30 років тому...

На жаль, в епоху розпаду соціалізму, телебачення існував. Не просто телевізор, але ще й 2 канали (лат 70-х-80-х).
Сісти з батьком-в-правом недавно, пити. Він шукав на овець нещодавно і випадково знайшов нову програму на 1978 рік. Ми з радістю читали його кришку, і були вражені, що програма була не просто готівкою, але навіть шик. Кожна програма для задоволення смаків працівників. Я не можу залишити її на публіці. У мережі знайшов ще один, трохи інший період, проте, що відноситься до точності до року, можна визначити себе, ретельно прочитавши і знаходженням свинцю, з якого є десятки в ньому.

Тема буде 13 фото.

Коли я був дитиною, люди мали ці пристрої, вони телевізори. 200 рублів заготовки. З дистанційного, 12-метрових каналів і потрібно мати хорошу антену, проте на заводах вони були виготовлені і були на продаж.

Основні та багаті інші пристрої. Більш того, що вони давали 8 біт графіки. Зважали багато ударів, зламали кожен місяць, електрику з'їли дуже, дуже багато, але були кольорові і без пульта.

Телепрограма була потім транслюється без реклами. Фільми, програми, вистави, документальні фільми. Цікаво та інформативно.
Телевізор почався в 7:00, перерву за 1,5-2 години. Зазвичай закінчився 23-30, або 24-00. Після цього радянська людина повинна спати, тому що всі потім працювали на графіку і не в офісах.
Перше шоу я люблю "Привіт до Казки".
Хто не пам'ятає 80-ті з Тітом Валею, пізніше з Тітом Таня. Програма почалася з музики Володимира Дашкевича з Скарлета Квітка. Він був святом, я не боїться цього визначення, бо важко навчатися, вони вимагали строго. І ось, п'ятниця, сидить перед монітором, фу перед телевізором і як винагорода за навчання, казка потрапила в будинок. Список плівок приступає до виклику, адже школа не розбереться.
Більшість з них тепер можна сміливо знайти на DVD-диску. Це фільми, на які в нашій країні, просто необхідно виготовити дітей, інакше вони виростуть як педосан жирні дібілоїди, роблячи блаженні пуделі від простих мелодій від Тома і Джеррі або при погляді люнтиків.
Я дуже сподобалося Морозко і Королівство Curve Mirrors, і безсмертний удар від Буратіно з жорстоким Артемоном і сексуальною Мальвіною викликала щітка адреналіну.

р.

Друга і дуже улюблена "Одно неймовірна."
О, як багато чудових відкриттів ми маємо?
Підготувати дух навколишнього середовища,
І відчувається син твердих помилок.
І геній є парадоксами друг...

Захоплення екранів, що переходять на екрани телевізора. З того, що вони знали, що вони збираються приймати мозок зараз. Ні, крім академіка Сергія Петровича Капітса. Я тебе сказав. Особливо про простір, розвиток цивілізації, останні досягнення теоретичної фізики. Програма транслюється в суботу, але на мій погляд, такі програми потрібні зараз, навіть якщо архів. Галіло добре, але це не так.

1 999 р.

Я не ходив до ліжка пізно в суботу, хоча для сучасного школяра, танцюрист буде сміятися на мені всю ніч. А потім пізно - 22:00.
Що? Де? Коли? Ви можете написати багатомовну книгу про цю програму. Будь-який менш зафіксований індивідуальний просіяний від застійних часів, які зацікавили кожен реліз. Я пам'ятаю захоплення серця в спірних моментах, я завжди вкорінений для поціновувачів, вони були справжніми поліматами, шукаючи на яких я хотів би прочитати багато і пити. Цікавий факт передачі.

У 1986 році керівництво програми провели експеримент з голосування серед глядачів. Датчик частоти, виконаний на основі комп'ютера DVK-2M, вимірюється частота мережі поставок. По-перше, було запропоновано, що всі глядачі відключають свої телевізори протягом декількох секунд, після чого лише голосування глядача за першу команду, а потім тільки голосування глядачів за другу команду. Незвичайний спосіб голосування був заснований на тому, що при навантаженні на генераторах електростанцій знижується, частота струму збільшується.

Я особисто взяв участь в цьому експерименті, я пам'ятаю збиток з коробки і шукаю конкретну паузу. Чи є ти? Ні, це було нормально назад, ми вірили, що ми розказав нам.

Я також любив перегляд субота.
У тваринному світі. Довгий на телебаченні, 37 років. Микола Дроздов розповів про складність існування на цій планеті. Я даю йому величезну луку на землю і повагу за півсторінку, цей хороший чоловік занурився в мене любов до біології, він визначив свою долю, професію. Не було тварин планети, зоопарк, Discovery канали. Ми знаємо все про тваринного світу, або практично все.

Неділя. Це було багато передач. Але я почав ранок з...

Ранкова пошта з Юрієм Миколаївом. Всім шанувальникам музики СРСР просто виповнилося на цю програму, адже це був аналог радянського телебачення, з невеликою кількістю радянського телебачення
Покарана. З тих пір, як Тимати, був неможливим. У решті тільки добрі хіти, за літерами робітників.

Продовжити.
Я поважав Радянський Союз – це тижнева телевізійна програма для солдатів. Що про шоу? Найкраща демонстрація влади імперії та мотивації для будь-якого хлопця служити в кращій армії світу, армію, яка зуміла завоювати половину світу, покритої гарматою та кровом перемог. І послужила всіх, хто не служив тим жінкам, які не дали, або подарували чисто з жита.

Я ніколи не пропущений.

Клуб Travellers – це радянська та російська телепрограма, присвячена просуванню туризму та подорожей. Програма – це центар.
У програмі були такі відомі дослідники, як Thor Heyerdahl, Fyodor Konyukhov, Jacques Yves Cousteau, Berngard Grzhimek, Garun Taziev, Carlo Mauri, Bruno Vailatti, Jacques Mayol, Jacek Палкевич, Володимир Чуков та інші. Тільки це свідчить про те, що якість поставленого матеріалу була на найвищому рівні. Я скажу від себе, що більшість сучасних програм, таких як Клуб Travelers, що ведеться насправді, клуб був елітною програмою, інформативним і цікавим.

Ну і вночі.
Міжнародна панорама. Дуже цікава програма. В кінці 80-х років я бачив перші 8-бітні ігрові консолі, які можна легко купити в США. Я просто стрункий і стояв з програмованим калькулятором в руках (Я спробував ввести простий ігровий костюм), примітивні плейлінтуси з екрана на змінних носіях просто відварив мій мозок. Ця програма була рідко пропущена, вона була проведена хорошими політологами і з якоїсь причини вважалися, на відміну від сучасних євреїв. Ось визначення з Вікіпедії, важко додати.

Зібрали мільйони радянських громадян на екрані - після того, як Міжнародна Панорама була майже єдиним вікном світу. Кожна сидяча на телевізорі мала свої цілі: хтось чекав фінального звіту про культуру, де можна було показати історії з життя рока і поп-зірок і ви зможете побачити по-перше, ідоли, записи яких були напівпристосуватися від рекордера стрічки до рекордера; хтось приєднався до красивого життя, шукаючи постріли з розкішними автомобілями, інтер'єрами, безпрецедентною архітектурою і розтягами. Хтось зацікавив міжнародні заходи в більш-менш ліберальній інтерпретації, особливо коли на екрані з'явився Олександр Божвін. Бовін дивився вкрай нетрадиційним - по-собачому, гірчиці, без краватки, він випадково впав перед камерою і поговорив на аудиторію, якщо він поруч з ним на кухні. Він був відомий про нього, що він був промовником самого Брежнева, і тому все сказав, що було сприйнято як точку зору, прийнята вгорі.

141783

І звичайно, найбільш...

час. Канали Один бренд. Стрижка, лаконічність, серйозна передача. Про життя в країні. Не про чарівність і всі сорти фольців, олігархів і Цара Слоу Соншина і його опрічники. Програма про людей та людей. Інформаційний бюлетень від уряду, заводи, шахти, тундра, степ, тайга, збирачі, ферми. Всі миготливі з екранів в тихій час від 21:00 до 21-40. Кожен дивився. Невеликий до великого. Учні не розуміють, бо над форматом їх сприйняття. До речі, «Час» імітує всі новинні програми сьогодні. Швидка формула успіху. Новини в Палаці-новини в Маскві та замкові-новини за кордоном (перше місце Пендостан, далі в рангу) - трохи про культурно-спортивні новини-погодні. Всі оголосники Gramarnatsi є 1-им рейтингом, акцентом на словах, пронудація є просто ідеальним.

р.

Також, як правило, в понеділок, до програми «Час» показало телевізійні виступи з кращих титрових корпсів СРСР. З Яно і Авос, я був просто зв'язувати і зв'язуватися 30 років пізніше.
У суботу, в середні дні, такі як «Гентльмен Фортуни», «Дямонд Рука», і таким же чином. Неділю стала прем'єра фільмів, дозволених цензурою. Зібралися фільми, трупи.

Це, ніжники. Я зробив. Приєднуйтесь до всіх, хто любить це, ми піклуємось про вашу думку. Вона так ностальгія.

6796487

Джерело: