Як він хотів бути пір'ям і нашим его.

Привіт, кожен! Я хочу розповісти вам про те, як пощастило я був знайти один скарб і свідка відкриття другого скарбу. Будь ласка, не поламайте, буде фото, в кінці я покаже і як її можна почистити, бо пост перша.
Склад 1
Що це було. Минулого року, розслабляючи з друзями на морі, запросив другу шахту спробувати металошукач. Половина години ходьба на пляжі під цікавими поглядами відпочиваючих, я знайшов 100 рублів в зміну, купаж джемів і деяких ювелірних виробів. Я віддав, але мої думки і почуття залишилися. Вдома, у мене була мрія, що знайшов скарбницю монет і вранці почав вивчати ринок металодетекторів Росії. Я вирішив прийняти хорошу, вибір впав на французькому дезі. І тепер гроші відправляються на дилера, і я, чекаючи посилку з пристроєм, дослідження форумів і старовинних карт. Після читання форумів я зрозумів, що я був пізно з цим хобі близько 10 років, все вже копати, викопувати. Отримую пристрій, я відразу ж вирішив перевірити його на найближчому пляжі. І знову купу сучасних монет і ... бюм в невідкритому пакеті ... - Я думав про це, можливо, це знак з вище, кажучи "дуже, не ваш, ви кинути цю справу." І це, як я вирішив піти, тільки де ведеться бажання. До села Єлизавета не далеко від Ростова на Доні, майже навпроти славних, насичених історичними подіями міста Азова.

4446040р.

Я побачила красиву луску з коровами, що захоплюся на ній і вирішив, що я буду виглядати тут. У шість годин я екскавував певну кількість штепсельних штекерів з горілки, монети як сучасної, так і ранньої СРСР, шматки дроту, оболонок, кулі, фрагментів та інших смурдаків. Вечора і я вирішив зробити останній прохід через лушпиння і піти додому. Після ходьба двадцять метрів, я дуже хотів, щоб повернути прямо і пройти трохи в іншому напрямку і раптом я мав чіткий сигнал «coin» з високими показниками провідності в навушниках. Уважно визначивши центр, я викопав лопату, відступаючи від центру (це робиться так, щоб не пошкодити ціль лопаткою лопатки лопатки), а на глибину байонету лопати я бачив фрагменти тонкої кераміки і бордової тканини або шкіри в грунті і серед всіх це розсіювання невеликих монет. Для того, як я знав, що сталося мені, коротко, я був банальний ебать. Тексти пісень, а це означає: Слова не може передати почуття і емоції, які я переживав! Я назвав другу, сказав, що він знайшов скарб, він не вірив мене, тільки моя дружина, запам'ятовує свою історію про її мрії з скарбом, вірив відразу. На жаль, це не сталося, щоб я негайно прийняти картину, я думав, що це до того, як я пішов. В кінці я рахував дві сотні срібних монет розмір сучасних 50 копеків.

Це було лише думка про те, що і коли цей керамічний посуд з монетами всередині можна закопувати тут, і які ці монети були і скільки років вони лежали тут. Як виявилося пізніше (допомогло хлопці з форуму) це монети Кримського ханата під час правління хана Девлета Гірай (1551-1577). Можливо, хтось під час рейду 1558 і закопував ці гроші. Для цієї кількості воїн міг купити пару коней, які є багато. Сьогодні ці монети мають більш історичне значення, ніж нумізматика. Після того, як людина прийшов до мене і дав хорошу ціну за всі скарби і місце, де я знайшов його. Я ще не можу пам'ятати, що я зрозумів, що я знайшов звучання ручних срібних монет, які заливають з одного боку до іншого, дихання... Я ніколи не забуває.

Це може виглядати як воїн, який похований монетами.

Монети в палі, ще не очищають.

р.

Очищені. Випадкові та зворотні

Тамга

Р

Склад 2

На місці колишньої фортеці «Петровський». Шлях до місця був непросто, спочатку потрібно перетнути річку на човні з гідним струмом вздовж ходової дороги, а потім прогулятися по перерослих луків до залишків фундаментів цієї фортеці. Як вони отримали, відпочивали і збирали пристрої, висаджують з землі, почали пошук. І знову горілка пробки, дроти і патрони ... як я бачу мій друг і партнер, що веде до мене з абсолютно приступним поглядом на обличчя. Я думав, що я знайшов щось. Ось як це сталося. І він нічого не знайшов, ніж барабан. Два 3-х літрів Ganjubas Балон !!! Знайдено на металеві кришки на циліндрах. Відкрито, занурено і... Щоб сказати, що ми не скажемо нічого, ми просто трахнув вгору. Це другий раз я мав такий стрес на нервову систему! Ми почали дивувати, що робити з цим скарбом. Звичайно, ми розуміли, що є трави для значної кількості, але так як ми не робили в бурі, і були опонентами цього, ми вирішили приховати. Вони також не заважали, щоб взяти і поїхати до міліції, щоб не стати однією з свідків, звинувачених. Ви можете знайти його. На фото зображені сині штани, вони загорнуті в циліндрах, очевидно, щоб не розбити один одному. Тепер я можу уявити думки того, хто загинув цю ніч... :
Це минулий рік, ще цікаві знахідки, дещо більше двох тисяч років, але такі емоції не було більше. Ми побачимо, що 2013 приносить. Гарний настрій і радість, кожен, дякую вам за ваш час і читання цієї історії.

Додано до [mergetime]1363026285[/mergetime]
Більше фотографій.

Ганюбас!

І останнє зображення.

Додано до [mergetime]1363026366[/mergetime]
Ух, кожен, ви можете...

Джерело: