Суддя в інтернеті "Я буду розрахувати вас ip"

Що було питання.

12.02.13 18:27
Суддя господарського суду Жанна Бернацька з його джипом Porsche cayenne демонстративно і сміливо не дозволяє кожному залишити двір. Як боротися з такими фруктами?
Ця людина (з дозволом сказати дамі, яка називається охороною держави)
інтереси) грубо тероризує мешканців зі скромним (як для судді) автомобілів Porsche Sayenne
Вона залишає машину на одному виході з двору, і
Неприємно знімається протягом тривалого часу. Ну, коли
повертається (на годину або два), після чого відправляються громадяни безпосередньо
Три літери, які чекають в лінії, щоб залишити.

Чи радите мені зробити це з цими суддями?
Натільний хрестик, золото 585, О п00578

Ось відповідь судді.
27.03.13 21:40
Суддя Бернацька хоче видалити сервер Censor. Не розуміти, хто заважає її джипа.
Відкрито кримінальну справу
Представники столичної міліції намагалися отримати доступ до сервера інтернет-видання «Censor.net».

У коментарі до Телекритика, редактора Censor.net, Юрія Бутусова розповіла, що заступник начальника Київського відділу боротьби з кіберзлочинністю Тимофій Ковальишин пояснив, що викликало інтерес до сервера Censor.net.

Він сказав, що якщо ми не даємо IP-адресу тих, хто написав коментарі в темі "Дюж господарського суду Жанна Олександрівна Бернацька з його джипом Porsche Cayen дефіантно і Brazenly не дозволяє нікому залишити двір". Як боротися з такими фруктами? "то вони повинні повернутися до сервера до інформації про сифон і дати її експертам для розшифрування." З’ясуйте, що суддя відчинив кримінальну справу так, щоб поліція не відповідала тим, хто її автомобіль не перешкоджає їх виходу з двору!

Слідчий пояснив свої дії тим, що розслідування кримінальних проваджень, що входить до Єдиного реєстру досудових розслідувань No 12013110010002834 від 26 березня ініційованого СВ Глосевський RU GU MIA України в м. Києві на підставі ст. 92 та ст. 93 Кримінального процесуального кодексу України.

Телекритика намагається отримати коментар від Голосіївського районного відділу Міністерства внутрішніх справ України в м. Києві, який є предметом розслідування в цьому випадку.

Кенсор.нет

Джерело: