Як рекрутувати армію. Історія системи

Blogger vnefedyev пише:

Взаємодія військових у напрямку. Я дав задачу збирання пакету документів. Бог з ним, зібраний, повільно, за місяць, хоча нерви на «станціях пекти» збивають. На медичній дошці було проведено реальний тест міцності, свого роду екзамену для життя в Росії. Шість годин в рядку з 4 лікарі, які я залишився, в кінці, не більше 15 хвилин. Я 16, хлопець я в'язав, але не існує серйозної причини "злетіти". Я повинен турбуватися. А коли ви спинилися з звички в бюрократичній машині, ви відварите від усього неспроможності.

Почати з переліком документів (до переліку). Саме тому військовополонений офіс:
Чотири фотографії (тільки один необхідний)
- конверт (телефони вже давно винайдені, і "запрошення" через школи)
- свідоцтво про сімейний склад (за фактом, звичайною посвідкою про проживання, яка в паспорті)
Заявка про мій характер від мого батька та вчителя класу. Скільки часу проводить вчителів?
Загальні тести (зволоження і кров від пальця діє на тиждень)
- свідоцтво про місце навчання (Я надаю анкету з школи, і всі мої комунікації з військовою доповіддю здійснюється через школу, тобто вони мають ці дані).

528382.

Це, список 13 точок безпечно знижується до 5 (паспорт, фото, фторографія, тип крові та вакцинації). Зберігати Цей список був переданий мені в школі, а 7 з 13 паперів приймаються в одній школі. Це, кожен раз, учні окремо підходити до медсестри, лідера класу, секретар з запитами. Чому нікому не збираються і здаляють все? Це буде швидше і ніхто не буде відволікатися.

У ранок для рефералів для проведення тестів я мав пропустити школу. За загальними тестами черга 7 днів. Якщо я хворий, я повинен чекати тижня? Я буду краще, або я буду більше ускладнень. Мені потрібен тест типу крові, але я вже мав один. «Як довго це було?» лікар каже. «Чи зміни типу крові? ?

У вікні реєстра є апарат, через який можна зареєструвати лікарі. Я приготував прийом і спілкування з тітами, тому це хороший шанс уникнути неприємних процедур. Скотч скотчував шматочок паперу "Щоб тільки до районного лікаря". Всі висить жахливо, але в кінці я отримую на крок введення інформації. Я розумію, що у мене є дві цифри на медичній політиці, і жоден з них не відповідає кількості символів. Принесіть в той, який підходить. Після того, як паспорт: повністю не підходить, я пишу без серії. "Ваша інформація відхилена." Чи варто 10 хвилин? Я впевнений, що ця система з електронним реєстром коштує десятки мільйонів.

75558462

Медсестра запитала, де отримати сертифікат про склад сім'ї, як ніхто не знає про це. Вимкнено бути в утилітах. Не працює паспорт. На кожному етапі я повинен мати справу з російської тітки. І школа постійно «втілюється», що встигнути пройти все, навіть зателефонувати додому. Хоча я не скопіювати ще: Я можу зібрати принаймні шість місяців роботи.

Окрема розмова заслуговує анкети. Я думаю, що вони приходять з безболідним генератором випадкових слів, оскільки питання є логічними, приступними і є багато помилок. Давайте мені дати вам деякі приклади запитань про стипендії. Ілля мої коментарі.

Для батьків, які ніхто не переглядає:
- фінансовою ситуацією сім'ї (повторний середній, середній, нормальний); тут я думав: Я завжди думав, що "середник", але є варіант "нормального". Який вибрати?
Які риси характеру ви вважаєте, що основний характер вашого сина; яка відмінність робить військовополонених, чи добре чи зло?
Ваше ставлення до релігії; чому? Ісламіст?
Ви і ваш син має російську громадянство; якщо я не маю громадянства, я б розпалю на військовому спостереженні

Опитувальник для лідера класу, який ніхто не читає:
Він відрізняється від більшості, так, ні, і що це знання дають їм?
Є багато питань про характер

І нарешті, медична дошка.
Я випав з школи. Я думав, що я був пізно, і лінія буде коротше. Pff, naive. За цей час школи почали зловити. Я прийшов самостійно. Я не знаю, куди піти. Я збираю жінку в червоному в'язаному светрі, який знайшов папку з моєю назвою в бункерах. Лінії для замовлення:
1,1 км Перевага до запису, що ви прийшли (40 хвилин)
2. черга до загального лікаря, який перевіряє, якщо всі статті доступні (30 хвилин)
3. У «Чи не існує проблем?» Ви хочете приєднатися до армії? - Ні і немає (40 хвилин)
4. У Лінія для оптитриста (1 час 40 хвилин)
Після цього потрібно роздягатися. На щастя, більшість списків «розчинених». Тепер, через 4 години після відкриття, мені довелося приїхати, як зробив один чоловік, який був після того, як оптиміст в лінії для мене.
5. Умань Поверніть до невролога. Тут я почав показувати численні висновки про захворювання. Не пропустіть... Серйозний No (30 хвилин)
6. Жнівень Вимірювання ваги та висоти (20 хвилин)
7. Про нас Поверніть до хірурга, який проживає у всіх. Ви можете побачити, як втомлений він, що багато хто намагається «згорнути» з безперешкодними порціями (30 хвилин)
8. У Вимірювання тиску та температури (20 хвилин)
9. черга до загального лікаря, який дивиться на все інше (20 хвилин)
10. Війна черга квитка (1 час)

Звісно, ви не можете зацікавити все. Ось ідея конвеєрної системи плюс. Але чому ці лінії? Подаруйте школярам час. Яка звичаюсь відкриття. Я покажу вам секрет, але в клініках немає людей. Візові центри. Я довго спробував подолати цю модель в себе і близьких. Ну, приїжджайте, я не хочу, щоб вирішити ці проблеми.

Зараз:
- Я відправлюся в магазин, щоб зробити копію паспорта і фотографії, потім - по пошті, щоб купити конверт, потім в житлово-комунальні послуги для сертифіката, який я живу, де він написаний в паспорті, після того як я відправлюся до вчителя, то до медсестри, потім до секретаря, потім беремо заповнені документи з них.
Батьки заповнюють анкету, що ніхто не читає
Медсестра відволікається щодня до індивідуальних парафій для щеплення і фторографії
Кожен викладач, який приходить на різні дні, пише опис.
Секретар приймає час роботи кожного разу, щоб заповнити частину паперу.
Доцени людей всього дня в чергах, де навіть лавки недостатньо

Потрібні:
Займіть фото, зробіть тести.
Батьки заповнюють анкету
Медсестра заповнює форми для всього класу.
до Викладач в усі часи пише опис
- секретарних примірників папки "Паспорт - 10 B", заповнює сертифікат від місця навчання для всіх
Здійснюємо ремонт в коридорі військового спостережного офісу або лампочки не менше вставки (Я впевнений, що ця проблема актуальна по всій країні)
Подаруйте школярам час, щоб вони принесли

Паралельна Росія:
Школа надсилає через Інтернет на військовому підвалі старших школярів з усіма інформацією та фотографіями
Клініка – це те ж саме.
- Списки через сайт записані в лінії і спокійно проходять всі лікарі
І стіни білі, і світло яскраво освітлені офіси.

П.С. Я ще не щасливий. У році і навпіл, чекаючи продовження.
П.П.С. Не хочу знову розмаїти нашу систему (хоча так). Я просто хочу передати, що в Росії є більш серйозні проблеми, ніж «мі» перед «обличччям» (зображення пластин і патчів вартість 1 125 млн рублів) або найдорожчі Олімпійські ігри в Сочі за 1300 мільярд рублів. Я дивлюсь, скільки поліпшення можна зробити з цими грошима. Коли я був молодий, я зіткнувся з величезною бюрократією. А однорічні «поїзди», такі як скасування довіреності на автомобіль, не обійдеться.

Джерело: