Поїздка в ГДР. Життя за стіною

Eduard Hawailer пише: «Перебуваючи в Берліні, один шлях або інший, зустрінеться з минулим містом, підключеним до стіни і GDR. Німецькі молоді та іноземці більше не мають ідеї або мають спотворені знання тих часів, в Росії, скупа все одно зустрічається і в різних формах. Сьогодні ми їдемо в подорож по країні минулого, назад до соціалізму. Я не буду говорити про політичний режим Державної Демократичної Республіки, я не буду говорити про те, чи це було добре або погано в ГДР (і також в СРСР), я просто покажу, як живуть люди. Вплив держави під диктаторством значно сильніше, ніж під демократією, незважаючи на це, навіть під диктаторством, люди встигли сміятися, любов, грати. Повернемося 30 до 40 років.
45 фото під катоком через Edward Gawailer

1,1 км Для того, щоб відчути атмосферу цього часу, ми йдемо в музей GDR.

2,2 км 8 травня 1945 р., формування радянської військової адміністрації (СВАГ), поділ країни на зони окупації були ключовими подіями, які стояли на заходах соціалізму ГДР, що було засновано 7 жовтня 1949 р.

3. У Як живуть люди? Так само, як в Союзі.

р.

4. У Типові мебльовані квартири в ті часи (по суті, у нас є багато з них)

5. Умань Російська

6. іноді дивився «Морозко» на телевізорі «Молодь»

7. Про нас У рамках програми дружби народів, що відповідають громадянам СРСР.

8. У

9. Навігація Шафа.

10. "Наші" туалети.

11. Іноземці йдуть, диво.

12. Кухня. Виставка інформує про 8 березня (як підказка).

297574

13.00 р. Сифон для приготування вуглецевої води. У нас були сині, і ти?

Габаритний зображення

14. Вони поїхали переважно на крабант (Німецький крабант), в другому місці були Вартбурги (Німецька Вартбург), в третій - Леді.

15.00 р.

47537734

16.00 р.

17. міністри улюбленого транспорту

18 років Дитячий транспорт

19.00 р. Іграшки

20.

21.

22. Німці ГДР добре знають слова Леніна «Дізнатися, навчати і навчати знову». Робота є основною складовою життя. Ті, хто не працював не їсти і були шкідливими для суспільства.

23. У музеї можна дізнатися про всі аспекти життя громадян ГДР, про піонерство, про нудисти (ФКК), про молодіжні рухи.

24.

25. Деякі статистика алкоголю. У 1988 році ГДР були майже світові рекордні власники споживання: пивні 140 літрів на рік на капіта, чистий спирт 16 літрів на людину. Спирт був числом одного препарату.

26. Реманд тюрма

27. Деякі деталі та мотиви.

28.

29 кв.м.

30.

31.

32.

33.

34. Чому додаткова кнопка на телефоні?

35. Шпалери.

36.00 Р Касетний стенд.

37. Інструкція для дітей «Як бути здоровим і чистим».

38.

39.00 р.

40. Сільянка. Боуті Дппетит!

41. Друга половина 1980-х рр. супроводжувалася економічними проблемами і нерестом. Восени 1989 року в результаті соціально-політичної кризи керівництво Соціалістичної Об'єднаної партії Німеччини на чолі з гонкером відставили, а 9 листопада 1989 року в Берлінській стіні впав. Нарешті, GDR приєднався до Німеччини і припинив існування 3 жовтня 1990 року.

42. Це все сьогодні. З ГДР і ностальгії по СРСР в тематичному музеї розташований недалеко від Берлінського собору (ДДР Музей, Карл-Лібкнехт-Стр. 1, 10178 Берлін).

43.

р.

44.

45.

р.

Джерело: