Як японські капсули готелі розроблені

Японія – це країна нових технологій, і одна з речей, які я хотів бачити, коли я полетіти до «земельного сонця» – це капсули готелі, які я почув про те, коли я був старшим школярем. Готелі класу економ, де людина не в кімнаті, але в капсулі. Я вирішив відвідати екскурсію по одному з цих готелів Токіо. Готель розташований на відстані 2 км від готелю.

33 фото через mikeseryakov

2,2 км Проживаю в нормальному готелі біля станції Shinagawa і очолював готель капсули в безпосередній близькості до місця проживання, який був знайдений японськими дівчатами з «рецепції» мого готелю.

3. У Я шукаю це довго, тому що немає вуличних імен в Токіо, тільки мікрорайони і номери будинків. Але дружня японська, майже всі, хто переглянув Steve Job, показали мені шлях на своїх iPhone.

У капсулському готелі невеликий прийом, «стафф», який не говорить англійською на всіх, і він використовував «добрий перекладач» знову для спілкування зі мною. Вартість готелю 3300 грн за добу становить близько $ 35, або 1000 рублів за російські гроші. У готелі також можна орендувати протягом 500 років, але тільки протягом дня. Про те, як я збираюся платити йому ПЕРСОНАЛ 1,000 yen просто піти і побачити, і нічого не було потрібно, але все пішло витрачати і довелося купити всю ніч. Японці, виходячи з їхньої психіки, чітко слідувати правилам і відхиляти всі корупційні пропозиції.

4. У Протягом готелю необхідно пересуватися в шкарпетках, вуличні туфлі подаються відразу ж на прийом в спеціальних «блоках».

5. Умань Кількість населення Японії майже однакова, як і Росія, і територія набагато менша, що може бути, чому вони були першими у світі в 1979 році, щоб винахідити ці капсули готелі. Перший готель типу капсули був побудований в хай-тек японського міста Осака. Зараз капсульні готелі вже з'явилися в Росії, а саме в районі 1-ї Тверської вулиці Ямської Сонце Hotel Tverskaya, але ціни в Москві значно вище, ніж в Токіо.

6. Жнівень Готель не був повноцінним.

7. Про нас Як в японських ванних кімнатах, доступ до татуючих осіб і п'яти заборонено.

8. У Після того, як я отримав ключ до «згодженого числа».

9. Навігація Тоді ви зіткнетеся до основного поверху і залиште свої речі в «розряднику», там також була душова кабіна, але там були японські в ній і я не даю стріляти.

1459360р.

10.

11.

(Б)

12. Зробіть ліфт і я в квартирі на третьому поверсі. Я був в капсул-готелі тільки для чоловіків, є також готелі тільки для жінок, про деякі "кономічні" капсульні готелі я не чув і не можу сказати з певними, чи існують вони "в природі". Дизайни туалетів тут доречні - "для чоловіків". На кожному поверсі розташовані душові кабіни і туалети.

,00 Р

13.00 р.

14.

15.00 р.

, Україна

16.00 р. Самі числа капсули. Вони розташовані в двох ярусах і при прийомі ви запитуєте, який номер підходить для вас. Я вибрав номер "високий" - на другому ярусі. Ви піднімаєте досить комфортні сходинки і знайдіть себе в капсулі - на другому поверсі. Розмір капсул становить приблизно 2 метрів по довжині, 1 метр по ширині і 1,25 метрів у висоту, з такими розмірами ви не відчуваєте судимості.

17.00 р. Моя капсула мала елегантний номер: 324.

18 років Кожна капсула має "центр управління освітленням" та зручну полицю, щоб покласти мобільний телефон, гаманець або щось інше на ньому.

19.00 р. Після вищезазначеного центру клієнт коригує комфортну температуру, бажану яскравість світла, можна доїхати до ліжка. Кожна капсула оснащена телевізором, тому ніхто не скасував перегляд наступного релізу DurDoma-2 перед сном.

20. Також є телефон для «відомого контакту з прийомом». Всі написи виготовляються тільки в японській мові, не дубінг в англійській мові не забезпечений, і навряд чи європейці часто зустрічаються тут. З хлопцем на прийомі, як я писав вище, ми спілкувалися через спеціальний голосовий перекладач, встановлений на його iPhone. Японці говорять дуже погано англійською мовою, тільки про одного в сім японських, за моїми підрахунками, сказали мені, куди піти. І це залежить не від віку, але від соціального статусу молоді говорять мало, досить зайняти японську в костюмі з краваткою, може допомогти. Для вивчення англійської мови складно, оскільки багато звуків, таких як «el» і «ми» в японській мові просто не існує. Іншими словами, неупереджене населення є своєрідною проблемою «земельного сонця».

21.

22. Після того, як налаштовується в більш комфортний спосіб, потрібно створити «вікно» «інтимально» і натягти завісу на вікно.

23. Ця завіса кріпиться внизу до двох спеціальних фіксаторів і світла не входить до капсули.

р.

24. Тоді я спробував взяти картину себе лежачи в капсулі, алас, ніхто не запитав, тому що на моєму підлозі майже ніхто не був, і японці вже сплять в деяких з зайнятих капсул.

25.

р.

26. Матраци також досить товсті близько 10 см і нижню білизну дуже чисто.

27.

28. Також в кожній капсулі є дзеркало і вранці ви можете побачити себе з бодуна.

29. У готелі є невеликий кафе, але для того, щоб заощадити місце і гроші, напої продаються машиною.

30.

31. У кав’ярні, які не знали слова «Hello» Після того, як я взяв на себе картину його, він раптом назвав хлопця від прийому, п'ять хвилин він розмовив в японській мові, після чого він набрав щось на своєму iPhone і продемонстрував мені напис, який прочитав "Не знімаючи поверхню". Google не є ідеальним, але, здається, мені, що протягом п'яти років переклад буде майже точним.

32. Що здивувало мене самим тим, що цей готель має вісім поверхів. Коли я був тут, готель був тільки 2-3% повний, можливо, не в сезоні, але я не знаю, якщо це повний робочий день.

8000434

33. Що дуже дивно в готелі працював "Віфа", в сьогоднішньому Японії це не дуже поширене, наприклад, в готелі, де жив у Токіо, "Віфа" не було, було тільки безкоштовне підключення до LAN. У багатьох громадських місцях є проблема сучасної туристичної Японії.

Це як я бачив капсули готелі для себе, що я чув про довго і мріяв бачити.
й
Умань

Джерело: