Східні коти (Англійська східна - східна) вважаються найбільш елегантними і витонченими котами серед усіх порід.

На цьому порталі я знайшов тільки одну згадку про цю породу і вирішив зробити пост. Я пишу щось від себе, скопіювати щось з Вікіпедії та інших статей.

Це 18 фотографії.

Східні коти (Англійська східна – східна) вважаються найбільш елегантними і витонченими котами серед усіх порід. Вони чудово виглядають як дикі коти. Так само витонченість, пластичні рухи, струнка і одночасно сильний, м'язовий організм. Довгі ноги і хвіст. Пальто коротке, гладке, блискуче, далі підкреслює елегантність тіла і витонченість рухів. Гарний витягнутий обличчя з великими вухами. І дуже виразні, східні очі.

Але найголовніше, характер. Ці коти, які обожнюють їх майстер. Вони дуже відкриті, соковиті, довірливі, цікаві, безболісні. Східні коти активного відпочинку, вони цікавляться всім, що відбувається навколо них. Вони дуже контактовані і не на всіх, як кішка, яка йде сама по собі, вони потребують зв'язку, як повітря. Східні кішки для тих, хто шукає супутника. У зв'язку з особливостями свого характеру, винятковий контакт, східні коти дуже легко навчаються. Вони готові дотримуватися ваших команд і приєднатися до будь-якої гри. Вони можуть прогулятися по лашу, принести покинутий іграшка. Вони легко обираються разом з іншими тваринами в будинку, хоча перевага завжди віддається людям.

Східний, як кішки Siamese, належать до однієї групи породи - східних котів. Вони мають однакові стандарти і відрізняються тільки кольором і кольором очей. Східники пофарбували весь організм повністю, без особливого, властивого Siamese "marks" на обличчі, ніжках, вушках і хвістах.

Краще прочитати про стандарт породи та його кольори у Вікіпедії. Я не розміщую цю інформацію з тієї причини, що кілька людей цікавиться нею, і хто дійсно зацікавлений йти і читати її.

Всі кошені білі на пологах. Колір з'являється поступово, до року.

Немає підгортання. Що таке, що багато разів менше інших кішок. Рекомендується для сімей з алергією.

р.

Зміщена на 5-7 місяців, досить рано.

Вони вимагають спілкування і дуже люблячі. Не рекомендується мати таку кішку, якщо ви застряєтеся на роботі. Або зробити два так, щоб вони не були нудними.

Вони люблять поговорити. Ваше повідомлення буде відповідати вашим фразам, іноді навіть з інтонацією.

Дуже грайлива. Вони кажуть, що грайливий темп зберігається до старого віку.

Р

Вони доводять іграшки власнику, як і собаки. Легко тренуватися (тільки відносно інших порід)

У фотографіях вони менш красиві, ніж в житті. Я навіть кажу страшно. Але витонченість, «беком», тіло, на якому можна побачити кожен м'яз, тонкі ніжки і ромашки роблять ці коти спеціальні.

Східні чоловіки, що живуть з їх потомством, поки вони не ростуть.

Якщо ви щось зробите, то вам буде цікаво. Коли ви робите щось вперше, ви робите з потрійним інтересом. Інколи навіть допомога.

, Україна

Вони дуже ненав'язливі і люблять їх майстер. Після того, як я був від дому більше, ніж в день, коли я прибув, мій кіт псував мене сильно (полювання, лущення). Не на малюнку.

Після того, як я покажу тебе кішка. Ім'я Тасія.

1213699

Трохи про мій кот:

1) Грати з людьми не випускають кіготи. Можливо, це просто гарне виховання, можливо, дружня порода.
Це дивує мене, з тієї причини, що всі мої друзі ігри з котами не завершені без подряпин :

2) Повага мого сну, не буде прокинутися, щоб накласти їжу. (сухий продукт завжди доступний, консервована їжа 2 рази на день за розкладом)

(3) Протягом шести місяців перебування кота в будинку, жоден з господарств не отримав подряпини. Не провоковано спеціально (наприклад, спробували ввести пилосос)

(4) У день луки про і без, ймовірно, стільки, скільки інших кішок в рік.

(5) Шпалери, меблі, штори неактуальні. Заготівлі заточують на кігті. І коли я забуваю, щоб грати на кілька днів, я привезла іграшки себе, якщо я не реагую на ці натяки, то я починаю «пратен», а саме, влаштуйте завісу / зламати килим.

(6) Він викладав команду на «вичавити лапу», але виконує цю команду тільки з гарним настрою.

Про це було обговорено план вступу в Європу.

Молес на дачі вийшов, вирішив навчити кота, як боротися з ними.

Мисливець на чорному бурці. Я прокоментую за якість моїх фото. Не фотограф.

Що ще можна сказати - коти виглядають непристойними, але насправді, добротою і любов'ю.

28 квітня ми перетворили один рік. 1 травня взяв його на батьківщину, ближче до природи. Я сподіваюся, що я не думаю, що це зради, що я тільки висить 2 дні на тиждень.

Пост. Якщо у вас виникли питання щодо технічного обслуговування та догляду, запитайте.

Джерело: