Припинено вбивство вантажівок в Білорусі

Вчора ввечері на шосе Брест - Мінськ - кордон Російської Федерації, біля Барановича, атакував водія поїзда. «Заробітник одного з російських компаній перейшов на Барановичський район до птахофабрики», - пише газета Intex-press. Перед тим як доїхати до міста, водій зупинився на негарячому паркінгу біля автомагістралі. Він оглянув свій Петробілт 387, коли він потрапив у голову ззаду. Він пізніше написав номер автомобіля невідомого злочину в крові.

«Людина втратила свідомість, невідомі люди перетягували його в холодильник, заблокували його, і вони вийшли за колесо його вантажівки», - говорить замітка. У вантажних автомобілях поїхали кілька кілометрів, а потім закинулися машини з водієм, зафіксовані всередині і закрили.

«Коли я прокинувся в задній частині холодильника, я мав паніку», - згадав водій. Двері закриті, загальна темрява. Я з Росії і я знаю, що якщо ви заблоковані в холодильнику, то все, ви вже не живі." У холодильнику двері є невелика вузька вікно, захищена металевою решіткою і сіткою. Водій зумів відхилити решітку, розбити сітку і через отриманий запобіжний дзвінок для допомоги, але без успіху.

Після 20 хвилин в'язниця відчувала автомобільний рух. При виїзді Антон помітив червоному мікроавтобусі на стоянку. Припустимо, що це було на цьому автомобілі, який може прийти злочинець, він написав на стіну холодильника кількість мікроавтобуса з власною кров'ю (коли він розтягував гриль на віконці, тяжко травмував руки, всі вони були в крові).

Антон розумів, що навіть якщо злочинець просто залишив його замкненим у зворотному напрямку (і його водій вантажівки безпосередньо перед завантаженням охолодження), він не сидить там довго. Тому він придумав про те, щоб привернути увагу водіїв, які проходять уздовж траси: він почав знімати свій одяг – футболку, шкарпетки – і кинути зазор у вікно на дорогу.

«У разі, якщо вони не помітили нічого. Тоді вантажівка припинила, музика кричить, і шум, що надходить від кабіни, Антон сказав.

Водій встановив, що атакуючий лівий, залишивши вантажівку прямо на дорозі і чітко усвідомлює те, що буде з водієм, що закривається в холодильник.

Щоб врятувати чоловіка, покинутий у спинці вантажівки взимку від населених пунктів і людей, може бути тільки дивним. І сталося — 15 хвилин після того, як вантажівка зупинилася, рибалець пропущений. Антон побачив його через вікно і почав викликати допомогу. Відкриває тіло і випустили Антон. За словами водія, його рятувальник був очевидним, як він був. І пішов він, щоб зняти, як тільки ув'язнений вийшов з тіла.

«Коли я звідти, це було, якби я народився другий раз, – сказав рятувальний драйвер.

Відразу звернулася поліція, яка прибула лише через кілька хвилин. Антон продиктував їм кількість мікроавтобусів, які він бачив на зупинці. Як виявилося, на цьому автомобілі прибув нападник.

Виявилося, що кримінальні особи, які закріпили паспорт водія, документи на автомобіль і гроші – близько 200 доларів США. У гарячому виконанні поліція затримала підозру у вчиненні злочину - 40-річного раніше засудженого мешканця Несвіж. Він був окремо або з акомпалісами, як і раніше невідомо.

Українська

Джерело: