Олени, ви отримали 6 запитів. . й

Олена, ви отримали 6 других запитів, 4 лебідки та 5 повідомлень.

Не знаю, що я не знаю. У реальному житті я виграю, як сова, з двома очима одночасно, і на Facebook я навіть не можу сказати, хто мене зв'язався. Щоб бути чесною, я боїться цього Facebook, що блукає, як ідіот в трьох шпильках. Цей пост I blink у відповідь, не думаю, що нечутливий бост.

І іноді є повідомлення, в яких, наприклад, Володиа вважає, що я більш гламурний, ніж Kitty Xiushi, і Марик вважає, що я співати краще, ніж Katyukhi. Я більше не дивно, що це люди, але що вони роблять в моїй папці. Шановна невідома соціальна мережа, я ніколи не буде більш гламурним, ніж Kiska Xushi (Я одяг від целюліту) і Katyukha краще, ніж який я спів не народився. Ви помітите, що я старий трюк, який не може вимкнути маріки.

Одного разу я отримав повідомлення, запитаю мене, щоб здогадати, що Ерік буде робити мені. Вибір був: (a) ебать, (b) піти в кіно, (c) отримати каву, (d) кейте руки. Якщо я здогадую, ерік змусить вашу руку.

У однокласниках Його солодка дитина думає Її статус Масіка є прохолодним, як над сороком. І Володка почала грати «Зберегти мамонти». Перший Я хотів написати йому, Володка, у вас вже є лисий голова і онуки, що ебать мамонт, врятувати себе. І я думав, якщо я пишу це, я отримую LJ з усіма його верхами. Цезар Цезар, Бог є Богом, і однокласників є однокласниками з їх невибагливою, дитячою простотою. Масиків там і крпа тут викликають емоції того ж порядку, з єдиною різницею, що перший хоче подарувати ґрунтовку, а з другого, намалювати біле коло, як Хом Брутус.

Будь ласка, покажіть мені, ви отримаєте фотографії в Instagram прямо? Я знайшов wig a la Nadezhda Kadyshev на роботі, захопивши її пам'ять і ніколи не так швидко видалив все з телефону, включаючи ноутбук.

Це його. Живіть разом, не читайте верх, вихованець кота, перемістіть Бабця по вулиці.

й

476190

Джерело: