Зміна батареї в Garmin Navigator

Щоб розпочати роботу, це мій перший пост, будь ласка, не лікуйте занадто багато.
У мене є старий, але дуже надійний Garmin навігатор. Все в ньому влаштовано мене, але недавно виявили, що акумулятор не тримає заряд навіть за два хвилини. Я вирішив боротися з ним, я думав, що я заливу її на Яп, можливо, це буде корисно для когось. Я думаю, 80% інших навігаторів можна ремонтувати таким же чином.
А місцевими стандартами, будь ласка, не ламайте, буде 17 більше фотографій. Фотозвіт з паяльником.

3040732

Перш за все, ми відірвали гарну етикетку з етикеткою Garmin, під ним ми знайдемо пару шурупів, викрутки. Навігатор ділиться на дві частини.

Демонструвати не зовсім нові, але дуже корисний набір насадок викрутки, якщо ви бачите один, не сумнівайтеся, річ корисно.

Половина нашого навігатора, але слив від основної дошки перешкоджає подальшим операціям, потрібно від'єднати його.

Зміна батареї в Garmin Navigator р.

Це шафа акумулятора. Цікаво, що етикетка говорить, що склад літій-іонної батареї!

Нескінченно ріпивши пучок стрічки, відриваючи етикетку і див....
Літій-полімерний акумулятор, виготовлений Sony, вважається, що етикетки від виробника залишилися від літій-іонних батарей, і вони продовжують клеїти їх голими.

Уважно вивчивши акумулятор, ми бачимо цифри 503759 на ньому, добре, якщо хтось не знає, то 50 - товщина міліметрів зменшена на 10 разів, 37 - ширина і 59 - довжина батареї. Шукаю в Інтернеті, я думав, що я можу знайти щось більш товсте, відповідно, ємність збільшиться. Щось нещастя про це, на фото нижче було тільки один варіант. Але тільки він був трохи великим, вирішив не покласти, ще 95% часу навігатор в сигаретному світлі прилипає.

Зміна батареї в Garmin Navigator Р

Як результат, перекопування тут я знайшов Cellfaktor.ru/catalogtovar.php?cat=3&tov=20&id=93, що мені потрібно, хоча я вибрав з двох. Одне виробництво Китай без назви 1100 мАг, інший ET 1200 мАг. Мені сподобалося, це було приємно.

Добре, просто в разі фітинга безпосередньо на машині.

Далі ми повинні мати рідний контролер, який буде пропалений на новій батареї, і продавці рекомендується робити це, вони кажуть, що краще для акумулятора.
Якщо хтось зацікавлений читати про цей контролер, я рекомендую вам перевірити тут Cellfaktor.ru/items.php?it=13

Процес паяльника не фотографував. Ось новий акумулятор з припаленим контролером, все акуратно ізольовано, паперова стрічка. До речі, дуже зручно, я також рекомендую використовувати його як стрічку, тільки приємніше на дотик.

Зміна батареї в Garmin Navigator р.

Знайдено двосторонній скотч, приклеєний до акумулятора так, щоб під час роботи він не кинув на тілі.

Приклейте її в чохол.

Ми намагаємось підключати все, як це було, інакше це не буде добре, і звичайно, ми бачимо, якщо ми забули, що підключитися.

Будьте хворі, збираємо, скручуємо, змиваємо, кладемо перемикач в правильному положенні, не схожий на мене! Я знаходився знову. О, прийти на.
Натисніть перемикач, відчуйте момент хвилювання, простір навколо заморозків, час, здається, зупинитися і...

А всі роботи, ми дивимося, ми думаємо, що ми першим класом електроніки, ремонтників обладнання, може похвалитися.
P.S. Батарея від заводу була 70% заряджання, заряджається його повністю, продавці рекомендується робити так.
Це, ймовірно, остання картина, я видали кілька з цього повідомлення.
Дякуємо всім за прослуховування.
Я не вігітара звичайно, але я не віддаю петрушки :

Джерело: