Резиденція Маршала

1,1 км Про те, як з'явився цей диво в нашому будинку. Тепер ми будемо говорити про будинок століття.

У вас буде 42 фотографії.

2,2 км Коли один день наш кошеня піднімається в пральну машину і навіть отримав роботу на сонці, я зрозумів, що наш вихованець повинен побудувати будинок. Але тоді виникла проблема. Кіт був названий Маршал (або Марик). І слова «маршала» і «будинок» не йдуть разом. Ні, Маршалл не хоче будинок, Маршалл потребує проживання!

3. У Я збираю резиденцію! Пост фореман був прийнятий Марслом і, я повинен сказати, не нехтував його обов'язки. Під постійним наглядом здійснювалася робота.

(доб. 3)

4. У Отже, будівля століття починається! Купити лист фанери десятки, каналізаційні труби для стійок, конопельні троси різної товщини, тканина. Повернутися з підвалу. Згодом з нього будуть доставлені тверді труби (старий барбекю з лазні та ручка з дитячих парасольок), а також лист сантиметрової товщини піни.

5. Умань Мапа

6. Пілім. І, хоча неможливо зробити ідеально гладку пилку з щелепою, але в моєму випадку це не критично. З Due diligence можна досягти порівняно плоскої лінії пилки, а невеликі недоліки приховати оббивку.

499.00 Р

7. Про нас З круговим свердлом "Блерина" Я кладаю в полицях під стійками.

8. У Я вирішив закріпити основні полки до «кілької установки». Але діаметр дюбела 8 мм, а товщина фанери становить 10, отже, щось необхідно зробити. За допомогою спадщини тоталітарних часів машина «нависті руки» вирізати з тієї ж фанери, як ці прямокутники ...

9. Навігація Потім за допомогою клею ПВА і шурупів я встановіть їх в потрібні місця і просвердлити отвори.

10. Як стійки, я вибрав каналізаційні труби діаметром 50 мм. Спочатку з'явилася ідея використовувати дерев'яні бруски, але нереально знайти нормально оброблені і навіть бруски в нашій країні, тому я припинився на трубах. Їхні віртуї: простий у використанні, легкий і міцний достатньо для моїх цілей. Знизу трохи міцності. Бенд. Тому дві труби, де згин обов'язково з'являється, зміцнюється металевим профілем. Ось ми йдемо.

11. Дерев'яний брус також корисний (від запасів підвалу). О, що підвал! Як багато скарбів можна викопувати! Я вирізати шпильки з неї.

3250Р. 3700Р.

12. Я прикріпив шпильки до основи, випилявся з старого посту. Хороші причини. Товсті, важкі, надійні. Шини будуть розміщені на стійках. Ось тільки 4 з них, пізніше буде 6.

Р

13.00 р. Ми будуємо власний будинок...

14. В кінці ми отримуємо цей набір деталей. Є вже дюраль труби, які підуть на пастки і додаткові стійки.

2349997

15.00 р. Вирізати і клеїти піну ...

16.00 р. Плоди праці.

17.00 р. Дочка приходить. Croika і шиття є її діоксія. Маршала не залишила процес ненав'язаним.

18 років Вхідний контроль.

19.00 р. У той же час я роблю стійки. Вони будуть загортати в коноплі, але я попередньо задав кінці і місця з отворами під застібкою з двостороннім скотчем. Після намотування мотузки ці ділянки будуть змащені розведений клей ПВА.

20. "Нехай це прямо! З повагою!

21. Стенд штепсель. Для основного в'яжеться відходи від "Блерини", які приклеюють канат. Для допоміжних - пробки з вина.

22. Полиці.

23. А ось основна маса виконаних робіт. Я повинен сказати, що він взяв мене близько двох і пів тижнів вільного часу від роботи і бізнесу. Займає кілька годин, щоб зібрати.

р.

24. Монтаж стелажів. Нижні частини стовпів загортають в товсту мотузку. Вони знайдуть кігону.

Габаритний зображення

25. Стійка, стенд, стенд.

Р

26. Встановили першу полицю, крок і будинок. Основні полки, як я згадував, закріплюються за допомогою «смажених кріплень», допоміжних – гвинтів.

27. Будинок являє собою звичайну коробку з двома отворами і збитими зсередини тканиною «вузол», а також матрацом.

28. Будинок? Ні, це не деякі банальні будинки, це тигршанзе, дует, точка, здатний витримати прямий удар тапочки, з якого можна провести ефективні оборонні дії!

29. Більше кроків.

718430

30. Встановити другий полку-флоор.

31. Ugh, встановити ...

32. Тримати.

33. Додано два кроки над другим полицею.

р.

34. Лівий кінець конструкції. Spacer і stub.

Р

35. Ось підвішуємо гамак. Що про Маршалл без гамака? Може бути війни і він втомився!

Ці два крайні ліві стовпи посилені металевим профілем.

36.00 Р Схема гамак.

37. Додано останній полк і два кроки. Виявилося своєрідну спіральну сходинку до вершини.

38. Він складається з дизайну квадрата на шпильках. Точка спостереження "Неста Егле".

39.00 р. Я сидю, я дивлюся далеко!

р.

40. Будівництво завершено. Побачити кота? У нас!

41. Тепер Маршалл має місце проживання з сейфом, місцями для відпочинку і ігор і спостереження.

42. «Чому я не хочу цього?

Кінець.

Джерело: