Детальніше про Schwarzenegger.

Ось як наша країнаман Михайло Коляєв жартував.

Сильман Михайло Кокулєв пропагував капітана Івана Данько до полковника
Сильний з Челябінська знову довів свою нелюдську міцність і переможець. Виступаючи на найпрестижнішому світовому турнірі в екстремальній потужності «Арнольд Класик», Михайло Коляєв зламав біцепси.

Головна

Але навіть при цьому травмі він зумів підняти гантелі вагою 120 кілограмів чотири рази і виграти бронзову медаль. Фото Михайла з цим смертельно важким снарядом в його твіті розміщено засновником турніру Arnold Schwarzenegger.
- Після відсутності великих перемог на великих міжнародних турнірах, це ще один крок у своїй спортивній кар'єрі для мене, Південь Уралсман сказав. - І я радий! А в якості бонусу вдалося надати Арнольду пальто полковника поліції.
Арні була захвата з подарунком і відразу його спробувала. Він не зношував російську форму з 1988 року, коли він зірвав у фільмі Red Heat. Тоді він відіграв капітана Івана Данко і дивився на перевалі радянського поліцейського. З тих пір багато років пройшли, тому епаулети на переварці збільшилися. Знаходив полковник.

Легко Арнольди, без травм

Комсомолка зуміла отримати коротке інтерв’ю з чемпіоном.
до Які ваші думки щодо виходу на турнір?
до Я восьмий Арнольд Класичний. З росіян, я був на цьому конкурсі найчастіше. Три рази він став бронзовою медаллю і один раз срібним медаллю. І я скажу, що кожен раз, як і перший раз: той же чарівний і пристрасний. Я думаю про Арнольдів. У цьому турнірі немає ніякої продуктивності. Кожного разу щось нове, кожен раз з повною дедикацією і професіоналізмом підходу справи і кожного разу несподівана травма. Ось і цей час - сльоза в м'язової фасції біцепсів м'язів плеча. На мою першу спробу піднімати сатинський камінь 245кг, отримав поранення. Охорона здоров'я в першу чергу, але я професіонал, і це єдиний заробіток сьогодні. Я змогла перерозподілити навантаження під час підйому, максимально зменшити навантаження на біцепси і все ще піднімати цей рекордний камінь для мене і для багатьох сильніших світу через біль.
до Що буде влада?
- Моє батько Віктор Васильович Коляєв зважує лише 75 кг, але має силу лосося, що поспішає спавнати проти бурого гірського струму. Він дав мені той же подарунок. В результаті після двох днів боротьби з кращими сильними Єдина причина, яку я втратив, тому що у мене немає ніякого навчального обладнання. У Уральській області чиновники не цікавляться нашими неолімпіадними видами змагань.
- Арнольд Schwarzenegger приваблює фото ви піднімаючи величезні гантелі. Чи можна говорити про нього?
Шварценгер з радістю приймав оригінальний і символічний подарунок від мене - переробка полковника поліцейської академії і тепер він більше не капітан Іван Данко з фільму «Червона спека», але полковник Данко. На мій припуск, що перекриття колонки може бути приводом для зйомки нового фільму Red Heat 2, Comrade Arnold відповів, що це може статися. Чому?

Чемпіон ТТ.
Вік 34
Зростання 192см
Маса 160 кг
Обхват очей 55 см
Обсяг Chest 147cm
Майстер спорту Міжнародного класу в ваговому підйомі
Прогрів починається з підйому ложки під час сніданку.
Максимальна вага:
Млинна тяга 417.5 кг
Підлога накладна 250 кг
Сніданок чемпіона: каша, омлет, сир, чай.

р.

більше

більше

Джерело: