Огляд локомотивів VL 10

Багато хто пише відгуки про своїх автомобілів тут писав на одному автопорталі про локомотиву!

Є періодичні відгуки про ... Поставимо цей шлях. Не всі звичайні засоби транспорту. Я не знаю, хто, але я зацікавлений у читання. Ви можете подивитися в приховану, щоб говорити.
Ах. Там. Аудит, LEXUS, FORDS ... принаймні Феррі. Ви можете придбати цей день. Ось його. Ви не купуєте його. Познайомлюся! Головна вантажоперевезення Електрична вантажівка VL-10.
Давайте мені намагатися розповісти вам, як проходить рейс з водієм.

2.30 - стільниковий телефон лопається лежачи поруч з подушкою.
Привіт? Я. На мій шлях.
Не вистачить сон. Викликав рано. Робимо це, отримайте готовий.
Швидко відварити чайник, пити качок, залити термос і залишити будинок. . . . )

3.00, шати. Я очі закриваємо. Я не ходив до ліжка рано. Вони будуть називатися рано, вони будуть називатися рано.
3.20- Є. Home depot Завжди залишаючись на рейс вранці мислити цю роботу десь в напрямку B.
3.30 - Інструкція, (так що? Прогностика пагоди, проходження заборонника з входом в форми, передається сигнал до І станції, нічого особливого немає.
3.35-- А помічник (Для сну і сердитися, як ви.) Обмін привидами.
3.40 Медком. Перевірити пульс, артеріальний тиск і наявність спиртного вихлопу
3.45- Тестування для вступу до подорожі
3.50 - Ми отримуємо форми, інформацію про де і що ми йдемо (повідомляємо до Ібеня) і ключі до локомотивів (розрізна ручка, ключ управління, дверні ключі і замка пристрою).
4:00 - Добре, hello handsome. Сьогодні ми працюємо з невеликим електровозом. (Baby - це прізвисько в нашому депо VL-10.) В цілому, дитина важить 184 тони, ставка, як сатан, і тифон, ви можете відкликати мертвих, в будь-якому випадку, для нас цей антикварний 74-го року народження залишиться дитиною.
4.05.05. Дитина не спить, і його настрій не добре. Компресор не хоче розпочати.
4.07.2014р. Зловживання помер. Повільно але обов'язково в контурах управління, тиск повітря починає підніматися.
( Найголовніше повітря.) Гальмів - від повітряних робіт і електричних схем - в роботі повітря. в цілому повітря життя.
4.20- З гранатометом вдарив контури управління, закачуємо повітря. У цьому локомотиві є дуже слабкий афератор, і компресор з'їдає енергію як... Ну, вона їсть багато...
4.25-- Енергозбирачі піднімаються, основні компресори насосного повіту (як і 9 Atm), генератори генерують електроенергію. Ми можемо розпочати прийом автомобіля. Дивитися механічну частину, функціонування ланцюгів, наявність інвентаризації, функціонування гальмівного обладнання ... Ми перевіряємо все.
Це за кордоном - machinist - тільки machinist. Ви керма і електрика. Все в одній сумці.
4.55 - Випущено електролокомотивів, випущені ручні гальма, готові доїхати до станції.
5.00 - Ми отримуємо попередження ( обмеження швидкості та коментарі на шляху до нашого маршруту), а також документи для поїзда.
5.35-- Ми обережно прокочуємо в поїзд. Ми перевіряємо автомобільну муфту і ми скручуємо.
5.40 - Почати накачування повітря в гальмівну мережу поїзда.
5.50 - Прибуває перевезення. Почати намагатися гальмів.
5.55- Є. Черк. У теорії такий поїзд не може бути відправлений. Наш артеріальний тиск дуже швидкий. Я доповідаю його на охорону станції.
5.57 - Виклик Warden. Як звичайний. Ви отримаєте. Якщо ви не їсти, пам'ятайте та ін. Що робити? Let's йти, ебать.
6,25- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення. Так само ми надаємо номер поїзда.
6.27, нехай.
6.37 - Плани різко змінилися. поїзд візьме інший маршрут. Для отримання нових венчурних підприємств необхідно зупинитися на станції злиття. (Неважливо, що ковзана станція знаходиться на підйомі, а вага вашого поїзда є критичною для цього розділу.) Природно, наші заперечення не розгортаються.
6.55-- Стоппед. Ми отримали старт голови. Як ви вийшли?! 5 500 000 КГ. Це не пасажирський поїзд.
Діти показують, що він бачив всі на дорозі і не хоче йти. Натхнення і розсіювання з усіма восьми колісними парами.
7:00 - Відправник викликає і смартує його, кажучи, що 6,500,000 легко залишає тут, і що ми інептуємо на водних поїздах.
7.01 - Зв'язатися з босом. Замовляється поставити болт на все і залишити на будь-якій вартості.
7.02 - Виклик з офісу. Ми дізналися, що сталося.
7.03, хтось інший. Ми дізналися, що це відбулося знову.
7.0... Що б. Я не збираю телефон.
7.07- З гранатом навпіл, в клубах пилу, запах згортання ізоляції і опору, з реле перевантаження всіх двигунів, що працюють, ми повільно починаємо підніматися вгору.
7.15 я думаю, що це все. У. Тепер швидкість буде тільки рости, але нам потрібно об'єднувати електролокомотивів і зняти деякий струм на анкерах двигунів.
7.20 - Вставте поїзд у спину. Наказ для прискореного розслідування No. Так шкода для дитини...
7.35-- Let's йти. Швидкість 65 км/ч O) Брат. Це досить добре.
7.45-- Приходьте вниз. Швидкість збільшена. 67, 70, 74... Ми повинні почати сповільнення.
7.46- Я з'єднав електричну гальмівну схему. захист працював... Проксимус Ми втратили одне гальмування.
7.47-79 км/ч. Він буде рости 2 миль і буде погано. Гальмування пневматичних виробів.
7.48 - Потужний тягнутий хвістом, потім іншим і іншим. При цьому гальма не спійманий. Час.
20:00 без будь-яких пригод. Поїзд загубив у спині.
8.30-- У вас трохи! Локомотив не приймає коди з треків. Ми знову сповільнимо. Праска долі? – знову на підйомі.
8.45 -O) Електричний. Я чую станцію ДСП, яку ми зараз розповідаємо, що водієві не потрапити на фронт.
8.47-розрядний дзвінок. Добре, це зрозуміло. І знову ми є причиною зла і зла по всій мережі. Він звучить, як він 25. Неважливо, скільки понтів ...
9.00 - Еден
10:00 - Стійка між диктора. Ось пара перед ними.
11:40, нехай йти. Тексти пісень, а це означає: Правда не далеко. До градаційної станції для пасажирських і дачних проходжень.
13:00 - Тепло! Кабіна - 50 градусів. Ви не можете брати сорочку. Замовляючи від чогось розумного хлопця в управлінні.
13:50 - Все, що я можу пити над. Помічник на шляху до скауту.
14.30- Ні води. Але вони відкрили сигнал. Приходьте
15.00 - Ми забезпечуємо обов'язок, після чого в 1 годину зліва на роботу. (Не можна зробити більше роботи. По-перше, вони не сплачуються, а по-друге, якщо ми збираємо, ми підемо до далеких місць.
15.30 - Зареєструватися. Немає трафіку вперед. Занадто багато поїздів. Станція не вдається обробляти цю суму.
16.00- Це над. Ми можемо сказати, що ми не будемо в будь-якому місці.
16.15-- Відкриті світлодіодні ліхтарі. Що робити? Стоп.
16:20 - Початок дзвінків з органів влади з загрозами.
16.30- Ми влаштовуємо до найближчого вокзалу. Ми вже самі.
16.55--- Що таке використання? Ось ми йдемо. Ми приймали на головній дорозі, і тут немає права залишити поїзд.
17:00 - Стоп і інформуємо ДСП, що ми не будемо йти далі. вона щаслива.
17.02 - Виклик від диспетчера. Ог! Як змінити голоси, коли вони потрібні щось. Скажіть, чому він неправильний і чому він повинен піти далеко від своїх недоліків.
17.04 - Дзвоните до superiors. Більше запитів. Хелмет знову. Цього разу це нервово-непристойна. Вичерпаний, так що не важливо всіх своїх прогнозів, інструкцій та загроз.
17:14 Закрити локомотиви з поїздом.
На 17.20 ми шукаємо більшу станцію.
17.50 - Знайдіть автомобільний тепловоз. Дякую, хлопці. Вони отримали п'яний, доставлений, а також розповіли про те, що і коли пасажир гальмує.
19:00 - Я не можу прийняти це! Ми не зупиняємось! Я. Що б. Пасажир - елітний. Витрата неможливості. З повагою, ви потрапляєте для нормальних чоловіків на диску. Як правило, у них немає,
20:00 - Прийміть поїзд до головної станції. Саме там, де ми повинні взяти поїзд. До речі, вантаж перед нами ще не прибув.
21.30--- Немає нічого йти. Ми вирішили піти в ліжко так, щоб завтра ми можемо взяти поїзд і залишити себе.
21.40 - Виїзд на депо.
21.45. Походимо до свята будинку.
21.50 - Реєстрація в святковому будинку та вечерю в їдальні.
2210 - Стійка вниз.

1,1 км

2,2 км

Р

3. У

Більше додатків

Нестандартні рейси.
Теми: Фотографії Розгортання Відмова Інше
За грудень 2012 р. Недавній факт. Хтось запам'ятає, як Москва і область покривається снігом.
Це те, що відбулося на одному з тих ночей.
Перевірити в 21:00. Здається нормально. Поїзд легкий до вул. Що ще є? Зміна трас безпосередньо під поїздом, поїзд легкий (тільки 2,500.000 кг) Locomotive VL-10. Я. Це лов. Зручний домашній депо. Найгірше, що може отримати, є локомотиви реєстрації TCHE-x. (Я не скажу, щоб не відображати всіх). Я скажу, що локомотиви в жахливому стані, вони не роблять ніяких ремонтів в хорошому вигляді. (як правило, ця машина тільки з заводу, де був проведений капітальний ремонт.) Що погода. Вологий сніг, сильний вітер. Попередження про буріння навіть було оголошено...
Ми поїхали назустріч нашим поїздам. Ми приїхали до приймального парку. Ні поїзда. Нормально. Тепер час для зміни - вантажні поїзди стають непотрібними. Вечірні поїзди втомлюють пасажирів до своїх станцій і півстанцій. Немає поїзда. Ми вирушили, щоб купити чебуреки на станції, читати якусь газету і чекали. У 21:40 наш поїзд прибув.
Я не схожий на драйвер, (вони називають їх) дуже багато.
Ви, молодий чоловік, навчитеся правильно їздити, а потім зробити претензії! Відповідав моїй заяві, що RP (релейне навантаження) працював.
Я не люблю старі люди. Оренда автомобіля нормально або в кабіні не буде легкою для них. Як і коментарі на борту журналу записують на роботу електролокомотивів ...
О, прийти на. Ми отримали локомотиву. Ми спробували гальма. Ми пішли...
Після 2 годин я почав помітити деякі дивні речі. Клавіатура сигналу РП буде засмагнути, потім виходити. І на таких патологічних струмах, які можна сказати, без причин. Це хаотична. Не як не пов'язані з будь-яким режимом або підключенням двигунів.
Ми кладемо на пасажирський проїзд. Поки ми стоялися, ми подивилися на локомотиву. Все здається нормальним. Через кілька годин ми відправили. Світильник RP знову. Вже постійно на одному з сполук. Покрадені посади, спробували сон - все правильно. Полтергест прямо.
Через годину наша плита вибухнула. (В цілому вони не вибухнуть, але горять, але я описую його зараз.) Сидіння, раптово з-за яскравого спалаху, вогню та іскрів, гучної бавовни і цілої кабіни в каустичної, що дражує дим з пальових дротів. Так це насправді вибух.
Але піч бульфіт. Квіти.
Стежте за станцією Р. Стежте за боками, швидкість 35-40 км / год. Почати прискорювати БВ (найбільш важливий захист електролокомотивів) роботи. Я намагаюся ремонтувати його. Працює. Ми знову починаємо. На одному з позицій БВ знову працює. Відновлення. 1 позиція, BV. Відновлення знову. Музика юда знову... Швидкість скидання. Кілька кілометрів попереду вас. Ви повинні почати сходження на найвищу швидкість, інакше ми доставимо і повинні замовити (сірий - твіст, тип).
Я вирішив зупинитися. В той час як помічник інформує водія і офіцера з обов'язків, я перевіряю локомотивів. Перша секція - все нормально, спина - сильний запах полів. І працювали всі сигнали РП на 2 двигунах. Вимкніть несправну групу двигуна. Поверніть позицію 1. Складання. Залишити коментар і почати диспергування. Згідно з інструкцією правил технічної операції я не можу йти довше, але є печера, яка, якщо норма дозволяє це зробити. Вага невелика. Зазвичай ми повинні залишити. Прискорюємо. 25км. 40км. Це 60. 70. 78... Є вона. Станція C. Гора почнеться просто за вихідними сигналами. Ми літаємо 80км. Зміяти. Швидкість краплі, що означає, що струм на анкерах двигунів починає рости. До сих пір 350 Ампс. 400. 450... Яскравий флеш, гучна бавовна. Майже всі тривоги показують несправності. Вентилятори з генераторами склалися, немає зарядки, компресор атакував, БВ і ЦВК працювали. На лампі РП знаходиться. Всі локомотива відмерла. Як тяга різко впала на підйомі практично відразу потрапив з спини. (автоматичний спійманий) і гальмівна мережева лампа депресуризації (TM) світильники вгору. Можна побачити світлий вогонь в розділі. В той час як я дотримуюся процедурі ТМ, помічник працює до розділу, щоб оцінити ситуацію. Весь салон заповнюється димом, немає нічого дихати, відкрийте вікно. Поїзд припинив в кскм. Помічник повертається. Немає вогню. Загортання ножів відключають двигуни в секцію голови, а також кабелі, що забезпечують їх напругу. Повідомляємо, що на місці нашої зупинки, відправника та ДСП, що обмежують дистиляцію. Намагайтеся виходити з свого шляху безглуздий. Поразка допустима. Замовлення, сірий, прямо. Вранці вранці.
Тоді були дзвінки з контролю, від депо, від диспетчера ... офіцер поліції в області... До тих пір, поки не було сьомого годину, ми отримали трактор в нашій голові.
З 8:00 до 20:00 У 11:00 ми приїхали на станцію. На 12.30 р. тракторна бригада з часом вибігла. Ми з радістю робимо акт на депо на нашому локомотиві. Ми очікуємо чергового трактора.
У 14 годину ми плітаємо на цьому випадку і пішли на пельмен.
Повернути увагу та звіт.
Ми пішли на ліжко 15-16.

Це 20:00. Необхідно супроводжувати несправні локомотиви на депо вул.
Приблизно 5 хв., прибули на депо без особливих пригод. (Ми привели до локомотивного блоку.)
Ну, десь 7 знайшов тільки будинок для їзди.

Ми не звикли до сну. Я перевернув звіт про пару разів, з навмисно зміненими даними (вказом вище). Це мес.
Через годину вони були названі назад до депо. Я знову обертаю звіт. Старий спосіб, але в той же час вони забарвили картину, де я був абсолютно неправильним. Вонг дії. Правила переговорів не були належним чином реалізовані. Для якого він був позбавлений 100% від призу.

Затримали 7 пасажирів. Збій локомотивів вішали за ремонтників. Я 100% від бонусу. 50% помічника.

Огляди.drom.ru/xin_kai/xin_kai/70693/

Джерело: