548
Коли я поклав багато кабелю
Кілька років тому компанія почала розширюватися і переміщатися в новий, більший простір. Помідор дав нам ледь площі, на якій будівельники зведені стіни, електрики витягували проводку, і я вперше за себе, була в ролі монтажника SCS. Цей пост є просто фотозвіт, можливо, хтось буде зацікавлений бачити, і люди, які мають редагування роботи – хліб, подарують деякі коментарі і спрощені для викривлення роботи. Я збираю багато фотографії.
Всього 4,5 км проводів розтягувалися від офісів до чарівного приміщення (сервера). Було ~70 кабелів для Інтернету, ~60 для телефонії, ~50 для CDS та 16 для аналогового відеоспостереження. Він зробив роботу самостійно, крім декількох днів, він взяв асистента, щоб укласти кабель в лоток і отримати всі багатства до серверного приміщення.
Після того, як все лежав у моїй «кабінеті», цей bacchanalia виглядав так:
...
По-перше, ми сортуємо кабель за призначенням. Почати з телефонією:
Далі ми починаємо розкошувати мережевий кабель:
149590
...
Далі ми починаємо з найлегшого відеокабела:
...
Р
А потім є невелика річ, кабель CDS:
р.
...
Загальний вигляд колажу:
Трохи відсортовано і при виході з лотка:
Далі нам буде потрібно дротовий лоток, щоб укласти в неї (або на ньому) кабель:
р.
...
З дротовим лотком прийшла невеликий інцидент.
У магазині, де він купував монтажні речі, там не було кріплення до лотка, а точніше, єдиний кріплення з неперевершеним малюнком був в каталозі, сам менеджер не міг зрозуміти, що це не було. В кінці виявилося, що застібка для кріплення стелі, і потрібно для кріплення стін. Ну, нічого не було зробити, вийшов з ситуації, як це - пішов на будівельний ринок, купили металеві смуги, товщиною 5 мм, отвори висвердлили з відро в гаражі під болтами, смуги були згинені в прогонах, фігуру у вигляді П було отримано, болти + великі шайби були придбані, і це сталося:
р.
Вниз від підлоги просто стельовий застібка, хоча б щось підійде:
Я відпускаю кабель. По-перше, прокладок на далекий кут - кабель під CDS:
Далі під відеонаглядом:
р.
Я дивився на це, я не хотів, я вирішив змінити його.
...
...
Далі прокладаємо решту кабелю:
...
...
Після виснажливої роботи з дротом, ми починаємо виснажливу роботу з перемикачем. Я отримав телефонний кабель і локальну мережу в неї і почав вишивати патч-панелі для мережі:
...
...
І пішов до АТС.
...
Коли ми називаємо рукавами, беремо над рукавами:
Тарифи в стадії підключення:
Ось як я кладаю на стіну:
Як правило, дверні підрядники та їх ДБЖ вішають безпосередньо над дверима офісів, але дизайнерський задум офісу був таким, що підвіска їх над дверима була нереальною. Я вирішив розмістити всі CDS в кутку, з часом він був дуже зручним і не шкодував, що я вибрав цей підхід до реалізації.
Оздоблення з'єднання та запуску дошки. Діоди зловили вогонь, все добре пішли:
р.
Наприкінці дня існує шафа комутації:
...
І велика картина:
На завершення роботи було здійснено близько 3 місяців. Все було зроблено вперше і від досвіду, це лише 2 місяці роботи як інсталятор локальної районної мережі, 5 років тому. Десь щось можна зробити неправильно, десь не за стандартами (якщо так, будь ласка, вкажіть, знання, все те ж, потужність), кабельне електропроводка і сама структура була взята з голови, надії, що буде зручно працювати в майбутньому. Більше фотографій можна переглянути тут.
Дуже дякую.
Додано до [mergetime]1365684720[/mergetime]
З habrahabr.ru/post/175949/
Джерело:
Всього 4,5 км проводів розтягувалися від офісів до чарівного приміщення (сервера). Було ~70 кабелів для Інтернету, ~60 для телефонії, ~50 для CDS та 16 для аналогового відеоспостереження. Він зробив роботу самостійно, крім декількох днів, він взяв асистента, щоб укласти кабель в лоток і отримати всі багатства до серверного приміщення.
Після того, як все лежав у моїй «кабінеті», цей bacchanalia виглядав так:
...
По-перше, ми сортуємо кабель за призначенням. Почати з телефонією:
Далі ми починаємо розкошувати мережевий кабель:
149590
...
Далі ми починаємо з найлегшого відеокабела:
...
Р
А потім є невелика річ, кабель CDS:
р.
...
Загальний вигляд колажу:
Трохи відсортовано і при виході з лотка:
Далі нам буде потрібно дротовий лоток, щоб укласти в неї (або на ньому) кабель:
р.
...
З дротовим лотком прийшла невеликий інцидент.
У магазині, де він купував монтажні речі, там не було кріплення до лотка, а точніше, єдиний кріплення з неперевершеним малюнком був в каталозі, сам менеджер не міг зрозуміти, що це не було. В кінці виявилося, що застібка для кріплення стелі, і потрібно для кріплення стін. Ну, нічого не було зробити, вийшов з ситуації, як це - пішов на будівельний ринок, купили металеві смуги, товщиною 5 мм, отвори висвердлили з відро в гаражі під болтами, смуги були згинені в прогонах, фігуру у вигляді П було отримано, болти + великі шайби були придбані, і це сталося:
р.
Вниз від підлоги просто стельовий застібка, хоча б щось підійде:
Я відпускаю кабель. По-перше, прокладок на далекий кут - кабель під CDS:
Далі під відеонаглядом:
р.
Я дивився на це, я не хотів, я вирішив змінити його.
...
...
Далі прокладаємо решту кабелю:
...
...
Після виснажливої роботи з дротом, ми починаємо виснажливу роботу з перемикачем. Я отримав телефонний кабель і локальну мережу в неї і почав вишивати патч-панелі для мережі:
...
...
І пішов до АТС.
...
Коли ми називаємо рукавами, беремо над рукавами:
Тарифи в стадії підключення:
Ось як я кладаю на стіну:
Як правило, дверні підрядники та їх ДБЖ вішають безпосередньо над дверима офісів, але дизайнерський задум офісу був таким, що підвіска їх над дверима була нереальною. Я вирішив розмістити всі CDS в кутку, з часом він був дуже зручним і не шкодував, що я вибрав цей підхід до реалізації.
Оздоблення з'єднання та запуску дошки. Діоди зловили вогонь, все добре пішли:
р.
Наприкінці дня існує шафа комутації:
...
І велика картина:
На завершення роботи було здійснено близько 3 місяців. Все було зроблено вперше і від досвіду, це лише 2 місяці роботи як інсталятор локальної районної мережі, 5 років тому. Десь щось можна зробити неправильно, десь не за стандартами (якщо так, будь ласка, вкажіть, знання, все те ж, потужність), кабельне електропроводка і сама структура була взята з голови, надії, що буде зручно працювати в майбутньому. Більше фотографій можна переглянути тут.
Дуже дякую.
Додано до [mergetime]1365684720[/mergetime]
З habrahabr.ru/post/175949/
Джерело: