Я народився в сім'ї радянського підводного офіцера (лат. KGB), який я дуже гордий. З дитинства я спостерігала в алкогольному житті радянських офіцерів, і зараз, купуючи «еліт» спирт, я помітив, що в нашому роті всі свої авторські права і бренди, і зробив для пені аналогів того, що зараз витрати $ 20-40 за флакони в митах і 100,500 рублів в магазинах.
Моя мама все ще робить їх. Смакові та огранолептичні властивості практично не відрізняються від відомих напоїв.
Під витоком знімків і старих радянських рецептів і їх імпортних аналогів.
Використовуються рецепти та назви Північного флоту Червоного Банера (Заозерськ, ака Североморськ-7, ака Мурманськ-150, ака Західна особа). У інших гарнізонах, флотах і руках, рецептах і іменах можуть відрізнятися.
Писана спеціально для ©
Cointreau є французьким міцним алкогольним напоєм, прозорим лікером з квітково-фруктовим ароматом на основі поєднання солодкого і гіркого Померану.
Потрійна секція (від французьких трійок Sec - "стриптиз сухий") - лікер з ароматом апельсина, схожим на лікер Curasao (Curasao), але менш солодкий і не має кольору. Вміст спирту 15-40%[1], щільність 1.09. Він був придуманий в 1834 році Жан-Баптистом Комбієром в Саумур, Франція.
Фортеця - 40%
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Ціна - близько 1100 рублів за 0.5
Найголовніший напій офіцерів Червоного банера радянського флоту
Шило.
Метод підготовки:
Сайлор-сеніор-міхманський варіант - спирт змішується з водою, до 40% від напою виходить (дегре вимірюється за допомогою лічильника густини для вимірювання електронної щільності батарей) і п'яний охолоджується.
Але офіцери естетично інтелектуальні люди, тому спирт настоюється протягом тижня або місяця на апельсиновій шкірці, після чого він вже розведений водою.
Вартість 0,5 л = вартість близько 0,3 л спирту і кілька апельсинів (м'якоть, що, власне, їсть дітьми).
Р
Kahlúa - це мексиканський кавовий лікер (вміст алкоголя становить 20-36% в залежності від асортименту і ринку продажів: в Огайо, наприклад, продаж лікеру дозволяється міцністю 21.5%, в іншій частині США - всього 20%). З 1936 року.
Фортеця - 20-36%
Ціна - близько 1500 рублів за 0,7
Найголовніший напій KSF Wives
Кава лікер
Метод підготовки:
У варіанті «збірного» не вдалося отримати кавові боби, був виготовлений кавовий сироп – цукор і хрусткі радянські миттєві кава додали в воду (див. малюнок нижче), все нагріта, охолоджена і змішана з спиртом. Елітна версія (коли можна було отримати однакове зерно) - дуже міцна і солодка кава була заварена, і знову там охолоджено спирт. Немає наполягання.
Вартість 0,7 літрів = вартість близько 0,4 літрів спирту, половина бані кави, і чверть пакет цукру.
Це калоуа.
Advocat (Advocaat, Advocaat, Advokaat) - яскрава жовта голландська яєчна лікер, суміш виноградної бренді та яєчної ніжки (тобто яєчні жовтки, цукор та молоко), дуже гладка, однорідна, оксамитова текстура. Також вона виробляється в Австрії.
Фортрес - 14-20%
Ціна - близько 900 рублів за 0,7
Друге пити молодих дружинників КФС
Яйця лікер
Метод підготовки:
Яєчні жовтки з цукром, додають вершки (якщо пощастило) або молоко, розвести спиртом.
Вартість 0,7 л - п'яти яєць, склянка молока, склянка спирту
Baileys є ірландським кремовим лікером, який включає ірландський віскі та ірландський крем.
Фортрес - 17%
Ціна - близько 800 рублів за 0.5
Вторинний напій молодих дружин і дружинників КФС
Кремний лікер в поширених людей Спермианки, в невійськові-навалі класифікації настоянки СРСР - Бабовал (коли потрібно неприпустимо пити жінку з солодким нешкідливим напоєм і нахилити її до спілкування).
Метод підготовки:
Змішайте банку згущених сирів, розведеної в воді, перемішайте спиртом. Необов'язково - один яйце і додайте корицю (замість його використовують цикорію для нестачі кориці).
Вартість 0,5 л - може згущеного молока, один яйце, половина склянки спирту, кілька ліктів.
Додано до [mergetime]1364077654[/mergetime]
Також було ще 100,500 лікерів, лікерів та настойок з сучасними імпортними та місцевими аналогами, але це не приділяє багато уваги. Відправити рецепти.
Я зробив.
Джерело: