Я хочу приєднатися до армії.

У мене є друг Ігоря.
З дитинства мріяв стати офіцером. Попри те, що батько, кар'єрний офіцер, був проти нього. Він не дав йому в армію своїми руками і ногами. Не трахнув це, Ігор. Забудьте його. - Його основні слова.

Про його спроби потрапити в військові.

1й. ВПС. Борн. Ігор все-таки запустив свого батька, щоб дозволити йому спробувати вступити в школу польоту. Не вдалося. Не пропустіть мед.
Дад був щасливий.

2-й. Після того, як пілот не був прийнятий, він вирішив піти в цивільний університет з військовим відділом, потім залишити на армію. Він вступив в інститут, вступив до військових, навчався краще всього, навчався додатково. 5-й рік, prom. "Інтерв'ю" на кафедрі.
- Ви хочете служити, Ігор?
- Я дуже хочу.
- Приготований ...
Не обмежувалася радості, але з якоїсь нагоди доля сумних І вони не дали їм дипломи, поки вони підписалися на отримання підпоени. Це літа.

3й. Після закінчення декількох днів після закінчення, маючи мозкову ситуацію, він вирішив піти в службу військового спостереження. На військовій контрольній контрольній пункт. Про це було коротке діалог:
- Капітан, hello! Вчимося, документи на руки, візьміть його!
до Що ви хочете? Сьогодні не наш день прийому...
- Послухайте, Comrade Captain, що ви говорите? Що поганий день! Я прийшов на себе. З паперу! Якщо я залишаю, ви не знайдете мене.
до Це право. Подаруйте мені папір і чекайте...
гон. Зайдіть сюди за 15 хвилин. Він каже, що ми надішлемо субпоена.
Пройшов місяць, інший. Ні субпоена. Я знаходився в день вступу мого друга. І є така ситуація, скажімо, поїдемо до пекти, ми втратили свої документи, просили нові, поки вони не знаходилися чи приходять нові. В результаті вони знайшли в рік і навпіл. Ігор отримує комони, вони кажуть, хороший чоловік, будь ласка, приїжджаємо до нашого військового в'їзду. Миттєво приїхали туди, він отримав військовий офіцер. А питання про те, що про послугу, був знову-неприйнятим до ебать, бо армія зводиться і офіцери більше не називаються.

4й. Після військового в'їзду він почав збивати пороги одиниць, які перебували в районі, але всюди він зустрівся з дивовижними очима і неодноразово надіслав на різні місця. Лише у бригаді спеціальних сил, він був своєрідним розумом, він запропонував сержантний пост на початку, всі документи були зібрані і відправлені командиру-в-чифові, але були вбиті деякими основними.

Саме так, в даний момент його доля розвивалася. Він вже 28 років, але він ще не відчайдушний, але шукає способи поставити на шапку і зробити бізнес, до якого лежить душа.

Всі права, курка.

Джерело: