Пошта надихнула сьогодні: Що варто будувати будинок
Все почалося в хрущовці 60-ті рр. будівництва. Я не живу довго, але останнім часом через народження моєї дочки стала трохи...
Це те, що історія насправді походить від.
17 зображень з текстом
Я почав думати про будівництво власного будинку. Я був наповнений снями, емоціями! Я хочу щось додаткове оригінальне і неординарне.
Але не було багато грошей (тільки 80 бабуся), тому мені довелося мріяти про щось більш скромне.
Шукаю проект майбутнього будинку на аркуші в клітку.
123456наступний
лаціна
Я отримав роботу.
Через півроку я отримав це.
Дружина сказала, що «дизайн ламе» і в цілому вона виглядає як синиця. Підписатись на Таємну ручну асоціацію.
Я збираю.
Я назвав будівельників. Довгий час шукав інтернет на різних сайтах. І за дуже гарним відгуком від людей у великій групі в Mordocbook я обрала їх.
Впродовж 5 років і не з'явились на будівельному майданчику, за 8 років ці коти повинні повністю закінчити будинок, і вони побудували це.
Я збираю.
р.
Зателефонував фореману за порадою мого 7-го пана.
І тепер пров'язується в руки.
Але через шість місяців він отримав про ЦЕ (не існує оригінальної фотографії, сердився і зламав камеру над головою)
Я збираю.
р.
Походимо додому. Я сидів, думав і зрозумів, що сьогодні я щасливий в моєму хрущовці з дружиною і дочкою. Я збираюся провести день на більш-менш комфортному будинку в Неризинівці і я щиро впевнений, що я буду купити його дуже скоро!
О yeah, що я написав всю цю посаду - ріелтори, ебать з такими цінами будинку !!! Моя 40-річна 2 - 150-200K надходить і це трахнув вгору. Для такого роду грошей ви можете отримати реальні хору! Як ви думаєте, щоб збільшити швидкість народження?
Будь ласка, не вважаю це серйозно - Я просто вирішив зробити задоволення від цього.
Всі
Джерело: