Омськ

Як можливий політ. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Це дуже складний пост для мене. Я довго думав, як писати все так, щоб не відхилити когось і точно передати ідею великій аудиторії. Я сподіваюся, що читач буде уважним і спробувати зрозуміти мене. Сьогодні ми будемо говорити про Омськ. І в цілому про будь-яке місто в Росії. Після цього повідомлення можна назвати «Барнаул» або «Новосибірськ» і фотографії будуть про те саме.

44 фотографії.

01. У Перше, що я побачила з вікна редакційного офісу Комсомолської правди, де була прес-конференція. Я хотів би прийняти цю можливість, щоб передати мої привітання на дивовижних журналістів Омськ.

02. Мар Я взяв цю картину минулого року. Якщо ви подивитеся на Омськ з літака, то, ймовірно, половина площі займає звичайні одноповерхові сільські будинки, або, як такі райони іноді називаються, «приватним сектором».

Р

03.03.2014 р. Знизу Omsk виглядає так. Не центр міста, звичайно, але не спідниці.

04.04.

05. Мар Сучасна архітектура Омського.

Мар Не зовсім сучасна архітектура.

07. Мар Історичні пам'ятки... Люди живуть в цьому крихкому будинку теж. На жаль, цей барн був головним офісом повстання майже 100 років тому. Тепер цей баран став пам'ятником і не може бути зведений. Не працює вода або каналізація, але є історична пам'ять.

08.03.2014 р. Ну і люди живуть тут дуже душевний.

09.03.2015 р. Місцеві

10. Омськ дуже брудний.

(Б)

11. Це право дуже...

12. Місто в деяких місцях нагадує одну велику пельменю.

13.00 р. Ця картина можна знайти в багатьох бідних країнах Африки.

р.

14. Насправді проблема сміття в місті дуже серйозна.

15.00 р. Він просто припинив очищення в багатьох областях.

16.00 р. Якщо раніше висувні вантажівки вийшли щодня, то вони пішли на тижні. Люди напилюють листи до президента, скаржаться, а в той же час вітрові подає пакети по місту, а щури і промені собаки породи в заправках.

17.00 р. Це регулярна вулиця на околиці. Люди збирають сміття на боці дороги, де це лежить. Ніхто нічого не очищає.

18 років Як виглядає один район.

19.00 р. Це ще один багатший район.

20. Коли я помістила картину в суботу, багато Омичів почали розповідати мені, що сніг нещодавно зійшов, тому було багато сміття. Друзі, питання для вас, у вас є мішки для сміття, пляшки та коробки, що падають з неба? Що таке сніг?

21. Ігровий майданчик.

22. Кут цивілізації.

23.

24. Один з дворів має перспективний знак.

8 999 р.

25. Неподалік від інших дворів, можливо, трохи очищається. Головною визначною пам'яткою подвір'я є величезна пудка, в якій хлопчики грали з кішка-корде.
- Дивитися, це Мурзік! - Чудовий хлопчик побігся до мене і вказував на деяку чорну рагу - це мій кіт! вона не була в тиждень тому, і сьогодні ми знайшли її!
«Лок, Дядько, це Мурзік!» ще один хлопчик весело підібрався. Взяти картину до того, як він знову протікає!

Мурзік, чи точніше, що він залишається, безумовно, не збирався. Десять метрів від хлопців сідають дивні тіла і відверте пиво від двох літрових циліндрів.

- Вітя! Вітя, ебать! Я гона ебать ви! Я попросив не розірвати так голосно, одна з органів почала зануритися в бік Вітини. Як я розумію, це мама Вітини або старша сестра. Не вдалося зрозуміти вік тіла. Хлопці висихали трохи і продовжували грати з кішкам.

до Що таке кіт? Це рага, - дівчата підходили до хлопців, які грали поруч.
- Так, раг! Чи можливо для раги мати ноги?!
до І зуби! - додав Вітін друг.

Він був дійсно Мурзік, а точніше, що пішов з нього. І це велике подвір'я в дворі було дуже важливим розвагою для місцевих дітей.

26. Тим не менш, ви можете подумати, що я спеціально вибрав деякі страшні передмістя, і в центрі міста все краще. Це трохи краще місто, тому це центр міста. На деревах немає полігонів, але навіть в центрі це неприйнятно брудно. З будь-якої сторони відварюють землю і бруду. Тепер сухий і над дорогами такий легкий туман пилу, який дихає мешканців. Дорога брудні не тому, що вона була зимою в Омську, але тому що мер міста є «сильний бізнесмен».

27. Це переправа по вулиці Леніна. Тепер хтось, ймовірно, збирається писати мене про поганий час візиту, і про те, що незабаром кожен буде очищений.

28. Я забрав цю картину в минулому році 30 травня, коли все було цвітінням і запахом. Акуратно вони не будуть. Не про час року.

29. Центральна вулиця.

, Україна

30. Затишна лавка на центральній вулиці.

31. Переправка в середині. Дерев'яний піддон - це те, що під час дощу можна пройти через грязь. Ви дійсно думаєте про одну з головних вулиць міста може виглядати так?

32. Downtown.

33.

37. Пам'ятайте про знамениту набережну Омськ?

38. Бозіла перебігає над нею і залишають величезні отвори в плитці.

р.

39.00 р. Нормальний міський голова спочатку ремонтить набережну, кладуть ліхтарі, лавки і урни тут, висаджують кущі і дерева, роблять нормальне місце відпочинку для мешканців. Що ти думаєш Двораковський? Він просто заблокував набережну парканом. Всі Тепер мешканці не тільки ризикують падають в величезні риси, вони також змушені сходження на паркани, щоб ходити кудись.

40. На жаль, небезпечна прогулянка. Багато ями розбили скло. Подумайте, що це буде, якщо дитина випадково знизився. І чому виникають отвори на набережній? Чому взимку? Або можливо, є особлива психіка в Омську? Або ж, можливо, це Варламов, скраб, особливо шукає бруд? Ні, це просто те, що місто не має майстра.

41. Омськ - дуже вражений місто.

Р

42. На жаль, це

43. У Омську є традиція забору дворів з парканами.

44. Стоп.

Джерело: