально чисті стіни. Зверніть увагу на рекламу в ліфті. На засіданні на засіданні було прийнято рішення про встановлення реклами в ліфті. І з тих пір, де гроші?

7. Про нас санітарний стан ліфта ебать.

8. Чисті лінії та замовлення. Ймовірно такий же ліфт в будинку пана Абрамова, так як вона не бачить в ній порушень: а саме, бруд і відсутність елементів декору. Але я якось паралельні переваги Абрамової, якщо тільки тому, що вона повинна принаймні розуміти правила та норми технічної експлуатації житлового фонду. Або принаймні читати їх один раз.

9. Навігація Десь тут інспектори побачили активну роботу очищувача.

10. Стерил:

11. Покласти важку сумку на підлогу просто неможливо. Підлога і стіни не промивають в 10 років. Але для інспекторів, це дрібно.

, Україна

12. Вентилятор, компліант, чисті двері:

13.00 р. Кут навпаки.

14. Стіни не фарбуються. В іншому випадку це право. Це місце було тиснено.

15.00 р. І це абсолютно всі і переконливі поштові скриньки.

р.

16.00 р. Ці коробки інноваційні. Вони мають нанолокони на них.

Як це.

Так, друзі? Ми змочуємо? Я думаю, що це варто продовжувати. Для початку я запровадив скаргу на прокуратуру про порушення строків роботи з зверненнями громадян та в той же час інформувати про бездіяльність деяких посадових осіб. І я вже вішав шматок паперу з відповіддю на голові житлового інспекторату Абрамової в моєму ліфті. Давайте іншим читати.

Джерело: