Права

Мій перший пост на злому тему є красивим містом Праги і все це.
Я був сидіти на роботі, ліофілізував мишу, дивлячись на небасканнер, бо скоро свята, а потім хоп, я не розумію, як купили квитки до Праги. Ну, я буду йти. Ціна питання 8000 рублів назад і вперед з передачею. Санкт-Петербург – Мюнхен – Прага, Прага – Франфуркт – Санкт-Петербург. Пересадки не довга, тільки годину. Ліфтинг Lufthansa. До речі, за 11000 рублів можна взяти прямий рейс з Санкт-Петербурга в Прага, але з тих пір, як я фанат бюджетних подорожей, я вибрав перший. По суті, я оленя, не відразу помітив цей варіант.
Я не знаю, чому вибір впав на Празі, але я провів всі мої інші свята в Паттайя і розповісти правду, я нічого іншого.
і не

Насправді буде 49 фото і опис, текст не завжди буде пов'язаний з картиною.

Другий крок після того, як квитки, не підрахувавши візу, був вибір готелю. Оскільки подорож є бюджетним, було прийнято рішення жити в хостелі.
Я не знаю, що це дуже цікаво. Звісно, кожен спробував розшукати мене, виправивши мене, що хтось буде хропіння, хтось з шкарпетками.
і так далі. Але я не слухав всіх і пішов до ворожих книг. Я забрав фотографії і подивився на відгуки трохи. Я нарешті знайшов хостелю, як це.
Я бажав його з фотографіями і ціною. Тексти пісень, а це означає: І після того, як я жив в ньому, я зрозумів, що я був дійсно щасливий. З вікон собору св. Вітуса і т.д.

Попереднє повідомлення Храм Тіна
Фото хостелу

ще одна фото номеру

710340 р.

Для тих, хто хоче завантажувати картину з його назвою, сайтом та розташуванням на мапі.

І цей вид з вікна =) і з вікна туалету

Дуже приємно здивувати гостей. Вимкнено 10-місний номер, який я забронюв, повністю порожній і перший ніч я збираюся самостійно. Після того, як вони забезпечили рушник і льон, пароль від безкоштовного WiFi, ключ для безпечного. Я ретельно вибрав ліжко біля батареї і в відсіку з декількома ліжками. Сама кімната 10-місний номер, розділений як якщо на дві частини, в одному напрямку 6 місць, в інших 4 місця і !!! сходи в одному номері = Несподівано. Виявляється, щоб бути 15-місцем. Для хлопчиків і дівчат в номері: На другий день було багато людей. Хлопець з Казахстану, Китай, два хлопці з Австралії, два дівчата з Іспанії, один з Бразилії, один з Німеччини, Катерини.
У них немає фотографії бразильців і я розчарував. Дівчата, які не зцілюють, кинулися навколо числа в своїх підробках, бразильці були крихкі.
До речі, чешки милі = Всі жили в принципі за аналогічним графіком, тобто вони прийшли до хостелу тільки на ніч, зліва вранці.
Ми обговорюємо щось разом з вночі. У номері, до речі, був джакузі і фен - це так, до речі.

На фото Собор Святого Вітуса

доб. 2

І це деякі деталі собору. Готичний є дуже красивим.

Зберігати мене.
За 5 ночей, близько 1500 рублів. Хочу відзначити, що адміністрація хостелу на етапі бронювання обов'язково надала мені інструкції про те, як їх досягти. Я летю до Праги о 21:00, купив квиток на громадський транспорт за 90 хвилин і пішов, спочатку автобусом, потім метро і трамвайом. Квитки на будь-який громадський транспорт в залежності від строку дії. Чи можна ви уявити? Один квиток на всі види транспорту. Пошкодження комфортно. Також був вражаючий, що в метро, в автобусах і трамваях, навіть в поїздах, двері не відкриті за замовчуванням. Кожна дверцята має велику кнопку, як зовні, так і всередині, яка відкриває двері як потрібно.

На фото - Церква Святого Миколая

р.

Церква Святого Миколая

Церква Святого Миколая

Церква Святого Миколая

Церква Святого Миколая

Церква Святого Миколая

Трохи про політ. Я точно сподобалося Lufthansa. Хороша їжа, хороший літак і сервіс. Аеропорт Мюнхен дуже інтуїтивно зрозумілий. Під час очікування пересадки можна мати чай, каву безкоштовно. За півгодини надається безкоштовний Wi-Fi. Аеропорт "Franfurkt" зданий, як пекло багато, є тільки автомобіль для приводу. А курець 1,5 до 1,5 метрів. Вони не люблять куріння. До речі, в Празі не можна курити в публічних місцях, які зупинки громадського транспорту, залізничні станції. Я просто гуляю вулицями і димом. Пройшовши через митне оформлення в Мюнхені швидко і зручно, але не для мене. Коли працівник запитав мене, що я збираюся до Праги, я не знайшов нічого розумного, щоб сказати, що я збираюся пити пиво. Боротьба
Він дивився на мене неоднорідно, озброєний себе мікроскопом, і почав навчати свою візу тісно... говорячи під нісом, «Що не пити в Москві? й

Після того, як я переїхав, і це був час для ліжка, що я зробив? Я пішов, щоб пити пиво. Реальний, ммм Чешки, смачний і недорогий.
У всіх 5 днів я нічого не пишу, але пиво. Коло руббіш виходить близько 50 рублів. Самі чешки, до речі, любовне пиво і вони часто сидять в пабах, барах і так далі. Крім того, якщо він, наприклад, йде собака і хоче пити пиво, то без проблем багато закладів допускаються з собакою.

Для першого дня я думав, що я їду за прогулянку по місцях, які я мітав на карті. Як відповідальний туристичний, потрібно побачити пам'ятки.
Вони всюди. Але насправді я не виглядав на карті так багато, я прогулявся там, де очі виглядали.

Карл Мост

Шарль-Мост рано вранці

Карл Мост

На другий день я поїхав до якогось екскурсійного агентства, просто подивитися на що. Екскурсія в замок - 40 євро. Спасибі, не
Я бачив його на основну станцію. Я купив круглий квиток до Карлштейна за 5 євро. Квиток не за конкретний час, але діє протягом дня. Поїзд двоповерховий. Дуже комфортні сидіння, великі вікна. Очікується, що вони також на рівні, автомобілі не розводять збоку в сторону, як на атракціоні певного виду. Я отримав на місце, пройшовши через це чудове село, до речі, наступного разу я піду до Праги, я зупинюсь лише на такому місці.

р.

Карстаджн Замок, вхідний квиток 10 євро. Економія в порівнянні з екскурсією 25 євро.

Багато замків працюють за сезонами, щоб перейти до одного з них я раджу заздалегідь перевірити, чи працює це в цей час року або ні.

Він зняв фішай, тому ви не розумієте велич цієї будівлі. Ось картина з замкових стін до с.

Не можна було знімати в замку, тому тут є більше фотографій Карла Міста.

Карл Мост

Кавовий міст. Зверніть увагу, як туристи рубають статую в деяких місцях =

4253211

просто будинок

Музей комунізму.
До речі, кожен, хто збирається до Праги, радий відвідати бар «Музей пива», є 30 сортів всіх видів смачного пива. Що потрібно, я відмітив її на карті.

Я йшов в місто Кутна Гора.

Кутна Гора

І пішов там, щоб відвідати Сонію.

Я буду сміливо приймати текст з Вікіпедії для фотографій. Це буде цікавіше.
Костнік в Седлсі (Чех: Костнік в Седльці, Все Свята Церква з собором) - це готична каплиця в Селеку, передмістя чеського міста Кутна Гора, прикрашена людськими черепами і кістками. Оздоблення каплиці приймала близько 40000 скелетів людини.

У 1278 р. Генрі, аббота Сестерського монастиря в Селецькі, передмістя Кутни Гори, надіслав Чехський король Отакар ІІ на Святу землю. Він повернув деякі землі з Калварі і розкинув його навколо кладовища. Новини цього поширення, а цвинтар став популярним місцем поховання серед центральних європейців. Тисячі людей, які хотіли б закопати на цьому кладовищі. Середньовічні війни і епідемії, зокрема, епідемії Чорна Смерть в середині ХІХ ст. та гуситських війн на початку п'ятнадцятого століття, поповненого цвинтарем, який в результаті значно розширився.

700250 Р

Близько 1400 року в центрі кладовища був побудований готичний собор. Томб був служити магазином кісток, відновлених від могил, так як на кладовищі недостатньо місця. Для нових поховань або для будівництва використовуються вакантні ділянки. Згідно з легендою, після 1511, робота з видалення скелетів з могил і зберігання їх в могилі була виконана половиною сліпих монах кестрського ордену.

У 1703-1710 роках собор був перебудований: новий вхід був додано для підтримки нахилу стіни, а верхній ярус був перебудований в стилі бароко.

У 1784 році імператор заказав монастир закрити. Закупівля каплиці та монастирські землі

Це сімейне пальто Шварценберга.

У 1870 році Schwarzenbergs наймавший дерев'яний карвер, František Rint, щоб влаштувати палі складених кісток. Результати своєї роботи говорять самі.

На чотири кути собору величезні дзвіночки кісток. З середини голуба висить величезну кісткову кандельабу, що містить принаймні один екземпляр кожної з людських кісток і прикрашений гірляндами черепів. Інші твори мистецтва включають в себе вівтарні ведмедики, розташованих на боках альтанки, а також великий сімейний герб Шварценбергів і підпис майстра Ринту, також виготовлені з кісток.

р.

кілька більше фотографії

р.

Це речі, які ви можете знайти зовні.

домбрія

Це, хлопці. Пошта є обпалений і хаотичний. Вибачте мене. Я просто хотів показати вам фотографії і розповісти вам про бутон.
Я закохався в Празі. Подорож до Чехії або Європи відрізняється. Назва: оренда автомобіля і вперед в усі міста і країни.
П.С. Нещодавно я побачила пост про бари в Чехії з голими офіціантками, і я не знаю про це, коли я був там. Тож я хочу знову піти і наступного разу я спробую зробити пост краще.
Дякую, друзі.

Джерело: