Як зняти квартиру

Що я можу сказати? Моя дружина і я, як і багато наших однодумців, все ще живе в оренду житла. Ми вирішили знайти велику квартиру з меншими сусідами. В цілому, після перегляду однієї з квартир я не хочу шукати щось.
Тут будуть 13 фото досить середньої якості.

Спочатку будинок сам. Він нещодавно поділився, коли Путін прийшов, тому він виглядає досить гідним. настрій покращився відразу.

Р

Давайте перейдемо в квартиру. Потрібно трохи ремонтувати, але в цілому переноситься на зйомки в принципі.

р.

Вид Партисану з вікна теж.

Все правильно, подивіться на види, перейдіть на кухню.

На шляху ми обмотуємо у ванній кімнаті. Нда-ас.

р.

Я бачу це вперше в житті.

Яка плитка приклеюється?

Хто буде першим, щоб жартувати, що синя стрічка є більш надійним?

І він дійсно прилипає до скотча. Тут немає плитки клею.

О, прийти на. Ми виходимо з цього кінсткамера і переміщаємо. Питома плита є невеликою тривожністю.

Чому б я занурю мене, як нормальна плита?

Я. Я не здивився, якщо він використовувався, І вони використовували його протягом тривалого часу. Ведуча вже спалюється в місцях. Чи думаю, що їхня їжа горить?

Це остання картина. Помилки погані, але вони просто кинуть помилки, і вони перетворилися на мікрохвильовці. Я не збираю більше фотографій. Я розумію, що орендарі можуть зловживати непристойно, але власники квартири (і будинок) взагалі не шкода. У той же час, вони також запропонували «зробити ремонт і ввести, тільки частину суми і оплачувати нас відразу ж, а решту через ремонт». Ох, шах. Це, я оплачую за номер, ремонт, і я даю гроші на них, але я живу в іншому місці. Я буду в угоді зараз. Чи шукайте спонсора?

І один раз, я отримав дуже добре. Ми переїхали в мертву квартиру, але це було недорого. Зробили ремонт там, клеїли шпалери, машини були змінені, була встановлена нова стійка, все змивалося, кухонний гарнітур був привезений старий, але хороший. І все це за свій рахунок, так як власник не дбає, але він взяв копійку. «У мене є велика квартира, ви повинні підняти свою оренду на 8 тис.» З цього приводу, а потім очі дружини відчували після такої неспроможності.

Джерело: