Книга з секретом своїми руками

У нас є щось сховати від цікавих очей. Але це не завжди місце. Вони говорять, якщо ви хочете приховати свердловину, приховувати у видному місці. Сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити книгу.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що кожен має жирову книгу в своїй особистій бібліотеці, яка не хоче відкинути. Що ми будемо використовувати. Мін - 800 сторінок.

10 зображень через arkadion

2,2 км

3. У Спочатку готуємо інструмент і витратні матеріали:
лінійка, олівець, свердло, свердло, ножівка або щелепа, наждачний папір або файл, викрутки, гострий ніж.

ПВА клей, шматочок піни, шнека, фанери або DSP, харчова плівка або мішок.

Походимо.
Крок 1. Виготовляємо з фанери 2 головкиви більше, ніж сторінка книги на 3-4 сантиметри з трьох сторін. Поставте плівку або пакет на одну з дощок, потім поставте книгу на плівку з останню сторінку зігнути сторінки заголовків (можна залишити перші кілька сторінок), знову покрийте пакет і викладіть другий фанери зверху.

4. У Дивись, що сторінки кладуть плоскі і не зламали і скручували це гвинти "сандвіч". Пакети необхідні для того, щоб пізніше цей дизайн може бути легко розібраний. Потім беремо губку і приклеюємо, і наносимо тонкий шар на кінці листів. Щоб уникнути витоків не доведеться ставити багато ваги. Залиште його сухим. У мене був повний процес сушіння, який взяв близько 2 годин.

5. Крок 2. Ми позначаємо на одному з фанери контуру нашого майбутнього отвору. Я взяв три законопроекти за розмірами. Також можна зробити кучерявий отвір в присутності щелепи і майстерності (наприклад, під фляском або пістолетом).
Існує кілька способів вирізати:
1,1 км Найкраще, зробити в куточках нашої "вікна" через отвори і вирізати по периметру лопаткою.
2,2 км Своєчасне споживання, якщо немає щелепи, але є полотно з ножівки на металі. зробити отвори так, щоб полотно в них пройшла і повільно випило по периметру.
3. У Подрібнювачі, свердлити міліметр по міліметру весь контур.
4. У Найяскравіші і розумні (не рекомендується) видалити після висихання фанери, щоб намалювати контур і вирізати його ножем.

Габаритний зображення

6. Жнівень Після вирізати «серце», обробити краї з файлом або наждачним папером. Удар з пилом і сміттям. І кладемо клей ПВА на кінцях «вікно».

7. 95% нашої міцності готовий. Ми чекаємо на все, щоб ретельно просушити і видалити фанери. Серце можна використовувати в туалеті. О. Про нас
Далі приклеїти сторінку заголовка спини, почекайте її до висихання ... і oh! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

р.

8. У

р.

9. Навігація

10. Використовуйте його для здоров'я! Ми не забуваємо про безпеку та безпеку особистого майна.
Для травм, виклик 03.
дзвінки 02.
Дякуємо за Вашу увагу!

Джерело: