На мій другий візит до США, я хотів би побачити одне місце, що я не мав вперше. Я дізнався про Harlem як дитину, про той же час, як Brighton Beach і Chinatown. Це просто ідея того, що вона була як дисфункційне малоповерхове передмістя з гангстерами на вулицях ...
Якщо ви хочете бачити зло Negroes з гарматами, я розчарує вас: Harlem - це не те, що це було кілька десятків років тому, тому не буде таких персонажів в пості. Але будуть чорносливи без пістолетів, районного кольору, хорошої архітектури і навіть російської православної церкви!
Вони кажуть, що в Бронксі північний округ Нью-Йорк, коефіцієнти зустрічі суворі чорні хлопчики набагато вище, але я не перевіряв.
Для тих, хто не дуже знає: Harlem є частиною острова Манхеттен, розташованого на півночі Центрального парку. Нью-Йорк Проспекти, як прямі стріли, що запалюються з незліченними світломи трафіку. Але якщо в південній частині Манхеттена ці стріли загублені серед хмарочосів і досить нагадують рухи Мазею, в Harlem з відносно невисокими будівлями вони виглядають гармонійно.
Американські шкільні автобуси. Коли я був дитиною, я мріяв про катання, як це! З Отто Сімпсони водіння. :
Повідомляючи про те, що я приніс до США розчарувати мене відразу: це краще приїхати до Гарлем в неділю ранку, коли місцеві жителі одягаються і ціла родина голови до своїх церков. На жаль, було четверо, тому не можна було спостерігати міні-карнавал. Але храми тут! Є багато і вони різні. Є великі і красиві храми хрещення.
Але більшість місцевих церковних громад використовують приміщення в звичайних будинках для надання послуг, що свідчать про їх існування в кращому місці. Найчастіше такі громади досить закриті, для «власних», і позачергів не потрібно знати про них.
Що робити, якщо Negroes на цей день не одягається, керівництво не говорить. Так я вирішив дотримуватися стандартного туристичного правила: якщо ви не знаєте, що подивитися, почати з центральної площі. Площа не була барвистою на всіх.
Я був радий тільки з великою кількістю кольорів на фасаді місцевого торгового центру з дитячим одягом і грошима на зупинці, відразу нагадує Росія.
Але всього сто метрів я знайшов трохи прохолодних графіті. Нарешті щось на тему!
...
Звідси я пішов, щоб просто покинути вулиці, шукаючи щось цікаве. Так само, як я розумію, приділяють багато місцевих жителів. Щодня, але вулиці повні з людьми, які ходять без спеціального призначення, періодично перемагаються з кимось і дивляться на вікна.
190574
95% населення Гарлем чорної. Це переважно ті, хто проживав тут під час гетто та їхніх нащадків.
Місцевий ринок.
Вулиці перпендикулярні проспектам, особливо на півдні Харлем, є прикладом краси і порядку, повністю з дотику з останнім кримінальним минулим районом.
, Україна
В кінці XIX - на початку XX століття (я здається, що це було тоді, щоб ці будинки були побудовані) Гарлем був звичайний передмістя, і тільки з 1920-х років він почав гасити чорносливом.
До 60-х років, з різних причин, більшість інтелігенції (в тому числі самі чорні) залишають тут, залишаючи Harlem для дилерів ліків, дисфункційних сімей і кримінальних груп, логічно сформованих на цьому фоні. В останні 20 років міські органи мають більш-менш відреставрований порядок, і зараз ситуація тут порівняно спокійно.
Так ми побачили багато вдома.
р.
Але він виглядав так пристойним, що я почав перевірити карту, щоб побачити, якщо я був дійсно в області я хотів, або якщо я був вже з області. Слово «Гарлем» написано на вершині де я був.
Так, шукаю в ідилії південного Гарлем, я вирішив переїхати далі на північ по великих вулицях, вивчення місцевого населення.
На жаль, на жаль, не було гаманців. І в цілому, тут негрози мирні: дні щоденних зйомок надходять. Через кілька днів я був в Балтіморі, і був багато дій.
, Україна
...
Багато кафе і магазинів закриті. 1 січня в російських містах
Білі люди рідкісні, але вони роблять. Вони не говорять, що вони відчувають дискомфорт.
...
Вони кажуть, що колишній гетто тепер поступово перетворюється в престижну область, де сім'ї рухаються. Півдня частина залишилася лише враженням.
Повернувшись на одну з вулиць, я знайшов прохолодний графіті на тему відомих переселенців з Харлем. Неподалік від славного Театру Appolo, який з якоїсь причини я проходив без фотографа. Від Ella Fitzgerald до Stevie Wonder
3610Р. 4200Р.
Хто ще? Хто ще є: боксери, баскетбольні гравці,... Планета Гарлем.
Окремою темою для площі є хіп-хоп. Ось родиця цього музичного жанру. Звідси багато відомих рапсів, починаючи від Tupac Shakur і закінчуючи Puff Татусь.
Автобусна зупинка. дідусь в капелюшній капелюсі - це якийсь порятунок лікарського засобу. :
р.
Дивись на цю хвилю! Шукайте, як це було тут з часу безсмертності. Я впевнений, що поліція і пожежники можуть називатися для нього зараз.
р.
Африканський-американський перукар. Я не знаю, якщо вони знають, як вирізати біле волосся, але коли я взяв цю картину, мій тітка вийшов з ніде і почав жовчитися, що пекло я збираю картину? Я не знаю, що він збирався, тому я просто сказав "Соррі!" і повільно, але впевнено відступив.
Я не знаю, що це має все, щоб зробити з кримінальним записом у районі, але є багато людей, які відключені в Harlem. Щойно ходити з паличками, але є багато хто йде в колясці. Я думаю, що це добре: з якоїсь причини, якщо у нас є коляска на вулицях, то, швидше за все, мангар. Тут коляска не є вироком, але трохи різним способом життя.
508377 р.
Вимкнені люди тут йдуть покупки, спілкуйтеся, просто ходити ... здається, відчувати себе дуже добре, і якщо коляска з електричним приводом, як це леді ... Вони кілька разів швидше, ніж пішоходів!
Добре, ті, хто в молочних часах все ще зберігають здоров'я, воліють відмінно.
р.
На вікнах багатьох установ висять портрети Обами. Я не думаю, що я повинен пояснити чому.
Працівники всіх країн, об'єднуються!
Знаю, клацніть лівою кнопкою миші, я заголовок на північ.
Будинки на перпендикулярних вулицях не виглядали так презентабельно.
Суд.
Дякую!!!
Я нарешті досягла північної кордону Харлем. Далі, якщо вірити на карті, починайте квартали північно-спідниці Манхеттену — Вашингтона Хайтс і Внуда.
Нью-Йорк Сіті виглядає як провінційні міста.
3250Р. 3700Р.
Менеджери в куртках і зв'язках тут не належать.
...
Просто в сторону - спальні квартали.
П'ятий проспект тут не так само, як і кожен, хто звик бачити. Тільки десь на дистанції є Державний спірар імперії.
Прохолодний дитячий автомобіль.
8669798
Після того, як їхати по всій околиці, я вирішив піти на західний берег Манхеттену. На шляху був крутий цвинтар з готичному храмі.
...
І навпроти воріт кладовища такий знайомий блакитний купол з православним хрестом! Я не міг вірити очі на перший погляд. Десь на околиці 95 відсотків чорної околиця, втраченої серед навколишніх будинків, стоїть церква, присвячена Святим Отцям. Про нас Ви ніколи не знаєте, де ви можете випадково знайти щось!
р.
Ще сто метрів спуску - і до мене був чудовий вигляд Гудсона. З іншого боку річки Нью-Джерсі. Прогулянка по Harlem до кінця.
Р
Резолюція не приходить до розуму. Я був, і добре. В принципі площа незвичайна з точки зору кольору, але розгляньте прогулянку по ній екстремально (не менше в день) не варто. Але якщо ви збираєтеся пересуватися, як я зробив пізніше, і у вас є міста з переважно африкансько-американським населенням, запланованим уздовж маршруту, то він обов'язково має сенс витратити кілька годин в Harlem для його використання.
Додано до [mergetime]1365054367[/mergetime]
У мене є все, з тут: dibazolll.livejournal.com/
Джерело: