Китайський Новий рік + Весілля.

Як багато людей знають, що в цьому році китайська новорічна падає 10 лютого. По суті, під фотозвітом ката через очі очей. Усі дії відбуваються в с. з попереднього звіту.

Чому поєднані теми? 90% весілля заплановані на Новий рік для святкування протягом тижня.

Ось ми йдемо. У фото - найпоширеніший характер х (щастя) і свідоцтво про шлюб (х)

Все має свої походження в китайському місячному календарі. Його логіка дійсно вбивця. Наприклад, ім'я подруги (зображений) - це .. В будь-який час, крім прізвища, є характер (жінка), оскільки її день народження падає на День жінки, другий місяць, початок його життя. Це просто почати з, коли ви намагаєтеся отримати більш глибокий, є мозок вибуху, тому що невідповідність завершено. Отже, вона не відзначає її день народження цього року, тому що вона не збігається з місячним календарем. Все правильно, приїжджайте, нехай прийде на Новий рік.

До речі, тут вона з подарунками на Новий рік від мене.

Все починається з підготовки. Кожен будинок повинен бути прикрашений побажаннями щастя, грошей і удачі в Новий рік. Він батько дому, і батько дому.

Р

Після цього вхід повинен виглядати щось схоже.

Р

Тим часом мама зникає на кухні. Приклади страв прийдуть пізніше. В цілому, роль жінки тут непередбачувана, і це служити чоловікам. І дивно, що вона виглядає досить щасливою.

Я не можу поділитися цими фотографіями. Я знаю, що багато людей знайдуть, але все ж, це дуже святкова і дуже дорогі страви - вартість тушки близько 100 доларів. Відразу відповідь на питання - смаки, як яловичина, тільки з незвичайним смаком.

Після цього починається поглинання появ. Не дивлячись на такі події, ви починаєте підозрювати, що не так багато різних речей між нами. Те ж самі розмови, ті ж таки, ті ж п'яні люди.

Далі починається мусджонг. В цілому це не просто гра, це частина культури, це світогляд і спосіб життя. У Махджонгі китайська може грати цілодобово, втратити в домашніх умовах і цілі фортуни і т.д. Це досить нудно для мене.

Після чого феєрверки і феєрверки стартують. Кожен бачив, як вони були запущені, але той факт, що сміття з будинку і з двору не можна змащувати протягом трьох днів (від пожежної паперової обгортання) є несподіваним. Це як це символізує гроші, і якщо ви вийшли з трави, ви змітите гроші. У дворі щось схоже...

І, по суті, кожен продовжує пити, нудьгувати і весело, як довго вони мають достатню міцність. В цілому вони бідні люди, вони мають набагато менше відпусток і неробочих днів, ніж ми робимо (4 дні з місяця стандартна практика). Так, на таких святах кожен намагається звільнити якомога швидше.

В цілому, це так китайці, щоб пити шикові напої (Hennesy, Raynal) з пластикових чашок.

Це центральна частина китайської подарункової культури, червоний конверт. Звичайно, кількість грошей залежить від вашого ставлення. Якщо це напередодні Нового року – кожен дає, то існує символічна один юань, і чим більш серйозна дія, тим більше обсягів.

На наступний день, кожен плавно переходить на вулицю квітів, яка відкривається в кожному місті. Квіти як звичайний подарунок не приймаються тут, але на Новий рік, квіткові торговці роблять щорічні надходження. Всі ці павільйони - квіти, живі, ріжучі, дерева, листя, букети і т.д.

По суті, ми плавно рухаємось на весілля. Оскільки кількість неробочих днів на рік обмежена, кожен намагається зробити це максимально швидко. На наступний день вони мають весілля. Власне, після реєстру, слід проводити два вечері - в будинку нареченої і в будинку кімнати. Ось наречена в традиційній сукні.

Кожна вхідна людина заливається трохи і вимагає червоного конверта.

3250Р. 3700Р.

Тут настає наречена і наречена. Так як наречена з іншої губернії, все те ж доведеться повторювати в своєму домі. І відійти хоча б один крок від давніх традицій не дає жодної освіти.

Це традиційний стіл. З посуду я тільки знаю гриби і качка. Решта це все — Я не знаю, що це, що це, або як це таке.

В цілому, скоро на роботу, тому кожен намагається їсти, пити і поговорити. З наступного свята вже в травні. Це його. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кінець. Дуже дякую.

Джерело: