Модні татуювання з радянського минулого

Будь ласка, не порушуйте його, буде 34 фотографії, коли я зробив.

Реальний радянський чоловік повинен бути з татуюванням на руці і кілька золоті зуби у роті. Це не передумова, але бажано. Це означалося, з високим ступенем ймовірності, правильним пролетарським походженням, певним життєвим досвідом у вигляді випадкового терміну «у молоді», або принаймні сервісу в армії, відсутністю інтелектуального люка, і, нарешті, як коронка, золоті зуби, які вказують на те, що людина згортається на шляху корекції, роботи.

(доб. 3)

Звичайно, я трохи перебільшила. Тим не менш, очевидний факт, що культ тюрми зацарював у поствоєнному союзі. З одного боку, на величезну кількість громадян, які проходять через зону, як сидячи, так і охоронець, слідують амністію після війни, ставлення держави в 20-30 років до кримінальних злочинів як соціально близько, і, нарешті, з масовою післявоєнною батьківністю. Повоєнне покоління хлопчиків було привезено на вулицю з власними концепціями честі, з їх владою та ідолами. І навіть «будинкові» хлопчики, мріяли про небо, приготувавши себе до вступу до військових шкіл, якось грали правила вулиці.

Звісно, більшість з них стали поважними батьками сімей, дідівцями. І тільки власне ім'я на пальцях руки або жіночого обличчя на передпліччя, нагадував про бурхливу молодь.

Важливо відзначити, що ми не говоримо про євреї, в'язниці тату, які мають особливий сенс, сакральне значення. Ми говоримо про звичайні чоловіки, робочі люди. Я завжди дивлюся, чому ви повинні покласти свою назву або рік народження на пальцях. Що не забувати?

Пам'ятайте, що поліцейський Міша в Алмазній руці?

Ще веселіше в очах виглядає образ жіночого профілю з назвою обраного. Як "Лайт". Я дивлю, що Наталаша або Клава повинна відчувати себе, збираюся ліжко з таким коханим світлом? Дуже висипати крок, тому що і тіло може бути недостатньо, якщо кожен удар буде так позначений)

У армію був потужний джерело натхнення. Тут були намальовані і емблеми зброї, і суден, і парашутів.

Таким чином, татуювання виявило людину як досвідчена, пройшовши вогонь і воду.

Людина з татуюванням може бути знайдена в компанії астрономаутів

Ви можете прочитати з Михайла Шолохова про вирощені голуби з Семіона Давидова в «Віргін Раїд»...

Імітація старших, досвідчених, вимушених підлітків для копіювання зовнішніх атрибутів, доповнених романтим життям. Багато моїх однокласників мали татуювання у класі 7-8. Нерідко ці перехрещувалися на пальцях, крапки скручуються з одного посередині, короткі написи, як «ЛОН», які означають «Я люблю один за вік». Без розшифрування назви об'єкта, вона була досить далекою і мудрою.

Природно, головним джерелом натхнення стало кримінальне середовище. Є багато статей, написаних про татуюванні тату, є спеціальні книги, дослідження, я не повторю те, що написано там.

Я можу лише відзначити, що я пам'ятаю, скільки татуованих дяків з профілю Леніна на грудях я бачив 30-35 років тому. Вони, як правило, не молодий або дуже старий чоловік.

Вважалося, що кокістки або копси не боїться стріляти Леніна. Або хоча б вони не вдарили стерну.

Навігація. Тим не менш, в кишенях все ще є рис у вигляді декодування «Лідера Жовтої революції», тобто тиф.

Щоб підвищити ефект, тут додано інші класики.

...

р.

Незважаючи на те, що, звичайно, часто, були досить різні історії. В основному на релігійній темі - хрести, теми, обличчя святих. Все це має певну декодацію, звичайно, але ми не проаналізуємо семантичну частину, але обмежуємо їх виконанням.

...

Тут в центрі не є кримінальним органом, а не адвокатом, але ... колишнього копа Данила Балдаєва, колекціонера тюрмового фольклору.

У своїй колекції багато фотографій і малюнків, виконаних в таборах, тюрмортах і моргах.

Ну і деякі їх в'язниці, які захоплюються перед камерою. Однак, з задоволенням, не всі ... судді за себе.

...

...

...

...

...

Р

Деякі з цих фотографій є досить сучасними, але всі ці традиції татуювань твоїх.

575138

...

...

...

...

...

...

р.

...

...

...

...

Можливо, хтось побачить в цій певній краси, чарівність пророка, не знаю.

Але я можу сказати напевно, що жіноче тіло в татуюваннях виглядає відштовхне!

...

...

...

...

Всі

Джерело

Джерело: