Один день електрика - Gastarbeiter

Довгий тому, з вересня цього року я хотів показати типовий день морського електрика, гастрир, який працює для зовнішньої фірми.

На березі я творча людина, веб-дизайнер, колишній кібер-гот, екс-емо, екс-панк, фанат американських автомобілів 1960-х і 1970-х, і суперечливий опозиційний фотоблог, що живе в Владивосток і Хабаровську. "Креативний клас", Тим не менш, це не заважає мені заробітку у морях електричним ремеслам, електрика, подруга лампочки.

44 фото через tanzewatte

2,2 км Це Alice Margatroid від Toho Project: завдяки героїням цієї ігрової серії, я не пропускав дівчат на довгих рейсах, на відміну від багатьох хлопчиків. В цілому, мої стосунки з дівчатами вкрай складно, краще не говорити про це.

3. У І це мій тестер, крім того, я не спати з ним. Моя робота з ним починається, навіть за годину до початку зміщення я можу витягти, якщо десь в галі машина збиває.

4. У З 8:00 до 20:00 ви повинні сніданки з парою печива, змінити одяг і піти навколо.

5. Умань Взуття для моторного приміщення - окреме, щоб масло і олія на всіх палубах не трамвайні:

7. Про нас

8. У

р.

9. Навігація корейський робот, виданий катером, я зберіг. З 9:00 до того, як он-це найбільш «брудний» робота, а вранці я вбираю в що я отримую:

7446275

10. Моє обличчя крупним планом:

11. Моя майстерня:

, Україна

12.

499 р.

13. Парбат - 1983 рік будівництва, проте, ГДР.

14.

15.00 р. Деякі каюти закинуті і бомбардуються:

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р. Деякі душові вбили:

20. У галеонах жах є те, що:

21.

22. До сніданку займається час і половина.

- Сходження блід!

23. - Є датчики!

24.

25. Суд був побудований в 1983 році, якщо що-небудь.

26. До обіду за 10 хвилин.

27. Валютні трюфелі декількох країн, якщо є можливість отримати на суші. І в трубах смішної форми - корейська зубна паста, я купила сестри ^_^

19

28. Після обіду, перерву, яку ви можете присвятити читання. Текстові файли - з текстами, і з акордами, і з статтями, і з опозиційними виданнями, і з класичних творів - У мене є в одній папці, в палі:

29. З 14:00 по 16:00 – «чистий» робота, зміна в корейський роб:

30. По-перше "чистий" робота - на відкритих палубах, цей час - заміна кнопки, яка відкрила утримання і розсипається на шматки з старого віку:

31.

32. Чоловіки, безкоштовні годинники, риба:

33. - False труби води!

34. У лебідки є літати.

р.

35. У номері, комарів:

р.

36.00 Р На годиннику - 16:40, робоче перемикання приїжджає до кінця і скоро вечеря. Я роблю ревізію лампочки, лампочки і пускачі все ще достатньо, ми замовляємо їх вчасно, електрика - лампочки другу:

37. У 19:20 після вечері я збираюся відпочивати, але тут не було. Я мав піднятися до сходу, до самої вершини - там лампочка світла вгорі вигорнула:

р.

38.

39.00 р. Ні, після того, як все, я не змогла на вершині змасти і з виворітною рукою.

Так, я носила ремінь безпеки, все право.

40. У 20:00 ви можете, нарешті, розслабитися, тепер він точно не витягується. Я вдягнувся в цивільній, ходь на свербіж, дихає морське повітря.

41. Потім в темряві я побачила вогні на березі японського міста, намагаючись зловити Wi-Fi за допомогою китайського підсилювача і просочені засоби. Але без успіху...

42. Деякі з речей, які я носила в вільний час, в пральній машині:

43. Пізній вечір - це ідеальний час, щоб подивитися щось, кіно і серіали я не маю з собою, але це достатньо для мене:

44. А потім ви можете спати, в хорошому спосіб ви можете піти в ліжко з ноутбуком, відключаючи вогні і дивитися Мадоку в темряві. Я любила другу частину трилогії Мада Макса з підсвічуванням.

Адіос

Джерело: