Як я пішов на розтягнуту кришку. й

Так, 10.05.2013 Я вирішив піти в магазин "Свічка", розташований на бульварі Червоного Зор 5 в місті Санкт-Петербург, для того щоб купити продукцію. Я завжди перевірив термін зберігання товарів, і в результаті я знайшов неякісний продукт з терміном закінчення терміну придатності (для якості фото, брикет придатний до 08.05.2013). Ось і в той момент, поруч з холодильником з ковбасами, я прийшов по знаку, що вони не продають експедиційних товарів, і якщо я знайшов товар, вони дають 200 рублів на місце. І пішов до касіра, щоб дізнатися обставини продажу неякісних продуктів і, відповідно, виконання своїх маркетингових ідей на практиці. Кайсер назвав менеджера, до якого вона запитала: Що ви хочете від мене? Я знову пояснив ситуацію - Я пішов, щоб викликати менеджера. Після виклику вона повернулася і сказала, що вона не може дати гроші зараз і повинна приїхати вранці, щоб мати справу з менеджером. Я запитав про номер менеджера, щоб його розібратися. У розмові з менеджером я розповіли, що гроші не будуть повернені прямо зараз, в зв'язку з чим він незнімний, але вона обов'язково дасть все вранці, навіть це було обіцяно. Далі я повернувся до магазину і піти в менеджер, який виявився з кавказької національності. Про те, що люди, які розмістили товар, не знали, що вони розірвалися і поставили експедиційні товари, що залишилися на полицях, і вони не блювотні. Я стояти в шокі і запитати: хто в полум'я? Вони починають розповідати мені, що вона не збирається віддати гроші з неї кишеню, де мій чоловік, і що так погано потрібно ці дві сотні рублів. Я відповідав, що гідність перед вами, і я не хочу бути отруєні товари особисто і що інші клієнти також не беруть неякісну продукцію, на якій люди люблять її прибуток. І повернення грошей - це просто справа принципу, власне, не ебать з споживачами таким чином і ще повісити рекламу, які завжди продають тільки хороші товари. Після короткої бесіди і загроз зв'язатися з Rospotrebnadzor на моїй частині, гроші дали «від свого гаманця» і сказали, що вона відключила гроші від робітників, які мають 10000R через когось, як мені. Крім того, я був погрожений і що ці гроші підуть мені на ліки. Бажаю вам успіх і лівий.

+ на той же день, мій одномісник купив печиво "Нути з конденсованими фруктами", які не поступалися силі волоських горіхів. Принаймні з молотком. Хоча дата закінчення терміну дії була вказана з 3.05 - 17.06. За їх станом ми можемо припустити, що вони передрукують термін, ймовірно, знову, як 12 років.

Так, жінки і джентльмени, правосуддя було зроблено, але правда частково правда. Я вогневий менеджер разом з мерчандіссерами. Але це не моє рішення.

Полюшка на BKZ-5 (Я не можу сказати нічого про всю мережу магазинів) і завжди перевірте термін дії. Якщо ви купуєте розірваний продукт і зберегти перевірку, ви можете сміливо звернутися до Rospotrebnadzor про погане здоров'я після використання цього продукту і вивести суму грошей набагато більше 200 рублів. і в той же час завдати шкоди компанії, тому це було поганим удачі.

Успіхів і завжди боротися з системою!

18.04 - 08.05

165889

Супер дію.

Р

Померти горіхи.

Джерело: