Круїзний лайнер, Карибський басейн і робочий день

Привіт, всім. Моє ім'я - Діма (або Дмітро (стрес на "і"), як більшість людей називають мене на кораблі.
Пост, в якому я хочу показати вам одну з днів, проведених на круїзному кораблі Carnival Dream як працівник ресторанного обслуговування.

Передмова: Я вибрав цей день з причини. Ви дізнаєтесь пізніше, чому. Посада помічника офіціантки, включає в себе безліч обов'язків і змін роботи (від роботи в канцеляріях для персоналу, обслуговування номерів (доставка їжі в каюти) і закінчення роботи на 10-му палубі, де є різні фуршети, піцерії, сендвіч і т.д.). В кінці мого контракту я працював в бістро команді. Цей день показує життя (робота і відпочинок) помічника, який працює в команді бістро.

69 фото через dima_trionix

1,1 км В залежності від дня (нехай ми в порту або на морі весь день), я прокинувся різними способами, але зазвичай половина години до роботи. Дуже важко дістатися до 6 ранку, тому я майже чверть.

2,2 км Картина мене спить в дзеркалі.

3. У Наші каюти невеликі, але у нас є достатня кількість місця. Я промив і одягався для роботи.

р.

4. У Майже стандартна картина полягає в тому, що мій персонал прийшов рано до служби кімнати (де ми перевіряємо в камерному приміщенні) і відверта кава (або вже питали і чекали тих, хто ще п'є). Це українські дівчата.

5. Умань Послуга нічного зміщення працює. І залишаю з 6-го поверху до 3-го поверху, де є головна галінка (основна судно кухня + посудомийні машини).

6. Жнівень Ми маємо близько 200 замовлень на лінії. Гостям ніч перед повісити замовлення на сніданок на своїх дверцятах, що вказують на те, що вони хочуть, кількість, час доставки, їх ім'я та номер салону. Нічний зсув «сервісний зал» (який колись працював на) місця лотки з серветками, вони кладуть картки з замовленнями, ложками, крупами, цукром, кремовими стаканчиками – все згідно замовлень на картках. Ми приймаємо замовлення та звітуємо про відпочинок (йогурт, кавовий чай, банани, хліб, вершкове масло, молоко тощо). Замовити картки в розкладі (зазвичай від 5:30-10:00).

7. Про нас Стандартний простий замовлення...

8. У Передпокій з гостьовими каютами я замовляю. Цього разу я був замовлений перед судном. З місця, з якого ми приймаємо замовлення, ближче до задньої частини судна, я повинен пройти практично весь корабель, який не закритий. Але я люблю ці замовлення, тому що я можу повернутися на відкритий 4-й палубі і отримати деякі інші.

р.

9. Навігація Замовлення було доставлено, я навіть залишив кінчик не поганий ($4). Великий початок дня! (але сумно, я не маю багато удачі з кінчиком пізніше). Напис на картці «Різд і Шин» - буквально «Зробити і співати».

10. Це відкрита четверта палуба. На лівому рятувальні човни, свіже повітря.

11 Сент Мартін на горизонті, тому ми приїжджаємо.

12. Іноді я можу повернутися на інші колодки (посередині судна)

13.00 р.

14. На наступній дорозі з доставки я зустрічаю другу з Філіппіни (У мене є окрема історія знайомства з ним, тому я вирішив взяти картину з ним як сувенір).

15.00 р. Sent Martin - вид на палубу нашого лайнера

477383.

16.00 р. Всі замовлення були розбиті - ми беремо решту запасу назад до служби номеру.

17.00 р. Так як це мій останній тиждень на кораблі, я збираю фотографії з великою кількістю людей. Наш керівник, покоївка відзнаки, і мене.

18 років Ой так, перед кожним початком роботи і після закінчення роботи ми позначаємо в спеціальному апараті. Це 9:31.

19.00 р. Я збираюся до мого салону A-561.

183480

20. Я швидко змінююсь і в 10 ранку мої друзі і я з корабля.

21. Є багато людей в порту, як є 4 великі кораблі, одна з яких є Оазис моря - найбільший лайнер у світі. Дівчата в зелені пропонують спробувати кокосовий коктейль. Я спробував його перед, але я завжди маю традицію приймати ці вільні полуниці. Так як це мій останній Сент-Мартен (і порт в цілому) на цьому кораблі я купив собі ціле скло цього смачного "кокосового плавлення".

22. Ми йдемо на пляж (одна з наших небагатьох портів, де пляж є відносно недалеко і ви можете дістатися сюди).

23.

Габаритний зображення

24. Перш ніж їхати з плавання, ми вирішили піти онлайн. Wi-Fi ловить від цього гонкі-Tonk. Моя друзі на малюнку.

25. Ось я. Skype з мій dad. Сьогодні він день народження. Привітання.

26. Segway досить популярний тут (Я колись ковзана).

713568

27. Ми, нарешті, пішли плавати і стрибати з піни.

28. На відстані ви можете побачити круїзні кораблі (в тому числі наші перші)

29.

30. Прогулянка по вулицях Філіпсбурга. Хтось здивував дівчат, я теж вирішив (з них навіть накладав для мене, так як він вийшов =)

31. Раритетна фотографія

32. На шляху до корабля я помітив гірські кози. Я бачив їх до, і я хочу, щоб вони прийшли до мене, що день, і назавжди...

33.

113690

34. Час повернутися на вкладиш. 2 дні в морі.

35. Трап...

36.00 Р Звісно, голодний ми відразу ж побігли в їдальні, але заспокійливим ми були 7 хвилин. Лінія порожній. Це 13:37.

Вибрати 42 _

37. Але ми друзі там, і вони давали нам щось їсти.

р.

38. У цей день для всіх співробітників відкрився водні гірки. Я був кілька разів до і не хочу пропустити ще одну можливість.

р.

39.00 р.

Р

40. Я вирішив послухати музику, але я впала. Дякую, я завжди встановив тривогу для цього.

41. Ще один «розблокувати» перед початком роботи.

42. Увечері кожен з команди бістро працює на 10-му поверсі з назвою LIDO, де знаходиться ресторан Gathering. Це місце, де збираються фуршети та різні заклади швидкого харчування. Всі продукти харчування на кораблі безкоштовні (тобто включені в ціну круїзу), тому гості їдають багато.

43. Більшість офіціантів очищають столи після гостей. Ми працюємо на групових келихах та фургонах. Робота не дуже важко, але вона постійно, без зупинки. Нерідко потрібно мити чашки самостійно (при посудомийній машині, звичайно), коли посудомийні машини не встигнуть боротися з чашками.

44.

р.

45. Ось наша типова станція напоїв, з якої є 6. Є апарат з соками (але ввечері тільки лимонад і льодовий чай), апарат з льодом і водою, апарат для приготування кави (звичайно-деффайнована) + гаряча вода для чаю і є також апарат для приготування гарячого шоколаду. Я повинен заповнювати їх і протирати їх всім.

46. Перегляд місця. Нижче представлена лінія, яка відкривається на 6 п.м.

р.

47. Оазис морів відпливає - ефектний вигляд. Люди хвилі один одному з лайнерів.

р.

48. Я мав піти в ванну - Я пішов на гостьову область. прибирання номерів в повному гойдалці.

49.00 р. Вид з 9-го поверху до 3-го поверху.

50.00 р. Я вечерю о 21:00. Нема нічого в колективі їдальня (і мої більш останні співробітники очистять повну швидкість), тому я взяв їжу з ЛІДО (де раніше працював).

51.

52. Повернутися до роботи. Не залишилося. На фото нижче є друг шахти з Індонезії, зокрема Балі. Його ім'я - ячмінь галі (сумка).

53. Також на нашому кораблі в середах 10 п.м. є такі розваги для гостей, як Мексиканська фісташка. В основному масові танці + деякі види змагань. Все відбувається на Deck 10, тому я прогулявся з ресторану на басейн до кіно.

54. У середах на 11-му. Це дуже красива, хоча більша робота для офіціантів, і для всіх інших. Індіана з льоду.

55. І це один різьблений з кавун ...

56.00 р.

57.00 р.

58.

59.00 р. На 23:00 з'явився черговий зсув і команда бістро звільняється від відпочинку. На шляху до кабіни ... Хтось грає пінг-понг.

60 хв Стандартна картина полягає в тому, що мій клітор вже повернувся з роботи і відпочиває. Він працює в їдальні (це ресторан, де люди замовляють з меню і привозять їх на лотки). Просування другого договору. Це дуже складна система, яку я не боже тебе. Коротко, працює в їдальні непросто.

Р

61. Я змінив одяг і пішов в тренажерний зал, щоб вивчити трохи. Я походжу до гостьового тренажера, який знаходиться на палубі 12. Є стандартне оголошення поза ліфтом.

62.

63.

64.

65.

66.00 Р Павло першим, я повернувся з тренажерного залу і я з білково-молочним шаке.

67. Я вирішив піти в їдальні. У цей час у нас є ніч. З усіх цього я хочу рибу (салмон і тунець), які я зазвичай бере.

68... але я відмовлявся тому, що я не венчурний заважати рибу і молоко я нещодавно п'яний. Повернувшись до салону.

(доб. 3)

69.00 р. Довгий день. Це ліжко. Завтра в 7:00 для роботи.
й
Всі права.

Джерело: