Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Ремонт акумуляторів гібридних автомобілів своїми руками

Ця історія буде корисно для тих, хто вже має старий гібрид, але не доведеться багато грошей взяти його до механіка лікаря, і для тих, хто цікавиться гібридами, але бояться їх через міфи, пов'язані з дорогими розбиттями гібридної частини.

Тут буде 15 зображень тексту.

Це означає, що у мене є один блок високовольтного акумулятора (ВВВБ) у Приузі 2001 року, вартість 1-го такого акумулятора коливається від 500р до 1500р, який продає, вартість 800р.

Для тих, хто не знає і думають, що гібрид розроблений таким чином, що якщо акумулятор зламається, то він повністю зламається, і потрібно купити новий на 150 тис. миль, а також автомобіль не йде, це не випадок.

Я знезахоплюю міфи, автомобіль йде таким же чином, як він пішов, просто бейдж поломки автомобіля (error) горить на щиті, і вони не повинні бути.
Я також розповім вам трохи про мій автомобіль, пробіг 310 тис., я володію від 260, за 50 тис. Я змінив тільки рідини, кілька світлових ламп і (у самий неприпустимий момент, ніч, дощ, інший місто) привід двірників, і ця весна, коли асфальт зій зійшов, аніж гранати зламав, доведеться змінити його разом з гранатом, так як бруд зумів туди дістатися і його оббивають.
Добре, це зима час для одного блоку VVB, цієї пари гине як правило 1, але досить важко зрозуміти, що в домашніх умовах (і проз приймають досить багато грошей просто для аналізу VVB), тому я змінив всю пару відразу.

доб.

Ось ми йдемо. Відразу зробіть замовлення, щоб кожен болт не фотографував, так як був проведений процес, і при покладанні спинки, і повністю забули про фото. Отже, в першу чергу, нам потрібно щітки і голови на 6, 8, 10 і 12, зняти все з багажника (в акумуляторі є) і видалити шкіру.

р.

без шкіри

без шкіри

без шкіри

Потім ми відключаємо термінал живлення 12-вольтового акумулятора, який також знаходиться в багажнику.

Ми відкрутимо і знімаємо спинки заднього сидіння, вони кріпляться за допомогою 2 болтів.

Потім знімається повітряно-охолоджувальний корпус ВВБ - 4 болти
І від'єднайте всі 4 чіпси з контактами.

Тепер відключаємо 12 (подібних) болтів VVB кришки, ті ж болти прикріплюють сам VVB до корпусу, і тут вони є акумуляторами.

р.

Просто з салону.

Потім ми називаємо друг (VVB зважує 60-70 кг) і беремо з багажника.

Це акумуляторний багажник.

... Тоді я здійснювався процес і забули про фото, я пам'ятав тільки вже в теплому вигляді, коли моя дружина під назвою мій друг і він пішов на 10 хвилин.

В цілому, знизу акумулятора потрібно розкрутити багато болтів, які кріпляться до кожного елемента (на пізніх призах вони більше, вони дійсно не потрібні), тому в принципі ви не можете закрутити їх назад, але я викручений.

Потім застібаємо акумулятор назад, видаліть гумові труби дробарка і видаліть відмерлі елементи, вставте сервісні елементи замість того, щоб зібрати все, як ми розібралися.

Дякую за вашу увагу, я сподіваюся, що хтось знайде мій звіт корисним.

р.

Джерело: