Мати врятував сина від вогню, покриваючи себе від вогню

У Пермській області 26-річна жінка отримала 80% опіків тіла і була в інтенсивному догляді, зберігаючи її дитину від смерті в вогонь.

Сприяє її 4-річному сину від вогню, молода жінка перенесли сильні опіки. Оксана Дмитрієва з її тілом закрив дитину від полум'я і здійснила його з горіння будинку. Потерпілий вертольотом був госпіталізований в районній лікарні Перм. Дитина, завдяки самовільним діям своєї матері, не травмувалася.

Вогонь зламався в бодібілдингах будинку в с.Комун-Крязье пізно вночі, коли вся родина Дмитрієва була запашна. Захопивши тріщину, оксани прокинулися, кинулися в коридор і відкривали двері. Він був оточений вогнем і димом. «Це було встановлено, що пожежа виникла внаслідок розриву печі в лазні, яка під такою ж дахом з будиночком», - заявив Міністерство надзвичайних ситуацій на території Перм. Були дві жінки і дитина в будинку в момент пожежі. Мати хлопчика спалювалися відкритими полум'ям, в результаті чого 80 відсотків спалюють її тіло. Усвідомляючи, що вони були в фритюрниці, молода мама кинулася, щоб врятувати сина. Дівчинка захопила ковдру, загорнута 5-річні Юри в ній і очолював для виходу. Але в полум'я повністю занурився коридор. З розпаду, мами висівки вирішили на відчайдушному акту. Оксани покрили сина від полум'я і погасити себе в вогонь. Після того, як бігти по палаючого коридору, молода мама стрибала на вулицю і киньте ковдру з дитини. Вона відразу ж подала 4-річному хлопчику над сусідами, щоб врятувати її 51-річної матері. Збереження дитини, Оксана ледь збереглася. В результаті пожежі перенесли 80% опіків тіла. З міської лікарні день до того, як вона була взята вертольотом до обласного пальового центру. Дівчинка в інтенсивному догляді протягом декількох днів.

Єдина людина, яка не травмується в пожежі, була 4-річної Хлопці навчили лікарів і випустили додому наступного дня. Батьки вірять, що дитина збереглася тільки через матір'ю.

«Оксани приїхали до сусідів і знизилися на підлогу», - розповіла Наталка Мат-в-правила Тетяна Урасінова. На підлозі, вона тільки розповіла мені взяти Георгію до лікарні. Не продумав про себе.

Джерело: