Хлопець, який породжує гігантські коти

У 2011 році літня італійська жінка залишила свою улюблену кішку $15 млн у спадку, що робить його найбагатшим членом кішки. У Білорусі вони б подрібнили свої плечі: багаті мають свої риси. Ми не змішуємо любов до тварин і великих грошей. Микита Борисенко, яка породжує Майні коти на продаж, підтвердить.

Головні коони - найбільші вітчизняні коти в світі, їх довжина може досягати метра і ваги - 10 кілограмів. Раксон кішка від Maine - так ви можете дешифрувати слово "Main Coon" - насправді не є оклюком, хоча вона була виведена в США штат Майне. Ці коти мешкали на фермах перших колоністів. Порода утворилася тоді суворими умовами життя, хоча в інтернеті є легенда, що Головні коони настали з окнот. Не вірю її.

11 фото.

Назва: Микита Борисенко

Вік: 28 років

Кейс: породи Майні коти

Стартовий капітал: 2000-2250 доларів

У Східній Європі головними коонами були на хвилі перстрофії 1989 року, а білоруські великоважний погляд на породу недавно. У сім'ї підприємця Микита Борисенко з'явився 3 роки тому.

Моя мама була розведенням Головних конів протягом 7 років, і ми отримали кота в подарунок від неї. Крістін і я, моя дружина, не думаю, багато з них. Ми придбали кота, витрачаючи 1400 євро – 3 зарплати, а також зареєстрували дитячу, сміється Микита. Гостям готелю є непристойно зірвана в одному кішка імені Каро. Його подруга має вишукане ім'я, Richie Amora.

Хлопець, який породжує гігантські коти р.

Розплідник – це звичайний «три» в кам’яній горі. Два номери зайняті власниками та їхнім 10-місячним сином. На перший погляд маленька дитина і сім кішок не існує. Сім'я Борисенко суворо відстежує гігієну.

Ми не даємо їм дитині. Дорослим ходити по квартирі, але вони доброзичливі з сином. Насолоджуй день, дружина не збиралась, тому ні, ні малюк не страждає від несанітарних умов - Микита пускає нас на територію кота. І волосся ... волосся і люди випадають.
На фото, луки

свінгери

Пелюстки можуть похвалитися окремою кімнатою, але ці кошені щасливі. У них є три лотки, дві чаші з їжею та 17 кв.м.

Головна Коони не обтяжуються в догляді. Не потрібно розчісувати весь день до тих пір, як персики, тільки регулярно очищають - Микита йде через іграшки, а п'ять кошеня відразу ж кидаються до нього. Я собачаю, і Основні Коони нагадують їх в характері. Вони спокійні і дуже суспільні. Коли Рікі було вагітним, вона використовувала для бігу на ніч. Можливо, якщо я міг би говорити, я сказав: «Ви не можете розібратися? й

Кіттени виконуються навколо кімнати, нагадують п'ять хутряних рукавиць. Темний Карусо особливо активний. Його темперамент вже привертав клієнтів, але до щеплення кошеня він не залишить будинок.

Додано до [mergetime]1365680553[/mergetime]
Нові власники оплачують $900 за Caruso. Майже двічі середня білоруська заробітна плата. Для довідки: в сегменті ринку котів компанія «Лакшарі» Головні коони поступаються саванним і бенгаловим котам, за які просять до $ 5 тис.

Якщо раніше мешканці пострадянського простору мріяли про британську або персидську кішку, сьогодні кожен бажаючий хоче Майні. Згідно з деякими клієнтами, ви можете бачити, що людина не порушує на себе, даючи $ 700-1000 для кошеня, згадує Нікіта, одна зловила кошеня з усіх куточків. Проте, останнім часом коти почали купувати середні люди та студенти. Молода людина навіть попросить продати Майнінг в розстрочку.

Не розчарувати котів. Микита все ще просить на телефон: «Ви знаєте, скільки коштує комони?» Вони зазвичай знають, що вони роблять. Але тільки тому, що клієнт любить кошеня, не означає, що він не зателефонує, щоб взяти кошеня назад.

У разі, коли покупець назвав наступний день і сказав: «Хточував мої дроти». Що таке кошеня? Ми намагаємося пояснити, що кошеня така ж дитина, тільки пухнастий. Як останній курорт, забрати тварину назад.

Микита намагається спілкуватися з клієнтами, щоб дізнатися, як розвивалися життя своїх домашніх тварин. А деякі породи на стадії придбання просять фото квартири, в якій котиться. Дружини Борисенка не йдуть до цього. Зрозуміти, що гасити ентузіазм цієї породи не тільки не купувати, але і не годувати.

Ми ніколи не розраховуємо скільки ми витрачаємо на обслуговування. Сьомі коти беруть близько 2 млн рублів на місяць, кошторис Микити, що вказують на 10-парний пакет корму для котів. Щодня настає 800 грам менше - так багато поглинає чоловічку родину Борисенка. Охорона здоров'я також коштує багато грошей. Кошені необхідно щеплювати. Одна щеплення коштує 70-100 тис. рублів, кожен кошеня потребує трьох з них, поки він переїжджає до нового будинку. Кошені, як діти, потрібні іграшки.

Додано до [mergetime]1365680692[/mergetime]
Щодня кішка їсть майже кілограм їжі.

Окрема частина життя і витрат селекціонерів – виставки. Батько родини Каро приймає їх регулярно. Оцінює якість та породу. І без оцінки розлучення фахівців-фелінологів приймати кота з дитячої неможливе.

Я бачу, що він не любить. Це патологічний і страшний іноді. На виставках були випадки, коли коти отруюються. Це характерна для Росії. Люди намагаються будувати бізнес, тому змагання є жорстким.

Виставка закордоном може «зробити» $500. Але Микита і його дружина дозволяють собі таку дороге задоволення, що розплідник заслуговує влади. Крім того, кішки добре продають на виставках. Головне - збереження балансу між ціною, прийнятною для покупців і перевагою продавців.

Якщо ми знизили ціну, вони можуть загрожувати в Росії. Так, ми хочемо, щоб жити тут теж, але ви приїхали з бідних Білорусі і розбити нашу політику ціноутворення.

У мене є все, шкода для цього макета - не майстер створення постів.
Тема була схожа на останні фотографії :

English, Українська, Français...

Хлопець, який породжує гігантські коти р.

Джерело: