Я пережила катування в інтенсивному догляді і залишилася відключена.

Інтемпти для лікування хворого зуба перетворили для мскувіту Олексій Ізмер інвалідності та нервового удару

- Фревелл, Оля... - голос Alexei в телефоні знизився на ледь стриманих бобах. - Лікарі кажуть, що це над. Після операції я, ймовірно, не прокинувся. Я не побачу тебе знову.

Молода дружина з однорічною дочкою в руках буквально «скло» на стільці:

- Леш, ти божевільний! Це просто поганий зуб!

Я сказав, що я був лише 30 відсотків, ймовірно, вижити операцію. Занадто багато насадок. Про нас

Ольга була знята на 36-му Московській міській лікарні. Рецептор заявив, що чоловік вже в операційній кімнаті і підтвердив, що шанси на виживання Alexei невеликі. Вони не підтримали, вони не були комфортними, вони просто сказали, «Вайт».

«Операція ще не була, коли мій мобільний телефон назвав Олексій Володимирович – лікар-реанімаційний та заступник голови інтенсивної допомоги», – згадує Оля. Він сказав, що якщо чоловік виживає, йому буде потрібно дуже добре доглядати, і нам потрібно «записати про цю тему». Я дізнався про гроші, і я погодився. Життя Олеша на ставках!

Померти зуб

І все почалося з баналізму – Олексій зламав відрізок хворого зуба. 15 вересня 2012 року, коли пара Ізмер відвідала в Тверській області, з родичами. На місцевому лікарні в Нижньому районі хірург подолав залишки зуба і послав будинок хворого. Через два дні родина повернулася до Москви. 19 вересня вичерпаний болем, Олексій пішов до стоматолога в поліклініці No 143. Лікар призначають антибіотики. Не допомагає. Набрякла пухлина так багато, що вона здавалося лопу. 21 вересня Олексій знову прийшов до лікаря і дізнався, що операція була потрібна.

до Ми пішли до першого міста, - каже Ольга. Олексій відчував, але ми привели до установи, з якого ми помилково уклали, що не все так небезпечно.

Від приймальної кімнати Першого міста Алексей відправили в місцеву клініку. Там лікар сплеснув руки: «У вас є година життя, залишена з таким абсцесом!» Але наша лікарня не приймається зараз, тому йде до 36-го. й

«Ми думали, що слова про «час життя» – це перебільшення, адже ми навіть відмовилися від виклику швидкої допомоги» Оля. - І виявилося, що Альоша була дійсно вмирає, тільки лікарі не дали шкоди про це!

«Я був збитий для того, щоб дихати! ?

Поговорити з лікарем Оля пішов з сестрою чоловіка і на перший день дав йому 30 000 рублів. Далі ще 20,000.

«Я погрожував нас з наслідками операції і водночас сказав, що не можна доглядати за собою», - сказала жінка. «Якщо ви хочете вижити, оплачуйте!»

Через два дні його супервайзер прийшов на відвідування Алексей з роботи і Олексій Володимирович оболонка ще 80 000 від неї. На зустрічі він сказав, що гроші, видані родичами вже вийшли, і наступного дня жінка дав йому додаткову суму.

Щодня «добрий лікар» повідомила О.О.: «Справа важка стабільна, ми подбаємо про це як власне». У п'ятий день він був відключений від вентиляції легенів і кладав трахеостомію, кажучи, що «не може дихати хворого». 7-й день Оля засудив, щоб показати чоловіка.

Він був страшним! жінка згадувала. Олексій лежав з величезною відкритою раною на горлі, прив'язаною до свого ліжка. Але лікар сказав, що необхідно для проведення процедури.

На одинадцятий день витяжного (понад 20 кілограмів) Олексій передається до відділення.
Олексій кладеться з величезною відкритою раною на горлі, прив'язаною до ліжка. Але лікар сказав, що необхідно для проведення процедури.
Про цю рану голова відділу максильно-лицевого відділення лікарні No 36 розповів: «насить»

Він не міг говорити, згадує Оля, але перше, що він писав, «Я був збитий». Як виявилося, в інтенсивному відділі догляду він підійшов дуже рідко, і він порубав через накопичений мокрота, який слід смоктати апаратом. Не можна говорити, він витягнув ногу, намагаючись привернути увагу сестри, і вони б'ють його з шаутами: «Не потрібно хвилювати ноги тут». Ось чому вони перев'язували його! Це реальна катування! Не реанімаційний табір, концентраційний табір! Я сказав про це, але не відреагував. І коли я попросила змінити пов'язку на горлі, тому що рана була вологою і забита харчовими витоками в неї, лікарі сказали, що підгодівлі працюють до 10 ранку, а потім: «Нехай з регулярною тканиною». Коли він запитав, якщо він збирався вмирати, він сказав: "Чому він загинув. й

Це "нелюдник" для того, щоб зажадати хабару назад!

Наступного дня Олексій перевірив на отримання та передано до першого міста. У новому місці лікарі були вражені: «Чому було так скидати людину?», і відразу пришивали рану.

«Так само зараз через шість місяців ми можемо пам'ятати все це без сліз», - зважує Оля. Олексій був відключений у віці 26 років. Його внутрішні стібки відхилені, його фістул не загоєння, і лікарі не дозволяють йому піти на роботу. У нас є дитина і я на батьківщині! Що ми живемо і як ми довіряємо лікарів? Скарга.

Скарження – неправильне слово! Коли я побачила фото Alexei після операції, я думав, що це було ілюстрація до фільму cyborg! Сам Олексій вірить, що він просто перетворить його трахеї, вставивши неправильну трубку. Він пам'ятає лікарів, які говорять про деякі «досвідчені» й

Однак лікарі не підтверджують це. Крім того, коли на нашому напозі Оля і Олексій назвав Олексій Володимирович і вимагав повернути хоча б частину грошей, наданих для лікування, що призвело до нездатності, лікарі кея їх порушують: Ви пережили тільки тому, що ми приготували вас! І це перший раз я коли-небудь мав виклик для такої суми! Що було мінімальним! Я не кладаю гроші в кишеню, я дав її команді. Крім того, ви можете відмовитися від зустрічі і дати нічого. Ви погодилися! Знайте, скільки ви хочете? Вважаю, що я буду оплатити вас з моїх особистих грошей! Не людина.

Природно, все це доторкнувшись тиреду в записі, ми пройшли до UBEP, а в середу оперативні втручання затримали хабарбек-акумулятор червоний руки. Олексій Мошков.

«Що вільна медицина? Ви дорослі. ! ! ! !

У день затримання, за домовленістю з лікарем, Ізмерська пара поїхав до лікарні. Мишков поїхав на свій старий автомобіль в дорогий джип. Парковка. З прихованою камерою Оля та Олексієм підійшов до джипа та відкривав двері пасажирського сидіння. Була шапка. Мишков підібрав його. На сидіння кладуть 15 000 рублів:

- Візьміть його. Я не маю слів!

Олексія відповіла на його горлі:

- Виглядайте те, що ви зробили. Я пам'ятаю! Ви в лікарні, який сказав, коли я не могла дихати, щось про «підлітковий експеримент, це другий». Який експеримент?

Ми повинні поставити трахеостомію прямо після операції, але хірурги протистояли і робили її пізно. Tracheostomy допоможе вам швидше.

- Чому ви зрізаєте все? В інших лікарнях флегмон лікують одинарним розрізом. Що ми платимо? Немає ніякого догляду...

- Ви дали гроші на лікування. Варто, ви можете загинути. І ми врятували тебе. Крім того, двічі на замовлення (зберігаючи стерження трахеостомії, коли після операції і відключення від вентилятора, пацієнт не почав дихати самостійно - автора).

У нашій країні ліки безкоштовно!

