Про красивих, цікавих і позитивних, американських старих чоловіків.

Недавній, тут було тема про красиві, цікаві і позитивні, старі люди. Я хочу показати фотографії наших старих людей - красиві, щасливі, посміхаються! Наші старі люди живуть в пансіонатах для літніх людей, і ми – волонтери проекту «Старий вік радості» – поїдуть до них з подарунками, концертами, іграмами, і просто сидять, спілкуючись.
Це мій перший пост, так що якщо все йде неправильно, будь ласка, будь ласка, будь ласка.

35 зображень

Проект «Старий вік радості» в Росії проіснував кілька років. Самара приєднався до руху 2 роки тому.
Люди в годуючих будинках живуть з спогадами про їх минуле, добре або погано. Наше завдання полягає в тому, щоб принести їм радість в даний час, щоб вони почували себе, що вони не один, не покинутий, що хтось потребує їм і хто цікавиться ними. Вони дуже цікаві з ними! Ми можемо говорити про наші поїздки, щоб годувати будинки довгий час, але сьогодні я хочу показати, наскільки красиві вони - НАШІ ОЛДЕРИ.

Я буду знати, коли я зробив.

Сергій Петрович – дитина інвалідів. Чудово позитивна і цікава людина!

Це Бабуся Посмішки Рідко, Але Посмішка Transforms Її

Кожна з наших пансіонатних будинків має власну «Дядько Волода». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. На фото - Дядько Волода Алексеевського пансіонату.

Одне з моїх улюблених речей, щоб зробити, є мильні бульбашки.

Про красивих, цікавих і позитивних, американських старих чоловіків. р.

Цей бабуся в Жигулевському пансіонаті і штаті і інших старих жінок називається Олена Красива. Дуже красива!

Про красивих, цікавих і позитивних, американських старих чоловіків. Габаритний зображення

В'ячеслав Олександрович має обох ніг ампутованими. Але ми ніколи не побачили його сметану, свербіж, скаржавшись на долю!

Про красивих, цікавих і позитивних, американських старих чоловіків. р.

Таїся Петровна виконує хапа! Ось, звичайно, відео, не фото.

Клаудія Петровна має ювілей. Тут ми практично зробили вогонь - виявилося, що освітлення 75 свічок на торті - це не жарт.

Джерело: