Як мій компакт-диск вкрадений

4 фотографії та текст

Я кинувся вранці, я вийшов на двір і побачив цю картину... Я закликав поліцейського... Я пишу заяву... вони сказали, що вони будуть виглядати, але це не вірити мене. Я пішов купити 1 залізний диск, гойдалки в польотних шинах.

Джерело

р.

Я не мав часу писати все, що відбулося нещодавно.
Отже, місяць тому були вкрадені передні диски. Зателефонувавши до міліції, що йде навколо сусідів, які побачили, що. Я кладу на залози і скотився тріщину на бампері, що прийшла з машини, що потрапив на землю, і вона виглядала жахливо.

Це був коротший, нереальний... він був будні дні.

Тут я сидів в Інтернеті, на локальному сайті, я думаю, що купити собі компакт-диски і на вас.
Що робити? хто зателефонувати? стюардеси ходили в голову всю ніч, в кінцевому підсумку безсоння ніч.
Ранок. Я збираюся до відділення районної поліції. Я сказав, що вони будуть допущені тільки після 10:00 ранку, оскільки сьогодні зустріч (У мене є поїздка, поїзд листя о 14:00). Дзвоните до мій dad, швидкий розповідь. Я намагаюся поговорити з слідчим, він каже, що ви можете піти самостійно, виявити диски, а потім ми приїдемо і отримаєте ваші колеса. Вона помочила мене. Дзвінки починають знайомитися з офіцерами поліції, більше дзвінків, а потім виклику. У першому депутаті він подав номер телефону свого працівника, щоб зрозуміти все, знайти і покарати чеф.
Я назвав цей співробітник, розповів історію 20-го часу, надав номер телефону, що зазначений у оголошеннях.
2 години, я на поїзді. поліцейський назвав мене, сказав, що зустріч було заплановано на 14:00. У моїй голові є сцена з гуртом захоплення, зйомки, вдало заощаджуючи свої колеса з рук гнавих тиєвів. Це вечір... Зацікавити мене, я назвав поліцейського. Він відповів, що зустріч не відбулося, з причин, що він не розумів, говорить про те, що продавець вийшов на «повернення». Я думав, що я повинен зробити все себе, але це занадто пізно.
Я занурю номер, зазначений у оголошення, людина забирає телефон з голосом «поганий наркоман» відповіді, що він не знає про будь-які компакт-диски і не продає нічого.

П.С.
1) Потрібно негайно зателефонувати себе, так як, очевидно, поліцейський взяв на себе радість і сказав йому, що вони шукали його, забрали гроші і випустили його.
2) Я спробую знайти мої диски в базарі.
(3) Я вже купив секретори), так як казка йде, до тих пір, поки роостерні біти.

Я зробив. Сцена - Казахстан.

Джерело: