Ремонт акумуляторів гібридних автомобілів своїми руками

Ця історія буде корисно для тих, хто вже має старий гібрид, але не доведеться багато грошей взяти його до механіка лікаря, і для тих, хто цікавиться гібридами, але бояться їх через міфи, пов'язані з дорогими розбиттями гібридної частини.

Тут буде 15 зображень тексту.

Це означає, що у мене є один блок високовольтного акумулятора (ВВВБ) у Приузі 2001 року, вартість 1-го такого акумулятора коливається від 500р до 1500р, який продає, вартість 800р.

Для тих, хто не знає і думають, що гібрид розроблений таким чином, що якщо акумулятор зламається, то він повністю зламається, і потрібно купити новий на 150 тис. миль, а також автомобіль не йде, це не випадок.

Я знезахоплюю міфи, автомобіль йде таким же чином, як він пішов, просто бейдж поломки автомобіля (error) горить на щиті, і вони не повинні бути.
Я також розповім вам трохи про мій автомобіль, пробіг 310 тис., я володію від 260, за 50 тис. Я змінив тільки рідини, кілька світлових ламп і (у самий неприпустимий момент, ніч, дощ, інший місто) привід двірників, і ця весна, коли асфальт зій зійшов, аніж гранати зламав, доведеться змінити його разом з гранатом, так як бруд зумів туди дістатися і його оббивають.
Добре, це зима час для одного блоку VVB, цієї пари гине як правило 1, але досить важко зрозуміти, що в домашніх умовах (і проз приймають досить багато грошей просто для аналізу VVB), тому я змінив всю пару відразу.

доб.

Ось ми йдемо. Відразу зробіть замовлення, щоб кожен болт не фотографував, так як був проведений процес, і при покладанні спинки, і повністю забули про фото. Отже, в першу чергу, нам потрібно щітки і голови на 6, 8, 10 і 12, зняти все з багажника (в акумуляторі є) і видалити шкіру.

р.

без шкіри

без шкіри

без шкіри

Потім ми відключаємо термінал живлення 12-вольтового акумулятора, який також знаходиться в багажнику.

Ми відкрутимо і знімаємо спинки заднього сидіння, вони кріпляться за допомогою 2 болтів.

Потім знімається повітряно-охолоджувальний корпус ВВБ - 4 болти
І від'єднайте всі 4 чіпси з контактами.

Тепер відключаємо 12 (подібних) болтів VVB кришки, ті ж болти прикріплюють сам VVB до корпусу, і тут вони є акумуляторами.

р.

Просто з салону.

Потім ми називаємо друг (VVB зважує 60-70 кг) і беремо з багажника.

Це акумуляторний багажник.

... Тоді я здійснювався процес і забули про фото, я пам'ятав тільки вже в теплому вигляді, коли моя дружина під назвою мій друг і він пішов на 10 хвилин.

В цілому, знизу акумулятора потрібно розкрутити багато болтів, які кріпляться до кожного елемента (на пізніх призах вони більше, вони дійсно не потрібні), тому в принципі ви не можете закрутити їх назад, але я викручений.

Потім застібаємо акумулятор назад, видаліть гумові труби дробарка і видаліть відмерлі елементи, вставте сервісні елементи замість того, щоб зібрати все, як ми розібралися.

Дякую за вашу увагу, я сподіваюся, що хтось знайде мій звіт корисним.

р.

Джерело: