CB (si-bi) зв'язку в машині на feng shui

Добрий день, кожен. Зрілий до його першого повідомлення для YAP. Про встановлення радіо в автомобілі. Потерпілий буде VAZ 2114, який я купив новий в 2011 році.
Ось 34 фотографії. Ви можете почистити в кінці повідомлення. Не бажано!
Я вже опублікував цей звіт про Drive2. Я думав, що я теж покажу.

Так нехай.

Ну і дозріває радіо. Я часто подорожую на дорозі, тому я вирішив мати альтернативне підключення. Звісно, перший етап – покупка обладнання. Після багато куріння форуми ci-bi.ru і cb-ufa. р. обрала цей бюджетний комплекс:
Мега Jet mj-300 PLUS і Lemm на-1000 Eagle (1.60m) антена. Спочатку я думав, щоб взяти антени Lemm 2001 Turbo (2m) але боявся довго. Але тепер я шукаю, що я можу зробити.

Лемм AT-1000 Орел Антена

Megajet mj-300 PLUS

Перш за все, потрібно відредагувати антену. Ця процедура є обов'язковою, якщо ви не хочете купити новий в рік.

Фаза одна: Бандаж ниток для роз'єму
Розбирання нашої антени:

Зніміть котушку шпилькою

Дискусії основи

Тут є об'єкт рефінансування.

Змастити його клеєм і обмотати нитками. Це захистить її від вологи, а також запобігає надмірному згину кабелю.

Етап другий: Удосконалення антенної котушки
Розберіть корпус котушки:
Перекручуємо шпильку і знімаємо антени.

Далі нагріваємо тримач шпильки з паяльником (срібло сушарка, на плиті) до тих пір, поки характерна його обробка клею. Справа в тому, що виробник, скручуючи цей штифт, висушений клей там і просто так ви не можете відкрутити його зараз. Закручуємо шпильку в отвір тримач шпильки довше і наносимо невелику силу, закручуємо тримач. В результаті антени бере цю форму:

Ми бурили заклепки котушки для кращого контакту (пайка є сором'язливою, паяльником був страшний):

р.

І змащуємо котушку з litol-24 для гідроізоляції:

Збільшуючи герметик з'єднання, збираємо все назад:

Отже, антени дрібно вписані. Наступним кроком є редагування. Є багато типів монтажу. Спочатку хочу зафіксувати його на зливу. Але шукаю на вагу антени, я відчув шкода для зливу. Він просто божевільна розмова. Так, і контакт з тілом не буде дуже (Для антени дуже важлива маса з тіла). Але проблема полягає в тому, що її не можна проводити до антени. Варіант кріплення до тулуба або капюшона також знизився відразу, так як це помилкова маса. Наступний варіант був кронштейн під петлями п'ятих дверей. Але цей варіант дуже дорогий, адже досить складно зробити. І з'єднання з вагою тіла не буде досить, що це повинно бути.

В кінці я вирішив... Плегіння отвору на даху ...

3-й етап. Видаліть стелю і оберіть місце для отвору.
Як видалити стелю не має сенсу описати. Кожна манжета має її.

Етап четвертий. Металева арматура даху.
Антена досить важко. Нормальний металевий дах не тримає його довго. Тому його необхідно зміцнити. Для цього візьміть монтажну плиту товщиною 2 мм (в будь-якому будівельному магазині) і обертайте її так, щоб вона щільно прилягає до даху. Перед монтажем обов'язково очищайте пляму контакту з покрівлею пластиною до металу. Ми також очищаємо пластину, просто в разі. І закріплюємо до задньої армованої балки даху, попередньо змащуючи контактну пляму літол-24. Так це не іржа.

5 етап. Загадка називається дефлорація.
Нема чого писати. Всі хлопці знають, як це зробити.

Це важливий момент!

Нехай буде світло!

Тоді мій фотозавантажувальний завантажувач почав випускати. Афіша
Етап шість. Встановити антени.
Відчуйте тут. Закріплюємо антени і змащуємо роз'єм litho-24 для гідроізоляції.

Поставте кришку на роз'єм

90027.

І кладемо антену зверху.

7 етап. Ми кладемо кабель і віджимаємо роз'єм в кінці.
Укладання кабелю в бічний підсилювач даху

Прокладаємо кабель на передній частині вітрового скла і намотуємо її під панеллю.
З кліпом джек, це просто. Ковані і пайки. Для затишних людей з'являються щіпні роз'єми.

Етап вісім. Прованс
Я буду описати підключення. Т.К. Навіть радіостанцію вживає струмом і за планом було звести до мінімуму втрат. Ми зробимо це з реле та кнопки. Кнопка приймала звичну від нагріву сидіння, щоб вона вписалася в салон і не викликає очей. Він буде розташовуватися, де повинна розташовуватися кнопка нагріву сидіння. Схема:

Приготувати електропровід від накипу до реле. Дріт 2,5 кв.м. На відстані не більше 15 см від акб, покладіть запобіжник в захищену кришку. В цілому я думаю, що весь процес буде бачити на фото:

24.

25.

26.

1313982

27.

Далі збираємо проводку до реле і гудзики:

гофрований

86 реле вихідного пайки в прасці

Затягуємо дріт в каюта в гофровані (від акб) через каучук гідрокоректора:

Не вистачає уваги інших. Послухайте мене, хто не лаціна. безпосередньо з терміналу АКБ

Дріт в гофровані (огляд з салону)

Дріт в гофровані (огляд з салону)

Всі На цьому етапі взуття остаточно загинув. Так ми просто збираємо все разом. Як зручно. Швидко не скручується. Ми всі зварювання і усадка для ізоляції.
Нарешті, ми обираємо місце для радіостанції і закріплюємо її. Підключіть їжу і насолоджуйтеся результатом.
При налаштуванні антени КСВ було привезено до одного. Зв'язок є відмінним, я зумів спілкуватися з Ufa Radio Club.

Це його. Все працює і працює. Дякуємо всім за прослуховування!

Злий!

Ми запрошуємо вас приєднатися до нас в клубі! cb-ufa.ru

Джерело: