Ерік "Золотий дощ" Довідович на телевізорі!

Уранці я майже побачила на моєму сніданку, і я бачив це обличчя на телевізорі, і це обличчя був господарем федерального телевізійного шоу. Я не був. Я шукав інтернет, і я.

9 березня стартує нова програма «24 кадрів». Найцікавіші події на російських дорогах через очі очевидців Яскравий футаж, знятий непрофесійними операторами, і відео з невисокими рейтингами. Ви зйомка. Ми показуємо!

24 кадри – це програма про все, що відбувається на дорогах країни: неймовірні нещасні випадки, яскраві персонажі, безглузді помилки і дивовижні удачі. Все це було знято на відеореєстраторах і розміщених в Інтернеті. Тепер ви можете стати свідком, сидячи вдома на дивані. Як використовувати стопу, ви бачите, це до вас: ви можете сміятися на них, або ви можете дізнатися від них, щоб уникнути таких ситуацій.

Але як це відбувається без хороших інструкцій? У програмі є два. Ведучий Ерік Давидович переїжджає по місту зі своїм партнером, автомобіль. Професійний вуличний гонщик і надійний автомобіль не просто об'єднання, але реальний приклад безпечного дорожнього руху. Важкий водій розповість про те, як уникнути аварії і показати майстер-клас про водіння в екстремальній ситуації.

Для тих, хто не в Самарі. Сайт: www.watch.ru

На Федеративному каналі, який пропонував поцілунку на жінку. Я дуже соромлюся нашої країни.

Український

Джерело: