З іншого боку, FSB Tratit наш Denugi

Написання зірокХіназапаса:

Покажіть, що FSB витрачає наші гроші. Перша рука. У людини. фон це. У вихідні Ольга Романова відсвяткувала свій день народження у знаменитому сквоші в центрі міста. Я також назвав Вадима Корована і Я прийняти досвід прогулянок прокуратури та судів з незаконними стоянками та рогами вулиць.
Ось ми йдемо. Сидіння, напій, розмова. Дуже класно. Тепла компанія однодумців. Ви знаєте, коли ви відчуваєте себе як вдома. Моя родина. Коли ви бачите людину вперше в житті, ви відразу розумієте, що він ваш. І ви відчуваєте, що людина щаслива з вами. Доброго дня. Так само, як і так. Він не хоче нічого від вас. Він просто радий вас разом. Коли я посміхнувся на Мохнатин і Мохнатіна посмішка на мене, ми якось знаємо, що це щире.
Дуже важливе почуття громади, до речі. Що я був відсутній останнім часом.
Після того, як людина прийшла до мене і попросила, якщо на в’їзді стояли свої бандити.
14 фото + відео

Р

Я дивився. Дійсно, в один раз, кожен, хто займався приготуванням шостого травня на Манежці, захопився. Включаючи мене. Pasley досить жорсткі. З використанням технічних нововведень і навіть з залученням «підмарину», що скидається у дворі моїх друзів. "Субмарин" - це фарширована відеокамерами, мікрофонами, спрямованими діями, моніторами та іншими шпигунськими обладнаннями останнього покоління мікроавтобусів на базі "Фонд". Він навіть має періоскоп з даху з круглою камерою протягом шести метрів. Це серйозне. Я не торкаюся, це дійсно сталося.
Але я не відчув відеоспостереження на тривалий час. Або вони почали працювати професійно. А потім, що ви переглядаєте мене? Ось я, стоячи перед вами, як в повстанці. Мій весь блог знаходиться в долоні моєї руки. Я не піклуюся про їх цензуру.
Давайте подивимося. Дійсно, два автомобілі (де ще два пішли, я не знаю) сміливо, повністю відкриті, припарковані в другому провулку, стоячи дефіантно, прямо перед входом, навіть екстрена ситуація не перевернулася.

Один повний, другий Всі юні хлопці, вони тум. Почуття агресивно. Він загинув ручку на них, і в відповідь, гранатометом і струмом зловживань через його подрібнені зуби. Що саме він сказав, що не було чутно, так як він не опускає скло, але зрозуміло, що щось схоже: «Хто, як довго не було в литі? й
Добре, океї, психологічний тиск. Так життя не схожа на малину.

Повернутися назад. Ми п'ятаємо. Гуіннес, до речі, вони чудові. Я довго не спробував це в Москві. Майже як Ірландія. Варто відзначити місце.

Я розповідаю Коровін, що FSB тут. Ну, дати Вадиму причину. Прийміть камеру, зайдіть вгору, виходите. Він починає фотографувати їх. Це абсолютно відкрита, без будь-яких проблем. Знімає вагони, плити, намагаючись зняти обличчя. У відповідь на відеореєстрацію. Особливо не приховує обличчя - так, тільки нижчі і це все.
Один з агресивним гопаком - тут він, в пасажирському місці:

Два, де два:

Номери біля Москви, до речі:

08 мар

р.

Повернутися назад. Ми п'ятаємо. Я говорю про Guinness, прямо? Навігація З нами був англійський кореспондент. Я не можу пам'ятати, що газета я читаю. У кольорі ми розповімо всю історію:

І запитав мене, щоб показати його ФСБ. Не питання. Що ще в Москві показати іноземні гості, але не дивитися на тебе оперу? Це Ейфелева вежа в Парижі і Великому Бені в Лондоні, і головна визначна пам'ятка Москви є gebuch, давно відома.
Слово для слова, la poplar, в кінці, вони вирішили піти на опери, щоб дивитися практично все.
Ми виходимо на вулицю в натовпі людей в п'ятнадцять і починаємо просто відверто гасіння. Я не знаю про Ріо-де-Жанейро, але не був такий чарівник, тролінг, радість, сміх і весело, як день на Чистопридні бульварі в центрі Москви – з цієї сторони океану. Відвідуючи Москву і не знімаючи фотографії з копсами, як не відвідуючи. ФАР активіст Вадим Коровін та іноземний кореспондент на роботі:

У опері пропущена одна важлива річ. З огляду на те, що Романов не є Болотною Кріпкою. Вони не врахували просту точку, яку Романов сидить. Не в сенсі своєї організації з назвою «Сидіння Росії», але в самому прямому сенсі сидять Росія. Вони не врахували, що не офісний планктон зібрався в шині, але тих, хто розумів життя і копчений Прима. Кожна друга людина в цій компанії вже забрала самостійно. І спеціальні копси. Ваша атмосфера і ваші бали. Не боявся їх довго.
Так само, наприклад, редівець Петруха з п'ятьма переміщеннями, які не піклуються про всіх цих копсів індивідуально і хто, на мій погляд, тільки показують напрямок: «Опера там» – він вже є підставою.
Побачивши життєздатну компанію виливають з таверни, яка на їх КГБ-ФСБ-криц-бастрикін-скеткін-екстремізм-Centre-time-bootyrka і так далі, опера стала менш впевненою. Не варто забувати про те, що

Тексти пісень, а це означає: Як вони намагалися приховати, мій Бог! Як сходження під рульовими стійками і покривають своїми обличчями своїми руками! Як бояться вони своїх людей! Вони повинні захищати людей. І які вони, використовуючи їх незначну потужність, приклеїти навколо клітин і вбити з мопсами і шампанським пляшками, а при найменшій резистентності приводять в Приморські ліси спеціальні силові полки з танками і вертольотами - як вони бояться це дуже люди, знайдуть себе обличчям до обличчя з ними!
Немає такої речі, як потужна губуй, вірити мене. У своїй боротьбі за гроші, вони зуміли подрібнити навіть губка. Вони тільки міцні через наш страх. Тільки і виключно нашим страхом. Ми годуємо їх і годуємо їх страхом.
І коли немає страху, вони бігають. П'ятнадцять людей з камерами стрибають як saigas.
На жаль, я не маю багато фотографій - ніхто не був готовий до цього повороту подій, але візьміть слово для нього.
Це Петрухін. Він і його камера стояв перед автомобілем і почав знімати фотографії.
Побачивши цей поворот подій, приречений в кенгуру вирішив це вчасно залишити. Я висунув газ від страху. І поставив він Петруга перед ним на капюшоні.
Петруга впав. Але він не був. І він не припинив зйомки. Він знову заблокував вихід і продовжував натиснути. І зняв дуже момент, коли цей чоловік, з луком намагатися втекти, подрібнює його другий раз:

Я вже божевільний. Мій штор швидко падають. Дві з'єднання в голові. Світло, хоча, як перо, але два. Тому бульбашки крові в очах відварюють миттєво - я не знаю, коли це станеться.
Я летю до автомобіля і з усією міцністю, в повному гойдалці, повністю без спарингу руки, вдарив витяжку пальмою. Хтось був шаутінг, звичайно, щось сподобалося: "О, ебать ви бастарами, що ви робите, люди пресують, укуси!"
І ось де дівчина злякалася. Друга, яка з ним була в пасажирському місці, виявилася (Я хотів би писати “дівчина”, але не могла) дівчина двадцять-п'ять. І вона лякала. Для реальних.
Що дівчина кричить. Особа коса. Плетемо просто на склянці. Я довго не бачив такої агресії. Наші товари дуже непрофесійні. В цілому, останнім часом ця агресія з тваринами почала падати частіше. По всій країні. Щось трапилося, ще одна точка повернення. Клацніть перемикач. Ще рік тому, що справа не була. Дуже поганий знак, до речі.
Хлопець повернувся і я думаю, що він потрапив до машини за ним. Я не пам'ятаю. Але якщо хтось знайшов свій автомобіль з гранатометом ранку на Чисторудному бульварі - контакт, є свідки. Я думаю, що я знову потрапив. Я не пам'ятаю. У будь-якому випадку на відео є два удари.
Я пам'ятаю, що я був про куряти двері, але це обличчя жінки припиняється. Деякі інстинкт працювали, хоча. Не боротися з жінками.
Однак за п'ятнадцять секунд ми перетворимо автомобіль. Посуд. Дозріває. Не дайте сором’язливості про відштовхування людей.
Хлопець в кенгуру також розумів це, кладуть Петуха на капюшоні протягом третього часу, потім все ще перевернулися і з лопатками і ковзає в темну відстань.
Ви думаєте, що чотири люди в першому автомобілі прийшли на допомогу колеги? Нічого не подобається. Вони були першими, щоб піти в темний, перед ним.
Не боятися їх. Закон — навіть це право, яке перекручується так само, як вони могли, скручуються і скручуються, але ніколи не повністю спотворені, навіть цей струменевий принтер — все ще на нашій стороні. Правда ще більше. Вони бояться нас. Оскільки вони знають, що вони діють поза законом.
Перейти до Triumphalk за один раз. Не за Лимонов або протест. Просто, щоб... Чи були всі діти Залізних Богів? Отже, для того, щоб «гнив Бекбулатка потрапив до важкого – біль перестане боятися». Нехай вони візьмуть вас на машині один раз - ви зупинитеся боятися. П'ятий відійде. Це полегшить життя для вас. Набагато простіше. Довірити мене.
«Не хвилюватися, хлопці». Головне не вдарити нікому.
Вони тільки живляться від нашого страху.
Про нас

Повернутися до теми повідомлення. Про те, що ФСБ витрачає кошти нашого бюджету.
Росія летить на швидкості експрес-тренера в пилосос цивільної війни. Країна розтріскується на швах і розсипається перед очима. До теперішнього часу досягається гигантична шкала. Виняток доларів за кордон і врегулювати на Кіпрі офшор. Бодітні борошняні. У кожному с. темрява заливається з усіх розеток. Освіта знищена. Наука знищена. Технологія знищується. Деякі бандиси з «сміхкінами» початківцями щодня. У підвалах магазинів відсутні раби. Фундаменталізм протікає. Відкриті препарати. Застібка кришка бульйонів і доп. Забезпечення та терористичні атаки стали стабільністю нашого життя.
Що таке Федеральна служба безпеки?
Перейдіть на чотири автомобілі на день народження Ольги Романової.
Де два збираються в ім'я.
Доброго дня!

Я не думаю, що вони були Есники, до речі. Можливо, вони не були навіть повночасні співробітники FSB, але деякі sexots наймають ними. Я думаю, що цей заклад знову відроджується. Або деякі випускники або академії FSB. Homework, щоб говорити. У будь-якому випадку, всі дуже молоді хлопці і дівчина в області двадцять п'ять або тридцять. І надзвичайно непрофесіонал.
Вони не працюють добре.
Що таке епічне відео цієї дії. Але атмосфера повністю передає. Я трохи сниться, для чого я апологізую - я впав, іноді.

Далі ми пішли на інший паб, де колишній фронтмен групи І.Ф.К, і тепер соліст дуету «Паштет і Дан» Пашет Філіпенко прочитав Конституцію повністю чумну музику на фоні плазми, на якій Путін, падаючи скапи, перетворилися в ледь череп, і це був великим кінець чумного дня:

Громадяни мають право брати участь у адміністрації правосуддя. Пам'ятайте, що теж.
І ст. 14 Цивільного кодексу РФ «Захист цивільних прав» безпосередньо стверджує, що Нурлаєв дозволив: «Допускається наявність цивільного права». Засоби самозахисту повинні бути пропорційні порушенню і не виходять за дії, необхідні для його пригнічення. й
Через це череп, один полковник Паштет, до речі, не хотів би дати на "Кубан":

Патет, братське серце, я бачу знову - ми дійсно хотіли, щоб прийти раніше, але ви можете побачити, що сталося. Pashtet, до речі, наступний концерт в Санкт-Петербурзі. Я дуже раджу людям культурного капіталу не пропустити.

І тепер у мене є гематома на пальці. Я вдарив йому, і я не зажадав мене. Попри те, що я не зашкодував своїх суглобів.
Я дуже хочу сподіватися, що капюшон все ще зламався.

593277р.

Джерело: