Як я побудував овець!

Я бачу більше і більше постів про будівництво і ремонт, я вирішив створити свій власний пост, так як є кілька фото - як я побудував баран останнього літа. Для побудови невеликої кришки на дачі в Карелії, але не було грошей без досвіду будівництва. Виявилося, щоб побудувати, баран витримав зиму і покрівля збереглася, але тільки млинець нахилив трохи...

17 зображень

Приносимо матеріал, ціна виявилася близько 5000 рублів за всі дошки.

579961

Тепер ви повинні розбити стару кришку, вона не займе багато часу, але вирізати ці дошки, які були всі цвяховані протягом всього дня.

р.

Для економії фундаменту прийнято рішення зробити шини, які приймали на шиномонтажі біля котеджу, вони радували, що їх старі шини хтось необхідний і навіть допоміг вибрати правильний.

Він кілить кути мого шеду. Окрема історія вийшла з піску, так як не вистачає грошей, я не хочу купити піщаний автомобіль, і мені довелося нести пісок з лісу в багажнику автомобіля.

Добре, в шинах заливають суміш піску і цементу. Так як цемент був одним козячим від усього, він прокинув старий залізо, пропускає в шини і зливається каміння з озера. Але ще не шкодував, що він забрав шини занадто великі, запарені і заважають для піску. Ви можете, ймовірно, зробити з Жигулевським 14.

На колесах зверху прокидають старий руберойд для гідроізоляції ), який він знайшов в лазні. Ну і я поставив квадрат, як це з бруса і виріжте стійки. Він кладемо кути на нігтях. Старий молоток постійно з'ясував, а пара разів подарував пальці добре.

Я налаштував їх, кладаю їх разом. Я не маю сходів, я попросив мого сусіда.

р.

Моя дружина допомогла мені трохи, і я перевірила все.

Стійки були закріплені на армовані перфоровані кути.

р.

Це верхній кут.

р.

Підставка якось нерівномірно стояв і вирішив додатково зміцнити кут на іншій стороні, і це було необхідно, звичайно, просто покласти пасту, але я не знаю про це потім.

Тоді він пішов і з радості, що мій вона була побудована для фотографування процесу. Все покривається дошками, підлога укладається, вікно вставляється. Все, що я повинен зробити це фарбою і повісити двері.

Пофарбувати нижній промінь.

Він збив сам двері, він виявився дуже важким, щоб вішати його вгору.

1951-2037

Замість ручки я знайшов цей корінь в лісах.

доб.200

Всередині він зробив своєрідну робочу лавку і вішуючи всі свої інструменти з часів царя гороха.

І покрівля криється тільки один вал рубероїда досить. Ось мій баран готовий. Всі Джерело: traiv-komplekt.ru/

Джерело: