М1НСК X200: Чим гірше дорога, тим краще маршрут

У 2010 році я раптом хотів купити мотоцикл. Я мріяв швидко, як вітер "японці", щоб 250 км / год на задньому колі, але, завдяки долі і шансу, все відбулося по-різному. Я хотів спорт, але я купив ендоро, і не японські пюре, але білорусько-китайські. Цей диво технології був M1NSK X200 виготовлений компанією мотоцикл Мінськ-Мото. На момент придбання не було мотоциклів, не повинно бути ідей про те, що повинен бути кінцевий мотоцикл, але було велике бажання завоювати З того, як я хотів новий прямо зараз, і тому що я не мав достатньо грошей, щоб купити Honda, Yamaha і Kawasaki, я купив мій перший новий мотоцикл для 1800.

Я думав, як я не розумію, що я був) постійний доступ запасних частин. Значну роль відіграли той факт, що мотоцикл підходить для їзди на дорогах загального користування. Два тижні чекаю на кредит, а мотоцикл в моєму гаражі.

Зовнішній вигляд був яскравим: блискучий апельсиновий пластик (він вийшов, щоб бути дуже напруженим), чорний каркас, висока посадка, сучасний дизайн, хромовані обіди, ендоро гума - все це збуджена кров і називається для бою.

15 зображень

Але було 1,000 нудних і несо-кілометрів бігу вперед, які закінчилися дуже швидко і дозволили мені регулювати мотоцикл, краще знати. Що ще може мій новий друг дав мені крім сучасного дизайну? Ось його характеристики:

Дзвоните до них посередині не вийде язика. Незважаючи на обсяг одноциліндрового двигуна 200 cc, мотоцикл в його характеристиках поступається будь-яким 125-кем від ТМ Yamaha або навіть 20-річною Кагівою. Двигун дуже гучний, але дуже невибагливий з точки зору технічного обслуговування, що працює на єдиному, просто знежирюється (догляд карбюратора).

3895234

Витрата палива на 100 км бігу становить лише 3 літри з ємністьм бака 11 літрів з резервом. Бак AI-92 трохи не вистачає для поїздки від Борисова до Бобруська і назад. Можливо, найуважніше ви помітили невідповідність: технічні характеристики об'єму бака становить 8±0.5 літрів, і я пишу 11, але 11 є справжнім об'ємом резервуара. За три роки водіння я ніколи не зробив капітальний ремонт, тільки регулюючи клапани.

Після кожної поїздки це картина:

У передній і задній частині вони не завжди здатні впоратися з дорогою. Можливо, це тільки через глибоке відновлення, що ви можете досягти невеликої прийнятної роботи, але це потрібно?

Окремі слова обов'язкові заднім ручником, застібкою в місцях кріплення амортизатора до підвіски вже з заводу. Робота зчеплення і редуктора не викликає скарг і протягом усього терміну служби не дає можливості сумніватися в його надійності.

Окремі скарги про роботу торгової мережі Motovelo та компанії Мінськ-Мото: запасні частини катастрофічно відсутні! Керівництво мотоцикла не гідна цього імені. Але для мене це дрібні речі, тому що, по-перше, підійде китайський-made мотоцикл і багато частин від скутерів; по-друге, руки здаються виростити з правого місця, в зв'язку з яким легко долати багато неприємностей; по-третє, є друзі, які завжди допоможуть зрозуміти і зможуть допомогти, якщо він прийшов до мертвого кінця або зламав колесо.

І закінчити з мінусами, я не буду мовчати про якість металу: це м'яке, в деяких місцях (послідах приводу, рульове колесо) недостатньо жорсткість, вона дуже схильна до корозії. У 2013 році виробник пообіцяв поліпшити мотоцикл і видалити недоліки. Добре, час розповість.

Позитивна думка про мотоцикл. А чому я не зроблю білорусько-китайським створенням в Гатово? Незважаючи на недоліки, це дуже надійний мотоцикл. На зв’язку «шабло» за кордоном я проїда на власній (і це 80 км до Мінська). Я їду, де кожен є, і так само, як і всім іншим, я падаю, проходжу, попелиці і насолоджуйтеся рештою задоволення від недорогих поїздок (безкоштовні шашлики і ковбаси), а потім повернути додому самостійно. Все це говорить про те, що цей мотоцикл не є тимчасовою. І пробіг понад 12,000 км, в основному, позашляховий доказ.

Дивитися слайд? Ви хочете отримати? Не питання З його вагою 130 кг і моїм timid 110 кг, це миттєво займе вас. Звідти, швидше...

Брошура? Велосипед не готовий, як це може бути? Ви можете Дві секунди і ви на іншу сторону!

Непроникний грязь? Яка? Ви будете гона спалити пару сотень калорій, поки ви отримаєте його з грязі! Про нас

...

Лісовий шлях, хороший краєвид - великий! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Якщо ви хочете адреналін, ви можете взяти пил уздовж лісової дороги. Дуже веселий, відносно безпечний для себе і в цілому безпечний для інших. У дикій природі щільність людей на квадратний кілометр дорівнює одному. І це ти.

Висловлення швидкості. Cruising - 80 км / год на стандартних зірок, максимальна - 110 км / год. Стандартні гумові колодки добре на легкому бездоріжжі, для важких умов експлуатації вам знадобиться ще один набір гуми. Скільки падає, що він мав на своєму кадрі... Пластик, рульове колесо - все пройшло, і він завжди взяв мене додому, іноді не без пригод. Увечері в Березіно перетворили свою подорож з Бобруської до Борисова в справжню небезпечну пригоду. Ночівля неможливе завдяки відсутності намету, а також, очевидно, мозку. Я просто хотів піти додому, незалежно від того, що.

Я на сцені бою з армією Наполеона! Цікаво подорожувати без конкретного маршруту або напрямку. Ви їдете в ліс, ви їдете в Борисовський район, ви далеко від початку, і ви знайдете себе в Лойському районі. Чи знаєте ви, де ви йдете? Не хвилюватися – мова буде привезти до Києва, а навігатор по телефону допоможе йому.

Я завжди намагаюся вибрати маршрут до мого призначення через ліс. Так, наприклад, з мого села до Жодіно ви можете отримати через полігон Борисова, де ви зустрічаєте такі гіганти, як напіврозбірний резервуар IS-3, а також прокладки дроту, оглядові вежі та бруд!

Багато пригоди були на кадрі мого двоколісного друга, і з усіма перевагами він прекрасно справився. При русі по місту я завжди ловлю цікавих поглядів пасерів. Вони зацікавили. Як багато цікавих знайомств У світі ендуро кожен велосипедер є окремою історією, кожен прийшов до цього виду активного відпочинку різними способами. І кожен може розповісти багато смішних історій вогонь. На суглобі «підбори» ніхто не піклується про те, що ви маєте мотоцикл, скільки коштує. Дуже важливо - щоб отримати максимальну задоволення від катання, насолоджуйтеся пейзажами, злегка "косити" і подолати себе, ваші страхи.

Додано до [mergetime]1366038747[/mergetime]
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Для нас чим гірше дорога, тим краще маршрут, а M1NSK X200 візьмуть вас по цьому маршруту.

***auto.onliner.by****

Джерело: