634
Чіангмай. Залізний Північ.
Недавні з дружиною зламали з Паттайя офісного джгута і пішли на північ від Таїланду для прохолоди.
Починався з візитом до головної туристичної привабливості.
Ват Праха Дой Сутеп: Відомий храм на північному заході міста. Храм був побудований в 1383 році на вершині гори Доюстеп на висоті 1600 м над рівнем моря. На задню частину слону розміщувалися сакральні буддійські реліквії, а в цьому місці слон почав трубувати і ходити по колах, які вважалися хорошими оминочками для будівництва храму.
Р
Історія.
Чіангмай (Thai. a (inf.)), також Chiang Mai, Ченд Мей, Chang Mai - найбільший місто на півночі Таїланду, столиця провінції однойменної назви. Перекладений з Тайської, Чіангмай означає «гумані кольори». Географічні координати: 18°47'20'N 98°59'00'E (G)(O), 800 км на північ від Бангкока. Місто розташоване серед гір на річці Пінг, притоки Менам-Хао-Прайа, а 90 км захід від міста є найвищою гірською вершиною Таїланду Дойінтанон, в безпосередній близькості від міста Дойсутеп гора, частина парку Дойсутеп Дойпуі. Місто відомий як старовинний культурний центр. Чіангмай відвідав багато туристів з усього світу.
Місто також відомий для вирощування рослин, які не можна вирощувати в гарячих зонах. Як полуниця.
Як в будь-якому населеному місці, є багато трейдерів.
177699
Ця полуниця дуже солодка і солодка.
На сходи, що ведеться в комплексі, є багато студентів, які підвищують кошти на благодійність та такі маленькі бджільниці.
Нагрівання сушених водоростей.
Символічна плата за 30 бат.
Гунг.
Стара мідь.
Я не знаю, що це для, але ви повинні вразити кожного дзвіночка.
Ви повинні загинати.
Нага Снек.
Місто відомий своїми майстрами різьблення по дереву.
225972 Р
Срібні вироби також дуже відомі.
На попередньому фото - вид з оглядового майданчика.
...
...
р.
...
Дівчина танцює в храмі.
Я розумію для туристів, але я спробую.
Центр комплексу.
3706475
Ват Фратха Doi Suthep є буддійським храмом в провінції Чіангмай, Таїланд. Храм часто називається Doi Suthep, хоча це назва гори, на якій він знаходиться. Храм розташований в 15 кілометрах на заході Чіангмай і є святим місцем для багатьох тайців. Храм пропонує мальовничий вид міста, а також популярне місце для відвідування іноземців.
Тайські часто говорять, «Якщо ви не пробували Kao Soi або відвідали Doi Suthep, ви не були до Chiang Mai».
Храм знаходиться на висоті 1073 метрів над містом.
...
На зображенні Будди, віруючі застосовують пелюстки золотого листя.
...
Бібліотека
Парасолька також є релігійним символом.
Дзвінки з іменами донорів.
...
Габаритний зображення
...
...
Umbrella завод
Чилі перець сушений по вулиці, там на заводі.
...
...
...
...
Р
...
...
...
...
р.
...
А це наш номер в Панвіман Чіангмай.
// /
// /
Молодий рис
Ранок в горах. Про 7:20.
Додано до [mergetime]1360495215[/mergetime]
Це все.
р.
Джерело:
Починався з візитом до головної туристичної привабливості.
Ват Праха Дой Сутеп: Відомий храм на північному заході міста. Храм був побудований в 1383 році на вершині гори Доюстеп на висоті 1600 м над рівнем моря. На задню частину слону розміщувалися сакральні буддійські реліквії, а в цьому місці слон почав трубувати і ходити по колах, які вважалися хорошими оминочками для будівництва храму.
Р
Історія.
Чіангмай (Thai. a (inf.)), також Chiang Mai, Ченд Мей, Chang Mai - найбільший місто на півночі Таїланду, столиця провінції однойменної назви. Перекладений з Тайської, Чіангмай означає «гумані кольори». Географічні координати: 18°47'20'N 98°59'00'E (G)(O), 800 км на північ від Бангкока. Місто розташоване серед гір на річці Пінг, притоки Менам-Хао-Прайа, а 90 км захід від міста є найвищою гірською вершиною Таїланду Дойінтанон, в безпосередній близькості від міста Дойсутеп гора, частина парку Дойсутеп Дойпуі. Місто відомий як старовинний культурний центр. Чіангмай відвідав багато туристів з усього світу.
Місто також відомий для вирощування рослин, які не можна вирощувати в гарячих зонах. Як полуниця.
Як в будь-якому населеному місці, є багато трейдерів.
177699
Ця полуниця дуже солодка і солодка.
На сходи, що ведеться в комплексі, є багато студентів, які підвищують кошти на благодійність та такі маленькі бджільниці.
Нагрівання сушених водоростей.
Символічна плата за 30 бат.
Гунг.
Стара мідь.
Я не знаю, що це для, але ви повинні вразити кожного дзвіночка.
Ви повинні загинати.
Нага Снек.
Місто відомий своїми майстрами різьблення по дереву.
225972 Р
Срібні вироби також дуже відомі.
На попередньому фото - вид з оглядового майданчика.
...
...
р.
...
Дівчина танцює в храмі.
Я розумію для туристів, але я спробую.
Центр комплексу.
3706475
Ват Фратха Doi Suthep є буддійським храмом в провінції Чіангмай, Таїланд. Храм часто називається Doi Suthep, хоча це назва гори, на якій він знаходиться. Храм розташований в 15 кілометрах на заході Чіангмай і є святим місцем для багатьох тайців. Храм пропонує мальовничий вид міста, а також популярне місце для відвідування іноземців.
Тайські часто говорять, «Якщо ви не пробували Kao Soi або відвідали Doi Suthep, ви не були до Chiang Mai».
Храм знаходиться на висоті 1073 метрів над містом.
...
На зображенні Будди, віруючі застосовують пелюстки золотого листя.
...
Бібліотека
Парасолька також є релігійним символом.
Дзвінки з іменами донорів.
...
Габаритний зображення
...
...
Umbrella завод
Чилі перець сушений по вулиці, там на заводі.
...
...
...
...
Р
...
...
...
...
р.
...
А це наш номер в Панвіман Чіангмай.