Ви дорослі, що ви йдете? Я зробив свою роботу. Це не те, що я зробив, але я зробив це. Добре, це буде залишатися таким чином, я думаю.

«Це не те, що ви бачите, але що чоловік тепер вимкнений,» буквально витінув Оля. - Звісно, не так лікував або оплачений, хоча в той момент ми можемо дати нічого!

Подаруйте його, а потім зверніть його.

Що відбулося засідання. Оля і Алексей приймали гроші і пішли з авто. А до джипа з усіх боків приходили оперативні роботи в своїх автомобілях і заблокували вихід. Мишков заблокував себе в машині. Я дав після декількох хвилин мислення. Він сказав, що він дав гроші хворого, він думав "зростання", і він виходить, він був обрамлений.

Повідомляємо про подальшу долю затриманого – реаніматор Олексій Мошков.

"Сила барани"

Сподіваємось, що слідчий пояснить лікарю, як «чесність до лікаря» відрізняється від викривлення. Чи змінить все в нашій системі? Після того, як історія Олексія є лише одним з тисяч, але кілька з відхилених, роббедних і матових пацієнтів вирішили дізнатися свої зв'язки з неприпустимими лікарями. Люди регулярно гинуть через медичні помилки. У тому ж Надідові, де зуб Олексія спочатку був видалений, такий інфекції не перший випадок. І навіть сам Володимиров (до речі, дякуємо вам за свою чесну і готовність взяти відповідальність!) визнати, що він померлих пацієнтів. Але без розгляду! Але «стійкість баранів» генерує «незбірні престоли». І все це разом лікує брудну тінь на професію лікаря, хоча вона сповнена гідних представників чистими руками і совістю.

«Ми говорили іншим пацієнтам, але ніхто не хоче брати участь у судовому розгляді», - розповідає Оля. - Розбираємо їх. Важко боротися за справедливість без грошей і зв'язків. Але ми просто не маємо іншого варіанту – немає нічого спільного. І кожен говорить: «Ви не можете нічого без дорогого юриста. й

Шановні посадові особи та особи уніформи, будь ласка, доведемо, що якщо не ліки, то принаймні правосуддя може бути безкоштовним!

П.С. Ми назвали головний лікар лікарні No 36, Олександр Мітичкін, але він відмовився прокоментувати ситуацію: «Увімкніть розслідування, ми не будемо говорити на пресі. й
Особистий погляд

Ви відчуваєте себе шкода для лікаря, який покарається на хабар?

Ви помітили, що якщо мова йде про хабара, отриману посадовою особою, журналістом або будь-яким іншим, ніж лікар, хабарка є нездійсненно і беззаперечно засуджених? Але варто писати про неприпустимих людей у білих пальнях, суспільство різко діляться на два табори.

Деякі засуджені, як правило, ті, хто самі зіткнувся з хабарами в лікарні. Хто знає, як страшно, коли ставлення до вас або коханої людини – хвора і безпорадна – залежить від кількості грошей, які можна покласти в кишеню лікаря. Інші, в хорусі, починають відмовитися від «клацання-юрналист», який знижує престиж благородних лікарів через деякий «брудний папір».

У курсі наведені аргументи про дрібні заробітні плати. Як одна медсестра в лікарні, де я проводжу розслідування сказав: «Для такого роду грошей ми не повинні лікуватися, але ми також маємо право завдати шкоди». Цей лікар врятував так багато життів, що він має право бути прощеним. І в цілому: «Доктори не достатньо, і ви також залягаєте їх - бідні!» Останні збираються вилікувати. Покращуйте спеціаліста, ніж ні. й

Люди, які мають повноваження. Лікар має більшу частину дорогоцінних місць: здоров’я та життя пацієнта. Більше цього! Але мені здається, що чим більша влада в руках фахівця, тим більш страшна його злочин, якщо він здатний використовувати його в власних інтересах, навпаки інтересам людини, яка залежить від нього.
Головна

р.

Джерело: