Чи можете ви показати мені шлях?

Кредит Олександр Біленькі
Посилання на джерело новин: macos.livejournal.com/810627.html

Неправомірні таксі, які не є незаконними. Я не користуюсь послугами і не раджу тебе. Це просто не сейф, якщо ви подивитеся на стан своїх автомобілів, не кажучи вже про те, що 95% цих кабів є мігрантами з Центральної Азії, і навряд чи навіть один відсоток з них є професійними драйверами. Вони не знають сценарії, але вони не знають сценаріїв.

Вчора в Західному районі Москви був поліцейський рейдер на захоплення таких помилкових водіїв таксі. Не тільки робила його, але я брав участь.

1,1 км До тих пір, як я можу пам'ятати. Подорожуйте по місту, і, звичайно, за гроші - нормальне явище, яке відмовиться? Потрібні пропозиції. Але в останні роки нелегальні переселенці стали настільки численними, що вони складають майже чверть всього автопарку, що переміщаються по московських дорогах. І вони є «на миті» на зупинках і біля станцій метро, зайняти всі вільні місця: автобуси просто ніде не струшують. І в їх місці буде стояти одну або дві автомобілі нормального таксі, але ніхто не, Москва ще не виросла. У нас є десятки незаконних переселенців. Ви не можете, але це незаконно.

2,2 км У доцах розподілялася група журналістів. Хто пішов на місце установки «капкану», інші мали працювати підпал. Я теж була в цій групі. Завдання здавалося легко: зловити бомбардувальник, отримати в машині і приїхати до вказаної адреси. У разі, якщо ми дивилися з поліцейського, ми звернулися.

3. У За адресою, де ми прибули, не обрали випадково: бомбардувальники вже давно захопили зупинку в житловому районі, а багато скарг отримали від місцевих мешканців. У нас були ідентифікатори і номери спецтехніки. Тому, якщо є скарга, набагато простіше залучити такого водія таксі. Один з автомобілів є це Daw Nexia. Не перший раз приймати нелегальні переселенці з цієї точки, вілли знаходяться на охороні, тому автомобіль не видно і не стоїть на зупинці.

4. У Але поруч з ним на жовто-зеленому паркані. Зачекайте клієнтів.

5. Умань Звернувшись до нас, ми почали гальмувати вагони і скажемо, що нам потрібно отримати три сотні рублів до метро Молоді. Узбек швидко з'явився і переварився. Оскільки наше завдання було залишити в певній машині, ми запропонували всім іншим «різноманітним» ціною сто рублів. Звичайно, всі відмовилися. І солодка пара відступала дуже швидко. Так не вдалося перевернути.

6. Жнівень Далі ми отримали в машині до міліції і почали їздити по пошуку великих кластерів бомб. Ми були особливо зацікавлені в литовських автомобілях, які за останні шість місяців були розлучені в Москві, як іргани в алкогольній квартирі. Суть цього явища дуже проста: навіть Узбеки розуміють, що вагони ВАЗ шути. Хтось запропонував їм ідею, але навіть допоміг в реалізації. Загиблий відро імпортного виробництва купується в одному з країн Балтії і захоплюється до Росії. Тимчасове імпортування видається: за період до шести місяців не оподатковується. В даний час водій їде в машині, заробляє частково роботу з приватним перевезенням, а через шість місяців він побачив на кордоні з Білорусію або Україною, кладе штамп і відразу повертає назад ще на шість місяців. Але насправді це те ж «шайд-мобайл», що все одно падає і часто впаде до нещасних випадків.

7. Про нас У ТРЦ "Фестиваль" на проспекті Мичуринського відкрився такий парк. «Літуани» не помітні, і ми вирішили вибрати, що зелена Наксія, двері відкриваються в німому дзвінку «Ех, насос!», так що його можна побачити здалеку, ніхто не соромиться.

8. У Це просто справа технології. Водій називає суму 500 рублів, щоб отримати від фестивалю до молоді. Дуже дорогі навіть для юридичних таксі. Але ми згодні. При русі ми схильні бути друзями, які йдуть на вибір телевізора в Technosil для дівчинки одного з нас. Ми говоримо про водія. Ми попросимо про життя, це автомобіль Deu Naksiya, який рік він був (1997), скільки він брав (70,000), скільки ви можете заробити на вантажівці (1500-2000 на добу), чи хтось контролює бізнес (потрібно дати 2000 на місяць до старшого Таджика в точці). Паралельно ми помітили, що бордо не працює в машині, до якого водій говорить про те, що він не потрібно знати швидкість, а бензин «на очі» - лампочки постійно опікується. Ми записуємо весь діалог на iPhone, це доказова база.

5271.02 р.

9. Навігація Як тільки ми паркуємо в пункті призначення, пастка закривається, а замість дівчини поруч з автомобілем є величезний поліцейський. Через хвилину Nexia оточений пухиркою телевізійних камер і нашим водієм стає зіркою екрана.

10. І ось колеги, які зуміли «кашкувати» старі Opel з номерами Tajik! Те ж саме відбувається з цією машиною: вони зупиняються і починають перевіряти документи. Не тільки ліцензія водія, але й «ліцензія» водія таксі. Що, звичайно, немає драйверів.

11. Як наші бомбардувальники відразу намагаються заперечувати все. Один каже, що він придбав автомобіль три дні тому і працює на машині. Він сказав нам про те, що він поїхав людей щодня без вихідних, тільки вночі він скинув.

12. Під час Бухари Емірату видаються номери. Я не маю ніяких чисел у моїй колекції, але :

13.00 р. Стан автомобіля страшний. Такий вагон не варто їздити на всіх. Німці, старі Opels гнилі в лісах, будуть дуже несподівані, щоб побачити це.

14. «Наша» бомбардувальник дає інтерв’ю. Він був крутим. Тоді він зрозумів, що він насправді потрапив. А автомобіль відійде, і телевізор покаже не на всіх в кращому світлі.

15.00 р. Обидві автопарковані перед метро. Вже затримали нелегальні ГАЗель! Кетч «лівий» мікроавтобус схожий на великогабаритний і жирний мамонт!

16.00 р. Цей автомобіль просто вийшов з лінії складання - ви можете побачити його прямо зараз!

17.00 р. Шановні відвідувачі сайту! Розкажіть мені, як можна потрапити в такий сміття і кудись піти на ньому? Ви не відчуваєте себе шкода?

, Україна

18 років Я попросив водія, якщо він захопився водінням. Втратити пил можна в будь-який час. Не сором'язливі.

19.00 р. Тим часом на площі зібрано вражаючу аудиторію. Аудиторіум складається переважно з однодумців наших зірок. Довгий диск. Про те, як космічні кораблі ляють роздатки Всесвіту, хлопчики пішли до успіху, і «Азізмат не винний!» Зрозуміло, що більшість присутніх, не розуміли, чому ці люди затримали і чому неправомірне перевезення було погано.

20. Дівчина просто прогулялася, вона не з ними.

21. Але наш новий друг остаточно зрозумілий, що він був у небезпекі. Він не буде депортувати. Але автомобіль буде потрібно сказати Займіть «таблетку» для здійснення злочину і буде проводитися в автостоянці. Для «бомбінгу» можна принести лише за статтю про незаконну діяльність бізнесу, і це потрібно довести, тільки для цього і потрібно «контролювати поїздку»: сьогодні в ролі пасажирів були журналісти, як правило, самі кооперативи. Як правило, суд видає штраф до 50 тис. рублів за таке порушення. Також можна повністю зафіксувати автомобіль. Але навіть якщо це не зроблено, крім штрафу, бомбардувальник повинен сплатити значну кількість для зберігання автомобіля на стіні.

22. Наступним мамонтом був абсолютно випадково. Я запитав поліцейського, як відрізнити реальний мікроавтобус від підробки. Є кілька чинників, але найголовніші і нездатні - на каюті, над вітровим склом, має бути наклейка з назвою компанії. Нелегалі ніколи не повісять її, тому що вони дуже швидко від підприємств, вони мають все строго. І звичайно, чесні автобуси не вкриті іржі, це контрольно, і якщо автомобіль ще йшов на лінії в аналогічному стані - це також час для фото і виклику до міліції.

23. Маршрутний замок!

доб.

24. Тільки поліцейський сати в Гасель, так як водій почав заперечувати все. Я не працює, я просто привід. Ну, ви, з номером маршруту, міткою цін та грошових коштів. Ну, коп так світиться очі - водій відразу припинив оболонку навколо. Але все закінчиться ще більш сумно для нього: карта міграції виявилася сирою заростою, після випробування і оплати штрафу він буде депортувати.

Габаритний зображення

25. Тепер прогуляйтеся по метро і подивіться, що відбувається. Відбувся справжній мікроавтобус. Ви можете побачити його прямо.

26. Мені здається, що саморевізійна компанія не несе людей, таких як худоби в гломі GAZelles. На щастя, є більше і більше нормальних автобусів.

27. Я просто помітив, як багато ярусних і старих шинових дисків в Москві. Я зазвичай бере підвіску, я два хвилини від дому до станції, і я просто не помітив ці скидки. А станція була щаслива, не існує ринків і торгових центрів, бомбардувати дуже мало. Але особливо пригнічує контраст жилет і дорогих джипів.

р.

28. Багато з них просто покинули назавжди: на вулицях і в дворі. Чому він не бере свого автомобіля? Після всього, навіть якщо йому не потрібно, його можна відключити і отримати пару десятків тисяч рублів. Вони навряд чи зайві. Зайдіть до нас Але якщо на машині немає чисел. Я, ймовірно, напишіть окрему посаду про це: хто повинен полум'я і що робити.

29. Бомби, бомбери всюди. Вони не мають ніяких ідентифікаційних знаків на машині (всечасних перевірок на даху, але привертають увагу поліцейських), але обов'язково впізнати незаконні двері пасажира. Вона, як червоні трусики Челябінська Михайлова, бекони і бекони.

30. Може час писати, чому я проти бомбардування. Перш за все, це дійсно небезпечно. Ви можете побачити, які автомобілі приводять і які вони є. Драйвери повинні бути професійними, оскільки ви довіряєте їх з життям, і це не жарт. По-друге, це незаконно. Якщо ми хочемо жити в цивілізованої країні, чому ми заохочуємо без законності борошняним? Поранчевий бомбардувальник не може бути поразкований, оскільки його послуги використовуються. Ви хочете їздити нормально, тіди таксі і ловити їх вручну, як в Нью-Йорку, Стамбулі, Гонконгі? Не користуйтеся послугами креативних Узбеків. Багато прикладів, коли достатні водії йдуть на роботу в парку таксі або відкриті приватні підприємства, реєструють автомобілі і працюють юридично. Що стосується ціни, так, це дорого. Принаймні зловити бомбардувальник «ручний», хоча бомбардувальник «стай» коштує ще дорожче реального таксі. Тепер є кілька додатків для телефонів, де ви можете замовити звичайний таксі і навіть організувати аукціон серед компаній, які приїдуть вам дешевше. Я використовую це протягом двох років. І я рекомендую тебе.

31. Ще одним важливим є те, що всі ці бомбардувальники займають величезну кількість простору в місті. Як на дорогах, так і на зупинках, тротуарах. Вони просто опиняться в дорозі.

32.

33.

34. Це поганий приклад реального таксі. Здається, що ім'я компанії є, і телефон, і автомобіль виглядає як гора сигаретних алетів в розплаві снігу Ви можете скаржитися на них. Вже сьогодні, коли я написав цю посаду, я відправив картину цього прекрасного автомобіля до міста Балашиха, запитуючи, якщо це буде добре, щоб дозволити такому таксі працювати. Ми побачимо, що вони відповідають.

, Україна

35. Тепер для хорошого. Весна нарешті прибув у місті, влітку, не залишилося снігу, і діти годують своїх собак морозива.

Всі

Джерело: