Сценарій Shked:
Добрий день. У мене є дивний гастрономічний інцидент, якщо ви можете назвати це. Я прокинувся в 6: 00 ранку і я спрагу. Я збираюсь до холодильника, але нічого не пити, крім кефіру. Ну, ебать це, я покрив пакет, я пишу, я поставив пакет назад, я думаю про ебать я пишу цей кефір, я повернувся до ліжка.
Так я лежав на ліжку, але є щось неправильне. Деякі дивний почуття це не kefir fucking!
Я не хочу, щоб отримати знову, але я все ще відчуваю, як я був ебать! Я походжу в холодильник знову, відкрийте кефір, пити. Щось не виправда.
Як видно на фото, замість звичайного молочного продукту всередині пакета була чорна низькокарбонова вода, що нагадує кока-Кола. Це був Кока-Кола. Не Pepsi-Cola, не Нука-Кола, не чортуючи чорний кефір. Кока-Кола. Не дуже свіжі.
Дослідити. Не було нікого в домашніх умовах, але мене і кішка, так що підозра відразу впав на неї.
На жаль, допит не давав нічого, і кот не встигли їхати в магазин вночі, купити Кока-Кола і замінити його кефіром. Вона не могла вкрасти їх від мене таємно, оскільки вона не знає готівку в її очищенні від 20 рублів, і вона не знає код шпильки від її кредитної картки. І я не здавалося б, щоб торгувати таємно від себе на ніч, замінивши вміст пакету з кефіром.
Я мав піти в магазин, де, власне, цей кефір був куплений, і за чистоту експерименту я купив 3 пачки того ж кефіру. Але не було кока-Кола в них, тільки звичайний кефір.
Я маю питання. Як потім повернутися в магазин і довести, що вміст придбаного пакету кефіру трахаються різними від звичайного і це, як правило, ебать кула? І так я не кладаю в амбулації людьми в білих пальнях.
Крім того, я хотів би сказати, що якщо є люди тут, які таємно замінюють пакети з кефіром в магазинах з одними пакетами з cola, будь ласка, додайте віскі там.
Джерело: