поліцейські таксі, або жовтий вовк в епаулетах

NYPD має перевірений метод, який називається підкладкою. Якщо ви не знаєте, чи є поліція? Наприклад, їзда по вулиці збита життям Chevrolet, вікна відкриті, в каюті сидять абсолютно наркотичні дилерські чорні хлопці в шкіряних куртках з татуючими та ланцюгами, а з внутрішньої частини зчеплення повні стовпчики, що продають деяку рапу. Припустимо, автомобіль зламається, обертається на ліхтарях і з гучним шелем починає переслідувати інструдер, який поїхав через червоне світло. Хлопці скатертини поліцейські, під куртками вони мають озброєння і ручні речі, і поліцейські значки висять на своїх ланцюгах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Метод простий, не вимагає багато людських ресурсів, але дивно ефективний. Як тільки вони споживають багато часу, середня людина розвиває параною, що є тільки поліція навколо, хоча ніхто не не поліцейський взагалі. Кожна людина починає відтінятися від будь-якої тіні і небайдужим чином дотримуватись закону навіть вночі в несвітній алеї. П'ятдесят злочинців стає підозрою і страшною, і крива злочину йде вниз. Це як Майор Джуліані очищає місто. І було щось для очищення.

5 фото і відео по samsebeskazal

2,2 км Для патрульних установок NYPD використовують транспортні засоби без будь-яких призначень. Зазвичай це цивільні версії тих же автомобілів, які використовуються в регулярній поліцейській роботі. Принаймні це зручно в ремонті і експлуатації, і ці машини добре зливаються з рештою потоку. Найпоширенішим в цьому випадку є Chevrolet Impala і Ford Crown Victoria. Але я бачив їх на мінівенах і автомобілях, які не відбуваються в міліції. Недавно, пара цивільних копсів прибули до бензинової станції в Toyota Camry, яка не в будь-якій міській службі. Єдине, що відрізняє їх від потоку, настоюється скло в колі. Багато людей мають антени в їх стовбурі. Але навісні автомобілі можуть бути з інших штатів, і антени настільки дрібні, що ви все ще можете помітити їх. Вони не ловлять очей.

Найпривабливіший автомобіль під відкритим небом - це поліція таксі. Це справжній вовк в одязі овець. Зовні це абсолютно звичайний жовтий Нью-Йоркський кабіна з усіма прапорцями та іншими атрибутами, включаючи лічильник. Звичайно, є невеликі відмінності, але вони помітні тільки для фахівців. Середній водій не знає різниці. Такі автомобілі працюють переважно вночі, коли на вуличках і поліцейських автомобілях починають ловити очі. І ось жовтий таксі з водієм і пасажирами всередині, абсолютно нічого особливого. На вулицях Манхеттена є тисячі з них.

Поговорили про автомобілі, як це раніше, але це свого роду тапочки. В іншому день я поїхав на інший таксі, який припаркував на вулиці, фотографував його з усіх боків і вирішив остаточно писати повноцінну пост на цій темі.

У цьому таксі з’явилась лише одна річ, яка зловила свою увагу. Я був переданий, якщо він не був для поліції, що проходить під вітровим склом. Потім шукаю ближче, я бачив поліцейський комп'ютер в салоні. Це де я зацікавив машину. Тут, до речі, можна побачити, що антена (чорне коло) кладуть на лічильник (сірий ящик), щоб не привернути зайву увагу.

3. У Зовні, це, здається, є найпоширенішим таксі, але коли ви уважно знайдете відмінності. Наприклад, номер токена не відповідає реєстраційному номеру транспортного засобу. Варто дублювати на ліхтарі. Ось, кількість і ліхтар правильні, і значок підробки. Такі серії в принципі не відбуваються - повинні бути листи і цифри. І прикріплюється до капюшона не на заклепці, але викручується болтом.

4. У Також цікавим є ліхтар на даху. Тут з числом все дрібно, але не існує дублікатів поворотних сигналів і написів «звороту». Реклама не рекламується нічого. Просто набір слів з малюнком. В кінці деяких вікон з затемненими вікнами, за яким, швидше за все, встановлюються камери і радіолокатори.

5. Умань Відпочинок таксі – таксі. Якщо квиток не був квиток, я не звертаю увагу на це.

2065792

Я бачив поліцейські таксі в Ford Crown Victoria або Nissan Altima. Фордс, крім того, приходять в стандартну цивільну версію, а не в подовженому, який використовується в таксі Нью-Йорк. Останній має трохи довше задньої двері. Форди більш помітні за рахунок тіла, чорних форм і антени на стовбурі (фото). Ніссани мають розширені в дискусію і не легко виявляються. Він пише, що Nissans використовує номери від 6Y18a до 6Y25a, і що є такі машини практично в кожному розділі нижче і середнім Манхеттеном. Драйвери Таксі дуже часто зустрічаються навколо барів нижче 23-ї вулиці в Манхеттені і поблизу гончарних тунелів Голландії і Лінкольна, і вони вловлюють в основному п'яні драйвери і швидкості зволожувачі. Нагадуємо, що в Нью-Йорку з паличками вздовж бордюрів не стоять і просто так люди не зупиняються. Щоб зупинити і перевірити документи, вам потрібна причина або злочин, а потім дуже зручна транспортна робота. Я чекав коментарів про недемократичний спосіб роботи, але вірю, що це лише квіти. У порівнянні з виловленою приманкою, це досить звичайна робота. Як мінімум є щось для розбиття. Я розповім про приманку

З одного боку, Нью-Йоркська поліція не приховує факту використання таких машин у своїй роботі, з іншого боку, цей факт не рекламується. Не офіційне джерело говорить про них. Можливо, що тут особливо дають піднятися на ромби і спекуляції. Груша завжди має великі очі. Кожен з 13,237 Нью-Йоркських міст таксі стає недійсним у процесі правоохоронних органів, незважаючи на те, що не більше двох десятків реальних поліцейських автомобілів у цьому списку. Головне, що ніхто не знає, що це поліція.

ОНОВЛЕННЯ. Я знайшов ще одну різницю між поліцейськими таксі та регулярними. Скрипки мають стару наклейку на передні двері.

й
Всі права.

Джерело: