Спеціальна доставка

Будь ласка, пробачте мене за мотивований переклад (під кат) з помилками прописання. Я знайшов цю історію на сайті буржуазії, вона захопила мене дуже багато, і я вирішив поділитися ним з Япсами дорогою до серця.

Р

Переклад:

Спеціальна доставка.

Я був одружений з коханим Джоном на 46 років. Кожен День Святого Валентина, він послав мені найкрасивіший букет квітів, з заміткою, що містить всього п'ять слів: "Я люблю для вас росте." З чотирма дітьми, 46 букетів і життя любові, це спадщина, він пішов мені перед тим, як він пройшов два роки тому.
На День Святого Валентина, 10 місяців після того, як я втратив, я був шокований, щоб отримати чудовий букет квітів, адресований мені... від Івана. Занурення і серцебиття я назвав флориста, щоб він знав, що було помилкою. Букет білих троянд, казково красивих, виглядає ідеально! До того, як він вийшов, ваш чоловік зробив передоплату протягом багатьох років і попросив нам дати йому гарантію, що ви отримаєте букет квітів, кожен день Валентина. З стрибком в горлі, я вішала телефон і читаю прикріплену картку, яку читаю, «Я люблю тебе вічний». й

Су Джонстон. 68. Хьюстон, Техас

Джерело: