Ургентне військо.

8 фото, опис, думки та цитати великих людей.

Ну, де почати... з того, що в січні ми перенесли на іншу частину. В той час як ми на поїзді вночі армію змінилися. Рушники, шкарпетки. Для одного останнього спасибі Секретару оборони, це було важко для мене з моїм 49, щоб знайти такі шкарпетки. Кожна людина має ці шкарпетки, вони величезні. Частина цього – нові газові маски. Це те, що сова солдат зараз виглядає як...

Це 9-й місяць служби... як час летить. Найцікавіше, що зараз армія дійсно навчається. Зйомки, бігти, робити фахівці. Їжа тут набагато краще.

02 мар

Площа нової частини досить гірська... але красива, і вітер. Сервіс вже простіше. Я пам'ятаю будинок більше і більше.

Ви fuckin' горіхи, вам потрібно стекти з баком! Танком, рух, наш капітан.

03 мар

Хто ебать в дощі і мусить наше зв'язкове з'єднання ... сніг - 23 Цельсій ми робимо лінію спілкування з РФ.

Ти божевільна бути ебать заточений прямо зараз.

Є багато людей, які говорять про те, що душа не потрібна в бараках. Я не знаю, у нас є душова кабіна і копчення у ванній кімнаті, все. Ви хочете їхати вимити, ви хочете перемити. Матрибути нові зараз, не вовна, але квадрат, паралон прямокутний. Життя в армії з початку року кардинально змінилося. Але не те, що зараз. 159 радіостанцій.

Чому ви не поголи?, і чому ви? ... Так, ви fucked the platoon, demble не ебать, повністю sucked ... Mr. Trefa.

р.

XXI століття мл... перемикач локальний. Я коли-небудь бачив. Пристрій як велосипед, так і забезпечує комунікацію.

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Джерело: