Недавній, тут було тема про красиві, цікаві і позитивні, старі люди. Я хочу показати фотографії наших старих людей - красиві, щасливі, посміхаються! Наші старі люди живуть в пансіонатах для літніх людей, і ми – волонтери проекту «Старий вік радості» – поїдуть до них з подарунками, концертами, іграмами, і просто сидять, спілкуючись.
Це мій перший пост, так що якщо все йде неправильно, будь ласка, будь ласка, будь ласка.
35 зображень
Проект «Старий вік радості» в Росії проіснував кілька років. Самара приєднався до руху 2 роки тому.
Люди в годуючих будинках живуть з спогадами про їх минуле, добре або погано. Наше завдання полягає в тому, щоб принести їм радість в даний час, щоб вони почували себе, що вони не один, не покинутий, що хтось потребує їм і хто цікавиться ними. Вони дуже цікаві з ними! Ми можемо говорити про наші поїздки, щоб годувати будинки довгий час, але сьогодні я хочу показати, наскільки красиві вони - НАШІ ОЛДЕРИ.
Я буду знати, коли я зробив.
Сергій Петрович – дитина інвалідів. Чудово позитивна і цікава людина!
Це Бабуся Посмішки Рідко, Але Посмішка Transforms Її
Кожна з наших пансіонатних будинків має власну «Дядько Волода». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. На фото - Дядько Волода Алексеевського пансіонату.
Одне з моїх улюблених речей, щоб зробити, є мильні бульбашки.
р.
Цей бабуся в Жигулевському пансіонаті і штаті і інших старих жінок називається Олена Красива. Дуже красива!
Габаритний зображення
В'ячеслав Олександрович має обох ніг ампутованими. Але ми ніколи не побачили його сметану, свербіж, скаржавшись на долю!
р.
Таїся Петровна виконує хапа! Ось, звичайно, відео, не фото.
Клаудія Петровна має ювілей. Тут ми практично зробили вогонь - виявилося, що освітлення 75 свічок на торті - це не жарт.
Джерело: